Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

در ابتدای این جلسه، محسن هاشمی، رئیس شورای اسلامی شهرتهران اظهار کرد: کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای تهران، به پیشنهاد خانم ناهیدخداکرمی و کمیته سلامت شورای شهر طرح «رویداد تهران 1400» را به صحن شورا آوردند که به تصویب اعضا رسید و قرار شد تا شهرداری تهران برنامه‌ای مدون و جدی برای سال 1400 ارائه بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال 1400 دقیقا سالی است که کار شورای پنجم پایان خواهد یافت. از زمان تصویب این طرح و ارسال به شهرداری تهران ما منتظر هستیم تا توسط شهردار تهران زمینه‌ای برای این طرح درنظر گرفته شود و برنامه‌ای ارائه شود تا بدانیم شهرداری چه تصمیماتی برای اجرای این طرح دارد.

 

وی افزود:‌اما به نظر می‌رسد این طرح آن‌طور که باید و شاید از طرف شهرداری تهران جدی گرفته نشده و خانم خداکرمی نگران این بودند که مبادا این طرح توسط شهرداری تهران به بوته فراموشی سپرده شده باشد. لذا ما تصمیم گرفتیم جلسه‌ای با حضور معاونان شهردار برگزار کنیم و تذکری ارائه دهیم.

 

در ادامه جلسه، زهرا صدراعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران گفت:در ابتدا گله‌مندی خود را از معاونین محترم شهردار که دعوت شده‌اند اما در جلسه حضور پیدا نکردند اعلام کنم. انتظار ما این است که وقتی معاونان مشخصا با امضای ریاست شورای شهر تهران دعوت می‌شوند در جلسه حضور پیدا کنند، در غیر اینصورت در دعوتنامه قید می‌شد که الزامی به حضور نیست.

 

نوری در ادامه تاکید کرد:‌شهرداری و شورای شهر تهران مرتبا زیر بار هجمه‌های مختلف است و بهانه این هجمه‌ها هم شاید این است که شهرداری فعال نیست و پروژه در دست اقدام ندارد. ما باید تلاش کنیم و فعالیت‌های شهرداری تهران را به سمع و نظرمردم برسانیم.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست تاکید کرد:‌ما در تهران با پروژه‌هایی مواجه هستیم که پیشرفت 70-80 درصدی دارند و باید مشکلات این پروژه‌ها با اولویت حل شود و به بهره‌برداری برسند تا هم خسارت بیشتری وارد نشود و هم جلوی هجمه‌ها گرفته شود.

نوری در ادامه با اشاره به طرح رویداد تهران 1400 تاکید کرد:‌این طرح اسفندماه به شهرداری ابلاغ شده و 3 ماه فرصت برای شهرداری در نظر گرفته شده که برنامه خود را ارائه کند اما خبری نشده. دلیل عدم توجه به مصوبات شورای شهر از جانب شهرداری چیست؟‌ اگر قرار است شهرداری به مصوبات شورای شهر توجه نشان ندهد، ما هم شورا را تعطیل کنیم. طرح تهران 1400 هیچ بروز و ظهوری در شهر ندارد، ما انتظار فعالیت بیشتری از دوستان شهرداری داشتیم .

 

در ادامه این جلسه، ناهید خداکرمی، رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران تاکید کرد: ‌تصور ما این بود که دوستان در شهرداری تهران از طرح رویداد تهران 1400 به گرمی استقبال کنند. چرا که آقای نجفی، شهردار سابق تهران بسیار از آن استقبال کرد. روی این طرح روزهای متمادی کار شده و بالاخره پس از نهایی شدن در اسفند به شهرداری ابلاغ شد. اما هرچه می گذشت و ما پیگیری می‌کردیم و نامه می‌زدیم هیچ خبری نشد. چندین بار با وجود اینکه بسیار در تذکر دادن به شهرداری قناعت می ‌كنم، اما درباره طرح‌های مانده در شهرداری تذکر داده شد و حتی تلفنی و حضورى هم پيگير شدم اما خبری نشد. بالاخره این طرح به معاونت فرهنگی-اجتماعی شورای شهر تهران ارجاع شد. و در 21 شهریور ماه اعلام کردند یک کمیته برای این طرح تشکیل شده.

 

خداکرمی تاکید کرد: من دلیل اینکه انقدر با این طرح سطحی برخورد کردند را نمی‌دانم. دیگر هر راهی که به ذهنمان رسید برای برقراری ارتباط با دوستان استفاده کردیم... با اتوماسیون، واتس‌آپ،‌نامه و تلگرام به آن‌ها پیغام دادیم... اما اصلا برداشت‌ها انگار متفاوت است. در حالى كه اگر این پروژه جدی گرفته شود، می‌تواند محصول و اتفاقی ماندگار و تاریخى برای تهران باشد. مساله ما این است که شهرداری در برابر این طرح اگر نگويم اهمال ولى سکوت پیشه کرده، در حالی که می‌توانست در صورت مخالفت نیز این مخالفت را اعلام کند. ما انتظار داشتیم بر مبنای این رویداد، نه فقط ما به عنوان پیشنهاد دهنده، بلکه تمام نهادهای مرتبط فعال شوند. چون این طرح پتانسیلی دارد که همه را به حرکت وادار کند.

نماینده شورای اسلامی شهرتهران گفت: اصل این طرح بر مبنای برندسازی تهران است و باید به آن توجه شود. کاش طرح به شهرداری می‌دادیم و شهرداری را موظف می‌کردیم، اما ما به شهرداری احترام گذاشتیم و پيش بينى شد تا بر مبناى داشته هاى شهر خودشان برنامه ريزى كنند ولى شهرداری واکنشی نداشت. این طرح صرفا مربوط به معاونت فرهنگی نیست و پتانسيل آن را دارد مه همه دستگاه‌ها و نهاد هاى دولتى و خصوصى از بازار و دانشگاه‌ها تا سينماگران و سازمان محيط زيست را در بر بگيرد، باید در سطح کلیه معاونین شهرداری یک کمیته برای آن تشکیل شود.

 

در ادامه این جلسه عرفان مردانی، نماینده معاونت برنامه ریزی شهرداری تهران که در این جلسه حاضر بود عنوان کرد: بخش عمده‌ای از لایحه تهران 1400 حاضر شده و ما در حال پالایش کارها هستیم. درست است که دبیرخانه باید شکل می گرفت، اما ما درگیر برنامه سوم بودیم ولی تا دو هفته آینده لایحه آماده خواهد بود.

 

در ادامه نیز دیگر نمایندگان شهرداری تهران به ارائه راهکار و مواضع خود پرداختند و نهایتا قرار بر این شد که ظرف دو هفته آینده لایحه رویداد تهران 1400 حاضر شود و همچنین کمیته آن نیز تشکیل گردد و نامه نگاری و مکاتبات با نهادهای مرتبط نیز صورت پذیرد.

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۲۸۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست از شورای شهر برای نامگذاری بوستان‌ها و پایانه‌های تاکسی به نام شهدای تاکسیران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست صمیمانه رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر ، مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران ، فرمانده بسیج شهرداری تهران و سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران با خانواده‌ شهدای تاکسیران برگزار شد.

در این نشست که به منظور پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت و گرامیداشت مقام شامخ شهدا و خانواده‌هایشان با حضور نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر، غلامعباس کیانی مدیرکل امور ایثارگران شهرداری تهران، محمدمهدی حسن‌زاده فرمانده سازمان بسیج شهرداری و شادی مالکی سرپرست سازمان تاكسيراني شهر تهران برگزار شد ، مسائل مختلفی از سوی خانواده معظم شهدا مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

نرگس معدنی پور، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در این نشست گفت: خانواده شهدا، عزیزان ما و شهدا افتخار ما هستند. هدفگذاری ما در شورای اسلامی ششم، نامگذاری معابر به نام شهداست و شهدای تاکسیران عزیزان ما هستند و در اسرع وقت این کار انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: نوسازی ناوگان تاکسیرانی و برقی‌سازی آن از اولویت‌های سازمان، شهرداری و شوراست و خوشحالیم پیگیری‌های لازم در این خصوص صورت می‌گیرد و ۵۰ درصد کمک دولتی برای برقی‌سازی حمل‌ونقل اتفاق مهمی در این دوران است.

