Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛درباره ورود پول های کثیف به سینما و از آن مهمتر راهکاری برای جلوگیری از آن با توجه به اینکه می توان کاملا تشخیص داد از کجا و به چه نحو وارد می شوند،گفت : ورود پول های کثیف به سینما باعث تولید فیلم های کثیف می شود البته منظورم این نیست که این فیلم ها به لحاظ سمعی و بصری و جذب مخاطب کثیف باشد بلکه مانند ماشین آخرین مدل است که طاهری کثیف و چرک دارد و این مسئله روح آدم را آزار می دهد تا جایی که در آن مقطع زمانی ترجیح می دهید ماشین مدل پایین اما با ظاهری تمیز و شیک سوار شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : با پول های کثیف هم شاید بتوان کارهای بزرگ با جذب مخاطب بالا تولید کرد اما آثار نامطلوبش را نمی توان از فرهنگ و روح جامعه پاک کرد و قطعا تاثیرات منفی فراوانی دارد.

اصغری ادامه داد : اگر این پول های کثیف وارد حوزه های دیگر جامعه به غیر از سینما شود متولیان آن بخش ها ، رسیدگی و مراقبت بیشتری خواهند کرد.

این تهیه کننده اضافه کرد:متاسفانه عواقب منفی ورود پول های کثیف به سینما به عنوان تریبون و جایگاه مهم فرهنگی گریبانگیرهمه را خواهد شد به خصوص آن هایی که در این میان  مقصر نیستند اما متاسفانه متولیان سینما فقط به خروجی و درآمد نگاه می کنند و به دیگر مسائل کار ندارند.

اصغری بیان کرد : متولیان سینما و فرهنگ ما باید در این موضوع توجه فراوان و ویژه ای داشته باشند اما انگار در خصوص ورود پول های کثیف همه چیز رها شده و بدتر از آن می بینیم افرادی که با این پول ها ورود پیدا کردند هم الگو می شوند و چوب به ظاهر خوب کار کردنشان به سر دیگر سینماگران می خورد و هم اینکه راحتتر به فعالیت خود ادامه می دهند.

این تهیه کننده بیان کرد : متاسفانه رسالت فرهنگ و سینما این نبوده وقرار بود اگر پولی از حوزه های دولتی و خصوصی ورود پیدا کند سالم و تمیز باشد.

وی با اشاره به راهکار جلوگیری از ورود پول های کثیف عنوان کرد : راهکار این است که متولیان نظارت دقیقی داشته باشند و مانع حضور این نوع آدم ها شوند شاید این افراد در کوتاه مدت بتوانند موفق باشند اما قطعا در میان مدت و بلند مدت آسیب های فراوان و فراگیری را برای سینما به همراه دارند.

این تهیه کننده گفت : جلوگیری از ورود افرادی با پول های کثیف به سینما به مردم و حتی ما به عنوان همکار ربط پیدا نمی کند ما فقط می توانیم به تذکری که حضوری و یا گاهی در قالب مصاحبه است اکتفا کنیم اما ظاهرا گوش شنوا نیست و انگار قرار است به این سمت برویم.

اصغری بیان کرد : به نظرم اگر متولیان سینما و کلان تر متولیان کشور به این موضوع نپردازند باید منتظر رفتن به سمت و سوی رویکردهای جوامع غربی کثیف باشیم و از همه مهمتر نسل نوجوان و جوان ما آسیب های جدی خواهند دید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیلم سینمایی سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۱۸۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری

جایزه بهترین مستند چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو به «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم در مسکو با اهدای جایزه سنت جرج طلایی به فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر به کار خود پایان داد. جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا]و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.


چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (MIFF) کار خود را به پایان رساند.

نیکیتا میخالکف رئیس جشنواره با اشاره به این که «هشت روز جشنواره، با نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور، ۳۸۰ نمایش در ۹ سینما، ۳۹ هزار تماشاگر و بیش از ۷٫۵ هزار مهمان و حضور بیش از ۱۶۰۰ نماینده رسانه برگزار شده است، برپایی این دوره جشنواره را حاصل یک عملکرد خوب ارزیابی کرد.

برنده جایزه بزرگ سنت جرج طلایی این دوره جشنواره، میگل سالگادو کارگردان مکزیکی با فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر بود. این درام داستان دو نوجوان است که توسط یک باند خلافکار اسیر می‌شوند. یکی از آن‌ها می‌میرد، دومی موفق به فرار می‌شود، اما او با خود مبارزه می‌کند و نمی‌تواند به بستگان دوستش در مورد مرگ خود بگوید. کارگردان فیلم پس از دریافت جایزه گفت: «ما این فیلم را درباره معضل بسیار جدی حضور و مشارکت جوانان در باند‌های خلافکار و جنایتکار ساختیم که در مکزیک با آن مبارزه کرده‌ایم و هنوز هم می‌جنگیم.

جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا]و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.
او هنگام دریافت جایزه گفت: حضور در این سالن برای من افتخار بزرگی است. از هیئت داوران جشنواره بسیار سپاسگزارم.

جایزه بهترین بازیگر مرد به خوان رامون لوپز برای «شرم» اهدا شد؛ و ماریکه بیکیرش بازیگر فیلم آلمانی «شلیمازل» جایزه بهترین زن را دریافت کرد.
همچنین جایزه نقره‌ای سنت جرج به فیلم «دروغگو» ساخته یولیا تروفیمووا در مسابقه «پرومیز روسیه» رسید.
سرگئی اورسولیاک کارگردان روسی به دلیل کمک به پیشرفت سینما جایزه ویژه سنت جرج دریافت کرد.

هیئت داوران فیلم «شریک‌ها» ساخته خوزه ماریا فلورس کارگردان اسپانیایی را به عنوان بهترین فیلم کوتاه معرفی کردند. جایزه بهترین فیلم مستند «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «نیروانا» به کارگردانی آصف اسلام از بنگلادش رسید. این فیلم صامت سیاه و سفید شبیه یک آلبوم عکس، داستان سفر درونی سه شخصیت را روایت می‌کند.

در مراسم اختتامیه شخصیت‌های مشهور سینما و فرهنگ روسیه از جمله بازیگران سرگئی گرماش و ماکسیم استویانوف، بازیگران زن اکاترینا ولکووا و اولسیا سودزیلوسکایا، کارگردانان الکسی اوچیتل و سرگئی اورسولیاک، نویسنده الکساندر تسیپکین حضور داشتند. سازندگان و بازیگران فیلم سینمایی «تندر اصلی: بازی» که فیلم اختتامیه جشنواره شد نیز معرفی شدند.

این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از رویداد ونیز تبدیل کرد. در سال ۱۹۹۵ اعلام شد که جشنواره فیلم سالانه می‌شود، اگرچه در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد، اما از سال ۱۹۹۹، MIFF هر سال برگزار می‌شود.

چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم مسکو (MIFF) از ۱۹ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در پایتخت روسیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • لیونی خطاب به نتانیاهو: اسرائیل در ورطه «سقوط آزاد» است
  • واکنش جباری به خبر شکایت باشگاه پرسپولیس: مگر به مسائل شخصی درویش ورود کردم؟
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری