Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک مرکزی در راستای شفاف سازی و اطلاع رسانی عمومی فهرست دریافت کنندگان ارز دولتی و سامانه نیما را به روزرسانی کرد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از بانک مرکزی، پیرو اقدام مورخ ۷ مهرماه ۱۳۹۷ درخصوص اعلام واردکنندگان و دریافت کنندگان ارزی، فهرست‌های روزآوری شده تخصیص ارز تا تاریخ ۱۳۹۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷.۱۱ برای اطلاع عموم منتشر شده و از این پس در هر روز کاری روزآوری می‌شود که این موارد از طریق وب سایت بانک مرکزی قابل مشاهده است. همچنین به منظور شفافیت بیشتر در اطلاعات منتشر شده، توضیحات زیر برای تنویر افکار عمومی ارایه می‌شود:

۱. اطلاعات منتشر شده از تاریخ ۹۷.۱.۲۱ تا روز قبل از انتشار به صورت تجمیعی است. تاریخ انتهای هر بسته اطلاعاتی در انتهای نام فایل آورده می‌شود.

۲. اطلاعات منتشر شده صرفاً در خصوص پرونده‌هایی است که وضعیت آن با تایید بازرگان مبنی بر دریافت ارز، به صورت «مختومه» درآمده است.

۳. شماره ثبت سفارش به فهرست دریافت کنندگان ارز با نرخ مرجع افزوده شده است.

۴. شماره ثبت سفارش به فهرست دریافت کنندگان ارز نیمایی افزوده شده است.

۵. معادل یورویی ارز دریافتی برای دریافت کنندگان حقیقی و حقوقی ارز نیمایی اضافه شده است.

۶. به منظور رفع ابهام در خصوص مشخصات دریافت کننده اصلی، گزارش دریافت ارز نیمایی در دو گزارش به تفکیک اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی جدا سازی شده است.

۷. سطور تکراری در خصوص دریافت کنندگان ارز نیمایی که بیش از یک نماینده حقیقی داشته‌اند، حذف شده‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ارز نیمایی ارز دولتی تنویر افکار عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۱۶۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند

 آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار اعضای کمیسیون هماهنگی بانک‌های سیستان و بلوچستان با اشاره به نامگذاری سال۱۴۰۳ تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم گفت: چندین سال است که شعار سال در حوزه اقتصاد انتخاب می‌شود و رهبر معظم انقلاب هر بار از یک زاویه به این موضوع می‌پردازند و عنوان کردند که توجه به شعار سال تنها محدود به یک سال نیست و در طول سال باید مد نظر قرار بگیرد.

️وی افزود: دولت ارائه تسهیلات را در برخی حوزه‌ها مصوب می‌کند، اما زمانی که کار به بانک می‌رسد این تسهیلات پرداخت نمی‌شود که در این صورت مردم بانک را مقصر می‌دانند و لازم است تا مسوولان بانکی برای اعاده حیثیت خود کاری کنند و اقناع عمومی داشته باشند.

️امام جمعه زاهدان ادامه داد: باید مشخص شود که جهت گیری کلی بانک‌ها درآمدزایی است یا حل مشکل مردم؟ هر چند که بانک باید پول و سرمایه داشته باشد تا بتواند مشکلی از مردم را حل کند، اما اگر تنها به فکر منافع خود باشد یک آسیب است و باید جهت گیری خود را مشخص کند.
وی بیان کرد: دولت‌های مختلف در حوزه فعالیت‌های اقتصادی آمار‌های زیبایی ارائه، اما کمتر آن را در زندگی مردم مشاهده می‌کنیم.
آیت‌الله محامی با اشاره به معضلات پیش روی متقاضیان دریافت تسهیلات گفت: جمع زیادی از مردم از سختی و طولانی بودن فرآیند دریافت وام اشتغال و وام ازدواج گلایه دارند و لازم است تا بانک‌ها در این جهت تدابیر لازم را اتخاذ کنند.

️وی خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگر در حوزه وام‌های اشتغالزایی این است که بانک‌ها باید نظارت لازم را صورت دهند و این گونه نباشد که تسهیلات ارائه شده جهت ایجاد اشتغال در حوزه‌های دیگر مصرف شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • دو هزار،‌۶ هزار، هشت هزار....فهرست کارخانه‌های احیا شده را منتشر کنید/ هر بار هزار تا زیادتر می‌شود!
  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • سودآوری ۴۸ هزار میلیاردی ایمیدرو در یک سال
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند