Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه اقامتگاه تاریخی در شهر کاشان با حضور معاون رییس جمهور و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری به‌طور رسمی افتتاح شد.

خبرگزاری شبستان، گروه سیاسی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت،  «علی‌اصغر مونسان» پنجشنبه ۱۲ مهر در سفر خود به شهر کاشان با همراهی تعدادی از معاونان و مدیران سازمان میراث فرهنگی و نیز جمعی از مسئولان استان اصفهان و شهر کاشان، سه اقامتگاه تاریخی در این شهر را افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابتدا با حضور در هتل سنتی خادمی این اقامتگاه زیبای سنتی را افتتاح کرد و در بازدید از بخش های مختلف این اقامتگاه و در گفت و گو با سرمایه گذار این مجموعه در جریان نحوه احیا و بهره برداری آن قرار گرفت.

 

اقامتگاه سنتی خادمی کاشان بنایی با قدمت ۲۵۰ ساله است که پس از مرمت و بازسازی در سال ۱۳۹۷ به عنوان اقامتگاه بوم‌گردی فعالیت خود را آغاز کرد. این اقامتگاه دارای ۹ باب اتاق برای میزبانی از گردشگران داخلی و خارجی است.

 

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هم چنین اقامتگاه سنتی خانه اطلسی در کاشان را افتتاح کرد و از اتاق ها و بخش های مختلف این اقامتگاه زیبا در بافت تاریخی کاشان بازدید به عمل آورد.

 

معاون رئیس جمهوری سپس اقامتگاه سنتی خانه پارسی را افتتاح کرد و از بخش های مختلف این مجموعه بازدید به عمل آورد.

 

خانه پارسی در بافت تاریخی کاشان با سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینی به مساحت ۵۰۰ متر مربع و با زیربنای ۷۰۰ متر احداث شده و دارای ۱۱ اتاق و ۳۳ تخت برای میزبانی از گردشگران داخلی و خارجی است.

 

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حاشیه افتتاح و بازدید از این سه اقامتگاه سنتی گفت: «خانه های تاریخی به عنوان بخشی از تاریخ، تمدن و فرهنگ ما ایرانی ها بسیار حائز اهمیت است و توجه به این خانه های تاریخی و سامان‌دهی، بهسازی و احیای آن ها می تواند ضمن حفظ این آثار تاریخی و معرفی فرهنگ و تمدن ایرانیان، به مکان هایی زیبا و دلنشین برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شوند.»

 

او در ادامه با اشاره به وجود خانه های تاریخی در شهرهایی مانند یزد و کاشان گفت: «پیشنهاد من این است که خانه های تاریخی در سامانه ای تحت نظارت صندوق احیا و بهره برداری از اماکن و بناهای فرهنگی تاریخی ثبت و سامان‌دهی شوند تا از طریق این سامانه بهسازی و احیای آن ها و تبدیل این خانه های تاریخی به اماکن اقامتی و پذیرایی بررسی شود.»

 

معاون رئیس جمهوری افزود: «خانه های تاریخی بستر مهمی برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری است و باید با برنامه ریزی و استفاده از نظرات افراد متخصص بتوانیم از این ظرفیت ها به خوبی در حوزه گردشگری استفاده کنیم.»

 

مونسان با اشاره به علاقه مندی گردشگران خارجی برای اقامت در خانه های تاریخی و نیز اقامتگاه های بومگردی تصریح کرد: «سامان‌دهی، بهسازی و احیای خانه های تاریخی می تواند به رشد صنعت گردشگری بیش از پیش کمک کند ضمن این که با این کار، از تخریب و نابودی این آثار ارزشمند نیز جلوگیری به عمل می‌آید.»

 

در این افتتاح ها و بازدید ها، محمد حسن طالبیان معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، پویا محمودیان معاون صنایع دستی سازمان، حسین تاجیک معاون حقوقی، مجلس و امور استان های سازمان میراث فرهنگی و تعدادی از مدیران این سازمان و مسئولان استان اصفهان و شهر کاشان حضور داشتند.

پایان پیام/402

منبع: شبستان

کلیدواژه: کنگره بین المللی امام سجاد ع رزمایش اقتدار عاشورایی اردبیل ارز رزمایش محمد رسول الله مجلس آمریکا ایران کانون های مساجد امام سجاد ع اقامتگاه کاشان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۲۳۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نطنز گفت: شب گذشته برای اولین بار گروه بین‌المللی ایسکارسا که یکی از تشکل‌های حرفه‌ای بین‌المللی مرمت بنا‌های تاریخی و سازه‌ای معماری محسوب می‌شود از مجموعه تاریخی مسجد جامع و بقعه شیخ عبدالصمد، بافت تاریخی اطراف مسجد جامع و آتشکده ساسانی نطنز بازدید کردند.
حسین یزدانمهر افزود: گروه بین المللی ایسکارسا در بحث مرمت آتشکده ساسانی قرار است در خصوص نحوه مرمت و ایجاد گنبد آتشکده اعلام نظر کنند.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نطنز با بیان اینکه در خصوص بقعه شیخ عبدالصمد قر ار است این گروه کار پژوهشی داشته باشند، گفت:: یکی از پیشنهاد‌های این گروه حفاظت از کتیبه منحصربه‌فرد به جای مانده در زیر گنبد بود، این کتیبه با قدمت بیش از هزار سال متعلق به اواخر قرن سوم دوره دیلمی و آل‌بویه (۳۸۹ ه. ق) است که خط کوفی تلفیق گچ و آجر آن در دهه‌های گذشته توسط مرحوم دکتر شیرازی معمار برجسته کشور نمایان شد و باید با بررسی بیشتر و اجرای عملیات ویژه از آن حفاظت شود که به‌زودی در دستور کار اداره کل استان قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: گروه بین المللی ایسکارسا زیر نظر سازمان یونسکو فعالیت داشته و به شکل ان جی او فعال هستند و مرت آثار تاریخی را بررسی کرده و به لحاظ فکری و پژوهشی میزان دقت مرمت‌های انجام شده و بررسی می‌کنند.
شهرستان ۴۷ هزار نفری نطنز در فاصله ۱۲۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

دیگر خبرها

  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • نشست خبری معاون علمی رییس‌جمهور
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا