Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا حسینی‌امین، مدیر اجرایی موکب خیمه‌گاه اهل بیت(ع) رفسنجان در گفت‌وگو با ایکنا از کرمان گفت: پیاده‌روی اربعین یک موضوع کاملاً مردمی بوده و مردم همواره در این رابطه کمک و همیاری کرده‌اند.
وی افزود: در چند سالی که در ایام اربعین با دوستان به کربلا می‌رفتیم احساس کردیم در این کشور غذا و خوراکی در این ایام فراوان است اما از نظر اسکان مشکلاتی وجود دارد و افراد بعد از 3-4 روز پیاده‌روی خسته وارد کربلا می‌شوند و می‌توانند با یک تکه نان خود را سیر کنند اما به استراحت نیاز دارند و برای اسکان با مشکل مواجه هستند و این امر انگیزه‌ای شد تا برای ایجاد محلی مناسب برای اسکان زائران در حد توان خود اقداماتی انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسینی‌امین بیان کرد: سال گذشته اسکانی در نجف در صحن حضرت زهرا(س) و در کربلا با توجه به امکاناتی که داشتیم زمینی را روبروی بیمارستان امام سجاد(ع) برای اسکان گرفتیم و در بلوار روضتین روبروی هتل البیارق نیز مکانی را برای زائرین در نظر گرفتیم و قریب به دو تا سه هزار نفر را در آنجا اسکان دادیم.
مدیر اجرایی موکب خیمه گاه اهل بیت(ع) رفسنجان گفت: سال گذشته رفسنجان 6 موکب در کربلا داشت که 5 موکب آن تغذیه بودند که این موکب‌ها شامل یک موکب نوق، دو موکب کشکوئیه، موکب خاتم‌الانبیاء و بی‌بی شهربانو رفسنجان، موکب کبوترخان که این موکب در حد 500 نفر اسکان و پذیرایی داشت، موکب انار هم اسکان و هم پذیرایی داشت.
حسینی‌امین افزود: سال گذشته موکب خیمه گاه اهل بیت(ع) رفسنجان در صحن حضرت زهرا قریب به هزار نفر را اسکان داد و در کربلا سه مکان اسکان داشتیم.
وی با توضیح اینکه تا زمان اذان مغرب و عشای و غروب آفتاب زائران شهرهای مختلف را به موکب‌های همان شهرها هدایت می‌کردیم، گفت: بعد از نماز مغرب و عشای هر زائری که از شهرهای دیگر می‌آمدند اسکان می‌دادیم اینطور نبود که موکب ما فقط مختص رفسنجان باشد به نحوی که زائر پاکستانی، ترکیه‌ای، عراقی و ... داشتیم.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته میانگین اسکان ما در کربلا روزانه بیش از دو هزار نفر بود و هر چه به اربعین نزدیک‌تر می‌شد میزان اسکان ما بیشتر می‌شد، افزود: اگر اسکان ما در ساختمان خیابان شهدا کربلا قطعی شود 4 تا 5 هزار نفر را می‌توانیم سرویس دهی کنیم و احتمالا چادرهایی هم امسال بین راه زده شود و اطلاع‌رسانی نیز انجام می‌شود.
وی اظهارکرد: 90 درصد زائرین اربعین کسانی بودند که بار اول به کربلا می‌رفتند و بهترین زمان برای کربلا رفتن اربعین است چرا که در بین راه‌ها امکاناتشان مجانی است یعنی افراد با حداقل هزینه به سفر کربلا مشرف می‌شوند.
وی ادامه داد: در اربعین افرادی هم که وضعیت مالی خوبی دارند در چادرها به سر می‌بردند تا ثابت کنند که زوار واقعی امام حسین(ع) هستند و فقیر و غنی تفاوت ندارد لذا بهترین زمان برای کربلا رفتن اربعین است.
مدیر اجرایی موکب خیمه گاه اهل بیت(ع) رفسنجان به نیازهای این موکب اشاره و تصریح کرد: با توجه به افزایش گرما درخواست کولر، داربست فلزی برای انجام نمازجماعت و مراسمات، قند، کلمن آب، شکر، چای، آبلیمو، آب معدنی، ماشین لباسشویی، جاروبرقی، لیوان یک بار مصرف، موکت و... داریم.
وی بیان کرد: نزدیک به 7 دستگاه تریلی برای جابجایی و حمل و نقل وسایل موکب برای رفتن به کربلا احتیاج داریم که اعلام آمادگی کرده‌اند، با توجه به اینکه امکانات و هزینه‌ها در کربلا زیاد است امکاناتی از ایران برای آنجا فرستاده می‌شود.
حسینی‌امین با اشاره به اینکه همشهریان رفسنجانی و دوستداران اهل بیت(ع) می‌توانند بانی اسکان زائران پیاده‌روی اربعین حسینی در موکب خیمه گاه اهل بیت(ع) رفسنجان باشند، افزود: شماره حساب 271538184221 بانک انصار و شماره کارت 6273811121940875 آماده دریافت کمک‌های نقدی عاشقان اباعبدا... الحسین(ع) می‌باشد.
حسینی افزود: همه تلاش ما این است که در رفسنجان همه هزینه‌های خود را به صفر برسانیم و با مسئولان تعامل داریم تا هزینه‌ای برای موکب در بر نداشته باشد تا کمک‌ها و نذورات مردمی فقط در عراق جهت رفاه حال زائرین هزینه شود.
مدیر اجرایی موکب خیمه گاه اهل بیت(ع) رفسنجان همچنین با اشاره به فعالیت‌های دیگر این موکب، عنوان کرد: سال گذشته پس از بازگشت از کربلا و هنگامی که زلزله کوهبنان رخ داد با جلسه‌ای که با مسئولان داشتیم توانستیم 10 کانکس با ابعاد مختلف را به کوهبنان ارسال کنیم، در عید نوروز نیز تعدادی سبد کالا به ارزش هر سبد 50 هزار تومان به خانواده‌های نیازمند کمک کردیم.
حسینی‌امین تأکید کرد: سال گذشته نزدیک به 110 نفر در چهار مجموعه موکب خیمه گاه اهل بیت(ع) رفسنجان در قسمت پذیرش، نگهبانی و تأسیساتی در اربعین حسینی در کربلا فعالیت کردند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کرمان اجتماعی موکب اربعین رفسنجان حسینی امین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۲۹۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در نشست ستاد اربعین حسینی خوزستان که امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل سرسرای استانداری برگزار شد، گفت: مدیران استان باید چندبرابر برنامه‌ها و طرح‌های خود برای موضوع اربعین و آماده‌سازی خوزستان به منظور استقبال از زائران اربعین حسینی وقت و انرژی بگذارند.   وی بر پیش‌بینی و استفاده از امکانات برای ارائه خدمات به زائران در استان به بهترین شکل تاکید کرد و افزود: مسئولان کمیته‌های اربعین حسینی باید طرح‌های هر بخش مربوط به خود را حل کنند.   حسینی محراب با تاکید بر دستگاه‌های استان خوزستان برای استفاده از همه امکانات و تجهیزات خود برای فراهم‌سازی شرایط استقبال از زائران حسینی، ادامه داد: در حال حاضر اولویت استان بحث آماده‌سازی مسیر اربعین حسینی و طرف دیگر آماده‌سازی مرز‌ها برای برگزاری مراسم با شکوه اربعین حسینی کشور عراق است.   استاندار خوزستان اضافه کرد: علاوه بر آماده سازی مکان‌های اسکان زائران حسینی در ورودی‌های استان، باید از فضای مدارس، مساجد و یا مواکب در این ایام استفاده شود.   وی موکب‌داران را گرداننده اصلی اربعین حسینی دانست و گفت: مسئولان وظیفه ایجاد زیرساخت برای مواکب را دارند.   ولی الله حیاتی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان در ادامه این نشست گفت: در مراسم اربعین حسینی پارسال به همه صنایع و دستگاه‌های استان ابلاغ شد که ناوگان حمل و نقل خود را برای جابه جایی زائران استفاده کنند و برای امسال نیز باید این دستور صادر شود.   وی افزود: روسای کمیته‌های اربعین حسینی برنامه‌ها و طرح‌های مربوط به حوزه کاری خود را زمان‌بندی کنند تا بر اساس زمان باقی مانده اقدامات لازم انجام شود.   حیاتی ادامه داد: همه طرح‌های مربوط به آیین پیاده‌روی اربعین حسینی باید تا یکم مرداد امسال به پایان برسد.   خوزستان از جمله استان‌های کشور است که در ۱۳ سال اخیر میزبان و مسیر تردد زائران حسینی در ایام اربعین بوده است.

دیگر خبرها

  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • حال و هوای مرقد مطهر حضرت عباس(ع) در کربلا
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین