Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@11:53:40 GMT

دردسر آمریکا برای اپراتورهای همراه ایرانی

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۱۹۳۷۹

دردسر آمریکا برای اپراتورهای همراه ایرانی

مدیرعامل اپراتور مجازی موبایل گفت: 6 ماه پیش عضویت تمامی اپراتورهای موبایل ایران در GSMA ،انجمن جهانی موبایل، به درخواست دولت ترامپ لغو شد و پس از این اپراتورهایی که تاکنون عضو این انجمن نبودند و کدهایشان در رومینگ بین‌ا لملل تعریف نشده با مشکل مواجه می‌شوند.

به گزارش فارس، سیدهوشنگ مرتضوی مدیرعامل یک اپراتور مجازی تلفن همراه در نمایشگاه تلکام در این باره که وزیر ارتباطات اخیرا گفته بود اپراتورهای مجازی موبایل به هدف گذاری کسب 5 درصد سهم از بازار تلفن همراه نرسیده‌اند و برای جبران این عقب ماندگی تغییراتی را در مقررات فعالیت آنها ایجاد نکرده‌ایم،‌گفت:‌ اپراتورهای مجازی تلفن همراه در جهت مشترک با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند و در حالی که تبلیغات در صدا و سیما گران است امکان تبلیغ در شبکه‌های خارجی را نیز ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدیرعامل اپراتور مجازی تلفن همراه اضافه کرد:‌همچنین از حدود 6 ماه پیش انجمن جهانی موبایل با درخواست دولت ترامپ تمامی اپراتورهای تلفن همراه ایران شامل همراه اول،‌ایرانسل،رایتل،‌تالیا و سامانتل را در بلک لیست قرار داد و مجوز عضویت آنها را لغو کرد که در این انجمن روابط بین‌الملل استاندارد بین اپراتوری به تصویب می‌رسد و اپراتورهایی که تاکنون برای رومینگ بین‌الملل در این انجمن عضو نبودند و کدهایشان در سطح جهانی تعریف نشده، پس از لغو عضویت ایران با مشکل مواجه می‌شوند.

مرتضوی با اشاره به مشکلات اپراتورهای مجازی و اصلی موبایل ادامه داد: برخی اپراتورها در ارسال پیامک به مشتریان اپراتورهای مجازی کارشکنی می‌کنند اما این اقدام مورد تائید وزارت ارتباطات نیست و مقرر شد در این باره راهکاری اندیشیده شود.

وی ادامه داد:‌همچنین قرار بود اپراتورهای مجازی موبایل انتقال ترافیک بین‌الملل داشته باشند که این موضوع عملی نشد و به تازگی مقرر شده اجرایی شود.

اپراتورهای مجاز موبایل شرکت‌های موبایلی هستند که روی شبکه آماده شده سه اپراتور اصلی موبایل سرویس می‌فروشند و پروانه این اپراتورها به تازگی توسط وزارت ارتباطات صادر شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اپراتورهای موبایل آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۱۹۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد شمسایی مدیر کل تنظیم مقررات رادیویی شمالشرق و کارشناس حوزه امواج و ارتباطات رادیویی در ویراستی نوشت: معمولا برای خريد يك گوشی تلفن همراهِ جديد به بِرند، مدل، سيستم عامل، قيمت، امكانات، زيبايی، و غيره از آن توجه می کنیم. اما توصیه بهداشت_الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.

امیر لاجوردی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات در واکنش به این مطلب با انتشار پستی در پیامرسان ویراستی نوشت: «برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.»

                                         

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