Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
یک مقام مسئول در وزارت بهداشت از دستور وزیر بهداشت برای تشکیل کمیته‌ای متشکل از اساتید مجرب و صاحب نظر فوق‌تخصصی مغز و اعصاب کودکان برای بیماری SMA خبر داد.

دكتر شادنوش در گفت‌و‌گو با وبدا گفت: با تشکیل این کمیته مسائل و مشکلات این بیماران سریعتر و علمی‌تر بررسی و پیگیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت با اشاره به تشکیل اولین جلسه کمیته فوق تخصصی بیماری SMA در هفته آینده گفت: در راستای تشکیل این کمیته، از طریق معاونت اجتماعی وزارت بهداشت در قالب یک تشکل مردم نهاد، ارتباط با خانواده‌های بیماران SMA به منظور منسجم شدن راهکارهای مناسب حمایتی برای کاهش مشکلات این بیماران خواهیم داشت.

شادنوش با بیان این که روش‌های پیگیری مختلفی برای درمان بیماری SMA در دنیا، در حال بررسی و پژوهش است، افزود: یکی از روش‌ها، سلول درمانی است که در حال حاضر در کشور، این روش به منظور تبدیل به یک روش درمانی برای بیماری SMA، مراحل نهایی خود را طی می‌کند و در همین راستا اساتید مجربی از دانشگاه علوم پزشکی تهران با اساتید برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در حال تكميل بررسی‌هاي این روش هستند که نتایج خوبی را به ما اعلام کرده اند.

وی یکی دیگر از روش‌های موجود برای کنترل بیماری SMA در دنیا را روش دارویی بیان کرد و گفت: این روش درمان قطعی این بیماری محسوب نمی‌شود و بعنوان یک روش نگهدارنده و تثبیت‌کننده موقت وضعیت موجود بیماری است كه از سال گذشته ميلادي در بعضي از كشورهاي توسعه يافته بدون حمايت‌هاي بيمه اي مورد استفاده قرار گرفته است.

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت به روش ژن درمانی برای بیماری SMA در دنیا اشاره کرد و گفت: این روش در دنیا در حال نهایی شدن است و در سال‌های آینده به عنوان یکی از روش‌های درمانی این بیماری استفاده خواهد شد و چنانچه این روش، وارد عرصه درمان شود، پیشرفت قابل توجهي در خصوص درمان بیماری SMA اتفاق خواهد افتاد.

در همین زمینه: "سندروم موی شانه‌نشدنی" و شهرت جهانی یک کودک اطلاعات ژنی ایرانیان افزایش می‌یابد استفاده از روند پیری برای مبارزه با سرطان کشف ردپای ژنتیکی آلودگی هوا در بدن انسان جهش ژنتیک | این خانواده ایتالیایی حس درد ندارند ارائه گواهی غربالگری ژنتیک در زمان ثبت ازدواج ضروری است

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۲۵۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود

سید علی یزدی خواه  در همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند با اشاره به مشکلات شهر میمند، گفت: جهش تولید امسال باید در راستای تسهیل مقررات و تامین مالی طرح‌های دست‌های اجرا باشد همچنین مشکل کهنه منطقه میمند را در استانداری فارس طرح موضوع کردیم و بنا شد کارگروه تخصصی بررسی تشکیل شود.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: آمادگی داریم که مشکلات منطقه میمند نظیر وقف و موقوفات را پیگیری کنیم.

میمند در مسیر پیشرفت قرار گرفته است

معاون گردشگری و زیارتی استاندار فارس نیز با بیان اینکه شهر میمند امروز با اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته در مسیر پیشرفت قرار گرفته است، اظهار داشت: کار‌های انجام شده در شهر میمند نشان از نتیجه گرفتن هم افزایی میان مسئولان، مدیران و مردم بوده و اهتمام و کوشش جمعی که بر گرفته از عزم و خرد مردم است در تاریخ ثبت خواهد شد.

محمد فرخ زاده با اشاره به اینکه پروژه‌ها در شهر میمند باید در ۳ بخش توجه ویژه داشت، خاطرنشان کرد: پروژه‌های ایجادی باید ادامه داشته باشد و پروژه‌های نوع سرمایه گذاری از کار‌های ارزشمند پیش رو خواهد بود.

فرخ زاده افزود: استان فارس قطب سلامت کشور است که یکی از قطب بودن آن پیشگیری نظیر خوراک و نوشیدنی‌های سالم است و شهرستان فیروز آباد و میمند در این بخش نقش آفرین هستند همچنین باید رویداد‌هایی برای معرفی شهر میمند در کشور داشته باشیم از این رو از وزارت میراث فرهنگی میخواهیم جشنواره ملی سردنوش و دمنوش‌ها در شهر میمند برگزار شود.

بنا به گفته معاون استاندار فارس، شهر میمند برای معرفی خود نیازمند المان است چراکه این المان‌ها می‌تواند در شبانه روز گویای روایت و هویت این دیار باشد.

این مقام مسئول با بیان اینکه جشنواره حجاران و دست ساخته‌ها در میمند با بهره گیری از فرهنگ میمند برگزار شود، تاکید کرد: صنعت شیشه گری موضوع مهمی است که می‌توان باتوجه به سبقه تاریخی این شهر، رویداد ملی شیشه‌گران در میمند برگزار شود همچنین میتوان ناحیه صنعتی شیشه‌گری را در این خطه ایجاد کرد.

او خاطرنشان کرد: تاسیسات گردشگری نیازمند تقویت در شهر میمند است و میهمانان زیادی به این دیار سفر می‌کنند، از این رو باید در خصوص اقامتگاه‌ها اقدامات جدی شکل گیرد.

معاون استاندار فارس ظرفیت‌های بیشمار استان فارس را مورد توجه قرار داد و افزود: در حوزه باغات، استان فارس رتبه اول را در کشور دارد و شهر میمند خاستگاه چند محصول مهم است که می‌تواند در حوزه گردشگری کشاورزی نقش آفرینی کند بنابراین پیشنهاد داریم که وزارت جهاد کشاورزی اراضی متعددی که می‌تواند را به صورت سهامی به عنوان یک مزرعه کشت و زر در اختیار مردم قرار دهد تا آورده اقتصادی داشته باشد و مردم هم کار سرآمدی کشت را انجام دهند تا منجر به تولید شود. همچنین امسال اجرای بیش از ۲۰ عنوان پروژه محوری برای شهر میمند پیش بینی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان