Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، موضوع سومین پنل تخصصی برگزار شده در نمایشگاه نوزدهم صنایع مخابراتی و فناوری اطلاعات، «توسعه ارتباطات ثابت، فرصت‌ها و چالش‌ها» نام داشت که در سومین روز از برگزاری نمایشگاه در سالن کنفرانس شماره یک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قیمت اینترنت همراه زیاد شود

سیدمجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات با اشاره به عقب ماندگی ها در توسعه بخش ثابت، قیمت بسیار پایین داده ها و دیتای همراه را عامل توسعه نیافتگی در بخش ثابت دانست و افزود: در حال حاضر قیمت داده موبایل تفاوت زیادی با اینترنت ثابت ندارد و همین اختلاف کم باعث ضربه زدن به توسعه اینترنت ثابت کشور شده است و از رییس سازمان تنظیم مقررات می خواهم راه حلی برای آن ارایه کند.

فیلترینگ؛ عامل کاهش درآمد شرکت ها

حسین شانه‌ساز زاده رییس هیات مدیره گروه شرکت‌های شاتل نیز افزایش فیلترینگ را عاملی برای کاهش مصرف اینترنت در کشور دانست و گفت: در حال حاضر درآمد شرکت‌های FCP به شدت رو به کاهش است و با افزایش بی‌رویه فیلترینگ این کاهش درآمد بیشتر هم شده است.
وی 25 تا 30 درصد مصرف اینترنت شرکت ها را مختص تلگرام و اینستاگرام دانست و افزود: با فیلتر تلگرام این میزان مصرف کاهش قابل توجه‌ای داشته است و حالا هم که زمزمه‌هایی در خصوص فیلتر شدن اینستاگرام شنیده می‌شود.
شانه ساززاده با بیان اینکه نوسان قیمت ارز باعث شد تا شرکت های اینترنتی به سمت توسعه شبکه خود در حوزه هایی چون VDSL نروند، اظهار کرد: تنها راه افزایش درآمد شرکت های اینترنتی، افزایش مصرف کاربران است که این افزایش مصرف نیز تنها با تولید محتوای تصویری ممکن است بطوریکه در دنیا 60 درصد ترافیک مصرفی کاربران مختص محتوای ویدیویی است.

اعتراض به گرانی تعرفه اینترنت موبایل

حسین فلاح جوشقانی رییس سازمان تنظیم مقررات در این میزگرد تخصصی، سهم بسیار بالای استفاده از اینترنت ثابت نسبت به همراه در دنیا را به دلیل تفاوت استفاده از محتوای مناسب پرحجم مانند ویدئو دانست و گفت: یکی از دلایل توسعه نیافتگی ارتباطات ثابت به دلیل نبود محتوای مناسب پرحجم و نیز بروزرسانی سیستم های این بخش است که نزدیک بودن حاشیه قیمت میان اینترنت موبایل و اینترنت ثابت یکی از دلایل ریزش مشترکان به سمت اینترنت موبایل است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در حوزه محتوای داخلی امکان استفاده از ویدئو برای مردم با تکنولوژی های دیگری مانند موبایل نیز ممکن است، افزود: این در حالی است که اپراتورهای ارتباطات ثابت موفق به جذب کاربر نشده اند.
معاون وزیر ارتباطات رتبه ایران را در بخش دسترسی موبایل 57 و در بخش دسترسی ثابت 108 اعلام کرد و ادامه داد: درحال حاضر سرعت دسترسی به اینترنت موبایل در کشور 24 مگابیت و اینترنت ثابت 5 مگابیت است.
فلاح با اشاره به انتقادات مطرح شده پیرامون قیمت پایین اینترنت موبایل در مقابل اینترنت همراه تصریح کرد: تغییر تعرفه اینترنت همراه و ثابت در شرایط کنونی منطقی نیست بطوریکه هم اکنون اعتراضات مردم در گرانی تعرفه های موبایل را می بینیم و نمی توان در این شرایط باز هم تعرفه ها را تغییر داد.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه اپراتورهای ارتباطات ثابت حدود معادل ۱۰ هزار میلیارد تومان با نرخ دلار ارزان قیمت در این بازار سرمایه گذاری کرده اند، افزود: افزایش نرخ ارز سبب شده است که بازگشت سرمایه این بخش، از ۵ سال به ۱۲ سال افزایش یابد که این مسئله شکست اپراتورهای ثابت را به همراه دارد و باید برای آن چاره ای اندیشیده شود.
معاون وزیر ارتباطات با اعلام اینکه 70 درصد ترافیک اینترنت کشور مختص بخش همراه و تنها 30 درصد آن در بخش ثابت مصرف می شود، خاطرنشان کرد: البته این در حالی است که در دنیا 86 درصد سهم ترافیک اینترنت در بخش ثابت و تنها 14 درصد مختص بخش همراه به شمار می رود.
همچنین در این نمایشگاه پنل تخصصی نمایشگاه با موضوع «بازآفرینی ICT»، برگزار شد و فرامرز رستگار دبیر سندیکای مخابرات با اشاره به پیشرفت در حوزه ICT بیان کرد: در این زمینه بخش خصوصی بیشتر می تواند کمک کند.
وی با بیان اینکه باید نیازهای صنعت ICT در کشور تکمیل شود تصریح کرد: مرکز تحقیقات مخابرات در گذشته کارهای متعددی در این حوزه انجام داده است.
رستگار خاطرنشان کرد: اگر در جامعه پیوند میان اجزای بخش خصوصی برقرار نکنیم نمی توانیم در حوزه فناوری اطلاعات موثر عمل کنیم.
قرار است امروز (شنبه) در آخرین روز برگزاری نمایشگاه تلکام 2018، پنل تخصصی چهارم با موضوع «فرصت‎های سرمایه‌گذاری در ICT» از ساعت 10:30 تا 12 با مدیریت سجاد بنابی دستیار وزیر ارتباطات در امور جوانان و با حضور نصرالله جهانگرد معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالن کنفرانس شماره یک نمایشگاه برگزار شود.
نوزدهمین نمایشگاه تلکام روز چهارشنبه (11 مهرماه) و با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار کرد و تا پایان زمان کاری امروز ادامه دارد.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: تعرفه ثابت منطقی قیمت نمایشگاه تلکام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۰۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر ارتباطات برای گرفتن تماس تصویری بدون اینترنت
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران