Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، مساله آزادی انتخاب زنان بر مبنای انتقادات گسترده از ممنوعیت پوشیدن بورکینی (مایوی اسلامی) در فرانسه موضوع یک مناظره تلویزیونی است.

ریم ساراالوان پژوهشگر دانشگاه تولوس و کارشناس آزادی مذهبی از فرانسه و مسیح علینژاد به عنوان گرداننده کمپین ضد حجاب مناظره می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری از ریم می پرسد چرا مخالف قانون نپوشیدن بورکینی برای زنان مسلمان بودید؟

ریم پاسخ می دهد: ساده بگویم چون من از حق زنان دفاع می کنم اینکه خودشان انتخاب کنند آیا می خواهند بورکینی(مایو اسلامی برای زنان) بپوشند یا نه!

اصلا خوشایندم نیست در یک کشور دموکراتیک (فرانسه) آنهم در سال ۲۰۱۶ دولت تصمیم بگیرد زنان چه بپوشند، این تنها خشونت علیه زنان نیست بلکه خشونت علیه مسلمانان است.

وی از نوشتن گزارشی علیه این قانون در نیویورک تایمز می گوید و اینکه دولت فرانسه جلوی پای زنان مسلمان دو راه گذاشته یا فرانسوی باشند با مسلمان! در حالیکه مسلمانان از شهروندان فرانسه محسوب می شوند. دولت فرانسه درک نمی کند و یا نمی خواهد بپذیرد و تا وقتی حقوق مسلمانان را نپذیرد شرایط بدتر و بدتر خواهد شد.

این فمنیست فرانسوی با اشاره به مقاله نیویورک تایمز که در آن گفته شده زنان مسلمان هیچ گاه صدا و رسانه نداشته اند و به آنها حق انتخاب داده نشده تاکید می کند از این طریق می خواهند زنان مسلمان را از صحنه اجتماعی محو کنند.

مجری برنامه خطاب به مسیح علینژاد می گوید هر دوی شما برای حقوق زنان تلاش می کنید، آیا نسبت به آنچه ریما درباره وضعیت زنان فرانسوی می گوید احساس همدردی می کنی؟

علینژاد پایخ می دهد: من شخصا علیه بورکینی هستم! برای زنان مسلمان فرانسوی که بورکینی را از تنشان در می آوردند همدردی می کنم اما فلسفه پشت پرده این ماجرا من را ناراحت می کند.

وی ادامه می دهد: در حالیکه رسانه های غربی و زنان سیاستمدار غربی همه ممنوعیت پوشیدن بورکینی را ممنوع می کنند و اذعان دارند حق انتخاب زنان برایشان مهم است ولی در مقابل قانون حجاب در جمهوری اسلامی نمی ایستند.

علینژاد با اشاره به سفر سوکلان رویال وزیر محیط زیست فرانسه به ایران و سر کردن حجاب شرعی ابراز داشت: وزیر محیط زیست شما حجاب را بدون اینکه آنرا به چالش بکشد سر کرد! درست همزمان  با اعتراضات جهانی به ممنوعیت بورکینی.

وی از مد شدن حجاب در غرب اظهار تاسف می کند و می گوید: حجاب در غرب مد شده و همه می خواهند درباره حجاب صحبت کنند.

مجری از ریم می پرسد آیا این صحبت ها از نظر تو منصفانه است که جامعه زنان نسبت به فشار علیه زنان ایرانی سکوت کرده اند؟

این فمنیست در پاسخ می گوید: ما در مورد فرانسه صحبت می کنیم که در آن قوانین شرعی وجود ندارد، ما در یک کشور سکولار و لائیکیم.

اما این لائیتیسه مربوط به فضای عمومی نمی شود و نمی توانیم فرانسه را با ایران مقایسه کنیم.

مجری هم به تفاوت قوانین ایران و فرانسه تاکید می کند و علینژاد می خواهد برای ادعایش دلیل بیاورد.

علینژاد اما در کمال استیصال به فرافکنی دست می زند و از اعتراض جهانی و حمایت از زنان مسلمان در فرانسه ابراز ناراحتی می کند و می گوید من این صداهای بلند برای حمایت از حجاب زنان مسلمان را سرزنش می کنم  چون وقتی به قوانین شرعی در جمهوری اسلامی می رسد سکوت می کنند و آنرا موضوع داخلی می دانند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۲۷۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکومت نظامی شهر فرانسوی برای جوانان

نیس فرانسه برای مهار خشونت و بی‌نظمی در میان جوانان، قوانین منع رفت‌وآمد بین ساعات 11 تا 6 صبح را اعمال کرده است و در صورت مشاهده این افراد، والدین جریمه می‌شوند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، شهر نیس فرانسه رسماً منع رفت و آمد را برای کودکان زیر ۱۳ سال اعمال کرده است که از ساعت ۱۱ شب تا ۶ صبح اعمال می‌شود. در بعضی مناطق، این اقدام حتی برای افراد زیر ۱۶ سال نیز اعمال خواهد شد. منع آمد و شد در طول دوره تابستان با هدف جلوگیری از بزهکاری نوجوانان و افزایش امنیت عمومی اجرا خواهد شد.

این تصمیم به این معناست که افراد زیر این محدودیت‌های سنی در صورت همراه نداشتن بزرگسالان نمی‌توانند در مکان‌های عمومی حضور داشته باشند. اگر مشخص شود که آنها مقررات منع آمد و شد را نقض می‌کنند، ممکن است کودکان توسط پلیس بازداشت و به خانه هدایت شوند و والدین آنها باید تا ۱۵۰ یورو جریمه بپردازند.

این اقدام تا حدودی چالش‌برانگیز تلقی می‌شود و اکنون به بحث داغ برای سیاستمداران تبدیل شده است. کریستین استروسی، شهردار نیس، در یک بیانیه مطبوعاتی گفت که اعلام چنین مقررات منع آمد و شد مایه تأسف است زیرا باعث می‌شود دولت مسئولیت‌های والدین را بر عهده بگیرد.

سیاستمداران چپ فرانسه استدلال می‌کنند که این فقط یک «سیاست ظاهری» است و مقامات باید در عوض روی کمک به والدین مجرد تمرکز کنند تا ریشه‌های اجتماعی این موضوع را برطرف کنند.

منع رفت و آمد جوانان در نیس امر جدیدی نیست. این اقدام قبلاً بین سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۲۰ لازم‌الاجرا بود و به گفته شهردار مؤثر بوده است، اگرچه هنوز مخالفان زیادی دارد.

آمارها نشان می‌دهد که افراد زیر ۱۳ سال تنها ۲ درصد از حملات و یک درصد سرقت‌ها را مرتکب می‌شوند که کارآمدی چنین مقررات منع آمد و شد را در بهبود وضعیت کلی امنیتی زیر سوال می‌برد.

کد خبر 750434

دیگر خبرها

  • فلسطین؛ الگوی آزادی خواهی ملت های مسلمان
  • روزنامه نزدیک به سپاه: زنان با کنار رفتن ترس و پلیس دوباره کشف حجاب می‌کنند!
  • روزنامه نزدیک به سپاه: زنان با کنار رفتن ترس و و پلیس دوباره کشف حجاب می‌کنند!
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • حکومت نظامی شهر فرانسوی برای جوانان
  • حمایت متفاوت دانشجویان فرانسوی از غزه | ببینید
  • کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین بازتاب نامه‌‌های مقام معظم رهبری است
  • مردم باید افتخار کنند که چنین رئیس جمهوری دارند که ...