وی افزود: ۲۹ خانواده شهید در تاکسیرانی فرصتی مغتنم برای الگوسازی و استفاده از سبک‌زندگی برای آیندگان است و امیدواریم با قدرت به این کار ادامه دهیم.

در ادامه این نشست ، غلامعباس کیانی مدیرکل امور ایثارگران شهرداری تهران با یادآوری خاطرات هشت سال دفاع مقدس گفت: ما تاریخ بزرگی پشت‌سر گذاشتیم و از روزی که انقلاب شد، ما هر روز شاهد پدیده‌های جدیدی بودیم که هر کشوری را به چالش می‌کشید اما این کشتی در این سال‌ها به سلامت از بحران‌ها و طوفان‌ها گذشت و این برای همه ما درس بزرگی است تا این فرهنگ را به‌درستی نشان دهیم و فرهنگ ایثار، مقاومت و از خود گذشتگی شهدا را الگو کنیم چون اگر آن‌ها نبودند ایرانی هم وجود نداشت.

کیانی تکریم خانواده های معظم شهدا را جزو وظیفه ذاتی سازمان‌ها دانست و گفت:  شنیدن خاطرات و آگاهی از افکار و همچنین آشنایی با اعتقادات شهدا ، چراغ راهی برای انتخاب مسیر صحیح در جهت اعتلای ایران اسلامی است.

وی با اشاره به حضور یک بانو در سازمان تاکسیرانی گفت: حقیقتا فکر نمی‌کردم در این سازمان یک خانم بتواند موفق باشد ولی فعالیت های سازمان چشمگیر بوده و باعث افتخار این کشور است که بانوان به این سطح از توانمندی رسیدند.

همچنین محمدمهدی حسن‌زاده مسئول سازمان بسیج شهرداری با اشاره به «وعده صادق» و پهبادهای ایران اسلامی گفت: این اتفاقات نشان می‌دهد باید لحظه به لحظه آماده باشیم. از ۱۷۵ شهید شهرداری، ۲۹ خانواده شهید در سازمان تاکسیرانی داریم و ان‌شاءالله همه ما در رکاب امام زمان (عج) به خدمت ادامه دهیم و همه ما به درجه رفیع شهادت برسیم.

در بخش دیگری از این نشست شادی مالکی ، سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت:باعث افتخار بنده است که در خدمت زحمتکشان تاکسیرانی شهر تهران هستم و مفتخریم ۲۹ خانواده شهید گرانقدر هم در این مجموعه حضور دارند و شهید سیدمهدی جلادتی آخرین شهید از خانواده بزرگ تاکسیرانی پایتخت است.

وی در ادامه با اشاره به گذر مدیریت سازمان تاکسیرانی از سنتی به مدرن گفت: باتوجه به فرسودگی نیمی از ناوگان تاکسیرانی تهران ، نیاز به نوسازی بیش از پیش احساس می‌شود. در همین راستا شهرداری تهران و دولت با رویکرد برقی‌سازی ناوگان تصمیم گرفت تا شاهد ورود ۶۰ هزار تاکسی و ون برقی به پایتخت باشیم تا تهران پیشگام برای سایر کلانشرها باشد.

وی افزود: همچنین خدمات درمانی مناسب، خدمات رفاهی، خدمات تعمیرگاهی، کمک به بیماران صعب‌العلاج و نظارت هوشمند بر حمل‌ونقل از دیگر رویکردهای این سازمان است.

مالکی در پایان خاطرنشان کرد: نامگذاری بوستان‌ها، معابر و پایانه‌های تاکسیرانی به نام شهدای تاکسیران از جمله درخواست‌های ما از شورای شهر تهران است که در حال پیگیری این موارد هستیم. در پایان این نشست نیز از خانواده معظم شهدای تاکسیران تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تالار شهیدان فلاح نژاد کرج ایمن سازی می‌شود
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۲۴
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۱۸ تهران +جدول
  • درخواست از شورای شهر برای نامگذاری بوستان‌ها و پایانه‌های تاکسی به نام شهدای تاکسیران
  • جزئیات طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود
  • حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود