Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-19@01:57:03 GMT

سامانه کارت سوخت به زودی فعال می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۲۶۱۳۸

به گزارش پارس نیوز، 

قاسم ساعدی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، درباره تأثیر توزیع کارت سوخت در جلوگیری از قاچاق سوخت، اظهار کرد: وضعیت کنونی اقتصاد کشور و تحریم‌هایی که در پیش داریم، اقتضاء می‌کند که سامانه کارت سوخت مانند گذشته فعال شود.

وی افزود: قاچاق سوخت یک معضل اساسی در کشورمان تلقی می‌شود، به طوریکه روزانه میلیون‌ها لیتر بنزین و گازوئیل از مرزها خارج می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون انرژی تصریح کرد: قاچاق سوخت به حدی شدت گرفت که حتی نیروهای ناظر در ستادهای نظارتی در کنترل مرزها عاجز مانده‌اند، چراکه قاچاقچیان با شگردهای مختلف سوخت را به خارج از کشور انتقال می‌دهند، لذا تنها راه نجات ما در برهه کنونی استفاده از کارت سوخت است.

ساعدی ادامه داد: سوخت به عنوان نبض اقتصاد ایران تلقی می‌شود؛ اگر این امر دچار مشکل شود، تمام شریان‌های حمل و نقل و اقتصاد از کار می‌افتد.

عضو کمیسیون انرژی گفت: براساس نرخ‌های مصوب و تصمیم هیئت دولت، به زودی سامانه کارت سوخت فعال و سهمیه‌بندی‌ها براساس نوع خودرو و سوخت مشخص خواهد شد.

وی ادامه داد: تا چندی دیگر جایگاه داران ملزم هستند تا مفاد این سامانه را رعایت کنند، در این صورت قاچاق سوخت به صورت ملموسی کاهش می‌یابد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: قاچاق اقتصاد کشور بنزین کمیسیون انرژی اقتصاد ایران حمل و نقل اقتصاد انرژی خودرو اقتصاد کشور بنزین خودرو کمیسیون انرژی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۲۶۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین نیروگاه برق اتمی جهان بیدار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، این اقدام ماه‌ها پس از آن صورت می‌گیرد که سازمان تنظیم مقررات هسته‌ای ژاپن (NRA) به نیروگاه نیروگاه اتمی کاشیوازاکی - کاریوا «چراغ سبز» برای فعال سازی مجدد داد.

این سازمان همچنین مجوز شروع سوخت‌گیری را به کارخانه داده است. برای این منظور، TEPCO اکنون میله‌های سوخت را به راکتور شماره ۷ وارد می‌کند.

این در حالی است که این نیروگاه هنوز برای شروع تولید برق با موانع دیگری مانند بازرسی‌های ایمنی بیشتر و تایید فرماندار منطقه روبه روست که موانع ساده‌ای برای عبور نیستند.

گفتنی است نیروگاه اتمی کاشیوازاکی - کاریوا هنگام تلاش برای بازگرداندن عملیات در سال ۲۰۲۱ به دلیل نقض‌های امنیتی با مشکلاتی مواجه شد. این نیروگاه قبل از اینکه در سال ۲۰۱۲ از بین برود، دارای ظرفیت تولید برق ۸.۲ گیگاوات بود که به دلیل یک سری نقض پروتکل ایمنی شناسایی شده تعطیل شد.

این موارد شامل حفاظت ناکافی از مواد هسته‌ای و چند مورد دیگر بود. با این حال، این مسائل از آن زمان حل تا کنون شده است.

این نیروگاه در استان نیگاتا ژاپن در زمینی به مساحت ۴.۲ کیلومتر مربع، اولین بار در سال ۱۹۸۵ افتتاح شد و اولین راکتور پیشرفته آب جوش (ABWR) در جهان است. این تاسیسات دارای هفت رآکتور است که پنج رآکتور آن ۱.۱ گیگاوات ظرفیت دارند و دو راکتور باقی مانده می‌توانند هر کدام ۱۳۶۵ مگاوات برق تولید کنند.

این تاسیسات اتمی در طول عمر خود به دلیل مشکلات فنی و وقوع زلزله در منطقه، چندین بار تعطیلی جزئی و کامل را تجربه کرده است.

با این حال، پس از فاجعه فوکوشیما، نیروگاه برای مدت طولانی تعطیل شد.

آخرین بیداری نیروگاه، بخشی از جاه طلبی‌های ژاپن برای راه اندازی مجدد راکتور‌های هسته‌ای آفلاین برای تامین امنیت انرژی این کشور و همچنین تلاشی برای کمک به کاهش انتشار کربن آن است. بنابراین، انرژی هسته ای، ژاپن را قادر می‌سازد تا با توجه به منابع محدود و واردات حدود ۹۰ درصدی انرژی مصرفی اش، در زمینه انرژی خودکفا شود.

همین امر موجب شد، ژاپن تا پایان سال ۲۰۲۲ موضع خود را در برابر سیاست انرژی هسته‌ای تغییر دهد. افزایش اخیر در برخی از هزینه‌های انرژی، مانند قیمت گاز طبیعی مایع ((LNG، به تصمیم گیرندگان ژاپنی کمک کرد تا در مورد انرژی هسته‌ای تغییر مسیر دهند.

شرکت برق توکیو از دیروز (۱۵ آوریل) ارسال همایه سوخت (مجموعه‌ای از میله‌ها یا صفحه‌های سوخت) را به راکتور شماره ۷ آغاز و اعلام کرد قصد دارد ۸۷۲ همایه سوخت را از ذخایر نیروگاه وارد راکتور کند.

این فرآیند نسبتا زمان بر، حدود یک ماه و نیم طول می‌کشد. طی این مدت برای اطمینان از نصب صحیح میله‌ها بررسی‌های دقیقی صورت می‌گیرد. همچنین ضروری است از فعالیت درست سیستم خنک کننده هسته طبق طراحی، اطمینان حاصل شود.

به همین منظور، شرکت برق توکیو تعداد کارکنان شبانه روزی را نیز از هشت نفر فعلی به ۵۱ نفر افزایش داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاسخ به سوالات پر تکرار درباره بنزین و جمع آوری کارت های سوخت
  • سوالات پر تکرار درباره بنزین + پاسخ
  • پاسخ به سوالات پر تکرار درباره بنزین
  • پیش‌بینی یک فعال اقتصادی: دلار به زودی به این عدد می‌رسد
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: مدیرکل آژانس اتمی به‌زودی به ایران سفر می‌کند
  • بزرگ‌ترین نیروگاه برق اتمی جهان بیدار می‌شود
  • فوری؛ تحویل کارت سوخت ۱۰ روزه می شود
  • حدود ۳۱ میلیون کارت سوخت فعال در کشور وجود دارد
  • متقاضیان کارت سوخت بخوانند | زمان تحویل کارت سوخت کوتاه شد
  • ثبت ۱۰۵ هزار درخواست جدید صدور کارت سوخت