Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالهاشم حسن‌نیا با بیان اینکه روند فعالیت رانندگان کامیون تقریبا به حالت عادی برگشته است، افزود: تا ساعت ۱۶ دهم مهرماه حدود ۶۰ هزار فقره بارنامه صادر شد که نسبت به هفته گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است‌.

وی با تشکر از همکاری رانندگان خودروهای سنگین باری جاده‌ای با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و دیگر دستگاه‌های مرتبط با حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: روز گذشته کارشناسان و بازرسان سازمان راهداری در سراسر کشور از شرکت‌های حمل‌ونقلی بازدید و به تخلفات آنها رسیدگی کردند‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعلیق مجوز فعالیت ۹۵ شرکت حمل‌ونقلی متخلف

معاون وزیر راه‌وشهرسازی ادامه داد: در جریان این بازرسی‌ها ۹۵ شرکت حمل‌ونقلی به دلیل عدم رعایت قوانین مربوطه و تخلفات متعدد صنفی در رابطه با انجام وظایف قانونی و صنفی خود نسبت به رانندگان کامیون‌های بین شهری از سوی بخش حقوقی سازمان راهداری به مدت یک ماه تعلیق پروانه و مجوز فعالیت شدند‌. ضمن اینکه به چند شرکت نیز تذکرات جدی داده شد‌.

به گفته حسن‌نیا، عمده تخلفات شرکت‌های حمل‌ونقلی تعلیق شده، مرتبط با کامیون‌ها و خودروهای باری سنگین ملکی این شرکت‌ها بوده که عملکردی در این مدت نداشته‌اند‌.

رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نحوه برخورد با شرکت‌های متخلف را در وزارت راه‌وشهرسازی بی‌سابقه دانست‌.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص بازگشت امنیت به جاده‌هایی که بعضا اقدامات ایذایی از سوی برخی رانندگان نسبت به همکاران وظیفه‌شناس خود گزارش شده بود، تصریح کرد: دستگاه‌های امنیتی و انتظامی و مراجع قضایی در حال اعمال این برخوردها هستند و سازمان راهداری در حوزه وظایف آنها دخالتی نمی‌کند‌. اما اگر موردی به ما گزارش شود، ما هم آن را به دستگاه‌های مربوطه منتقل خواهیم کرد‌.

جابه‌جایی بیشتر محصولات دامی و کشاورزی با ۲ میلیون انواع وانت بار

حسن‌نیا در پاسخ به این پرسش که آیا گفته برخی فعالان و تولیدکنندگان صنایع غذایی، کشاورزی و دامی که علت گرانی تعدادی از اقلام و محصولات خوراکی را خودداری تعدادی از رانندگان معترض از جابه جایی بار عنوان کرده‌اند، صحت دارد یا خیر؟

گفت: در کشور ما بیش از دو میلیون ناوگان باری سبک مانند انواع وانت بارها و نیسان بارها تردد دارند که بخش عمده‌ای از محصولات دامی و کشاورزی با این نوع ناوگان جابه‌جا می‌شود و تنها در مسیرهای طولانی و بیش از ۵۰۰ کیلومتر، خودروهای باری سنگین اقدام به جابه‌جایی محصولات کشاورزی می‌کنند‌.

وی درباره احتمال جایگزینی کامیون‌های ملکی و متعلق به سازمان راهداری با ناوگان باری سنگین در صورت کمبود ناوگان باری تصریح کرد: سازمان راهداری آمادگی دارد هر جا که کمبود ناوگان احساس شود، از ناوگان ملکی خود به عنوان کامیون‌های جایگزین استفاده کرده و به مردم خدمت‌رسانی کند‌. اما تاکنون چنین نیازی احساس نشده است‌.

نحوه تعیین نرخ لاستیک کامیون

معاون وزیر راه‌وشهرسازی در پاسخ به این پرسش که رانندگان در تعدادی از شهرها به دلیل کمبود لاستیک همچنان با افزایش قیمت مواجه هستند و اقدامات سازمان راهداری برای مقابله با این مشکل چیست؟ تاکید کرد: آنچه اعلام شد قیمت لاستیک توزیعی از سوی سازمان راهداری به نرخ 1/1 میلیون تومان توزیع می‌شود، نرخی است که به لاستیک‌های سازمان اموال تملیکی تعلق دارد‌. سازمان راهداری عینا با همان قیمتی که از سازمان اموال تملیکی این لاستیک‌ها را خریداری می‌کند میان رانندگان توزیع کرده است و ما هیچ افزایش نرخی در این میان نداریم‌.

بیشتربخوانید:دولت مشکلات کامیون داران را برطرف کند/پیش فروش خودرو فساد آور است 

وی در خصوص نرخ‌گذاری لاستیک کامیون گفت: در حال حاضر لاستیک‌ها از سه طریق تعیین قیمت می‌شوند: لاستیک‌های متعلق به سازمان اموال تملیکی را این سازمان نرخ‌گذاری می‌کند، لاستیک‌های وارداتی را بخش خصوصی و واردکننده تعیین نرخ می‌کند و مرجع تعیین نرخ لاستیک‌های تولید داخل، وزارت صنعت، معدن و تجارت است‌. بنابراین سازمان راهداری هیچ گونه نرخ‌گذاری برای لاستیک‌ها انجام نمی‌دهد‌.

منبع: دنیای صنعت

انتهای پیام/

تعیین نرخ لاستیک‌ با وزارت صنعت است!

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها خواندنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۱۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۹۸.۶ درصد جمعیت روستایی از نعمت گاز طبیعی در اردبیل

میرسعید سید متین اظهار کرد: در حوزه حفاظت الکترونیکی از تاسیسات و تجهیزات زیربنایی و روبنایی شرکت گاز استان نیز پروژه‌های اثربخشی تعریف و عملیاتی شده است.

او صیانت از اموال، تاسیسات و تجهیزات را وظیفه خطیر واحد حراست دانست و افزود: صیانت از منابع انسانی و به‌واسطه آن ارتقای سازمان از منظر کیفی از مهم‌ترین اقدامات حراستی است و نیرو‌های حراست در راستای حمایت از منابع انسانی تلاش می‌کنند.

معاون سازمان و مدیر دفتر مرکزی حراست شرکت ملی گاز ایران نیز در این جلسه اظهار کرد: وظیفه اصلی نیرو‌های حراست، پیشگیری از تخلف و حمایت از منابع انسانی است و با همراهی و همدلی در کنار مدیران هر سازمان می‌توانند در کارآمدی و ایجاد آرامش، نقش مؤثری داشته باشند.

احمد طباطبایی افزود: نیروی انسانی به عنوان مهم‌ترین سرمایه هر سازمان شمرده می‌شود و حراست یکی از نهاد‌های برخاسته از انقلاب اسلامی است و اهداف آن هم در راستای حفظ دستاورد‌های انقلاب اسلامی است.

در پایان این جلسه از خدمات هادی نیک سیرت قدردانی و طاهر عالی به عنوان رئیس جدید حراست شرکت گاز استان اردبیل معرفی شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • توقیف محموله ۱۹۲ حلقه لاستیک قاچاق در الیگودرز
  • ثبت نام آزمون تعیین سطح مأموران مالیاتی سال ۱۴۰۲ آغاز شد
  • بهره مندی بیش از ۹۸.۶ درصد جمعیت روستایی از نعمت گاز طبیعی در اردبیل
  • توقف کامیون های انگور صادراتی پشت مرزهای پاکستان
  • شرمنده، اتوبوس نداریم!
  • رسیدگی به تخلفات بیش از ۴۴۶ شرکت حمل و نقلی در ۶ ماه اول امسال
  • محور جدید هشتگرد-طالقان مسدود شد
  • گسترش محاصره گذرگاه‌های مرزی با اوکراین توسط کامیون داران لهستانی
  • تقدير از رانندگان برگزيده اربعين حسيني در زنجان
  • ◄ رانندگان کامیون خاور نصف کرایه را کمیسیون می دهند