Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ محمدرضا پور ابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، به مناسب هفته نیروی انتظامی در جمع فرماندهان و پرسنل یگان ویژه ناجای استان کرمان با بیان اینکه مباحث اقتصادی کشور متاثر از سه محور عوامل ساختاری، تحریمی و رفتاری است، گفت: بحث ساختاری یکی از مقوله های مهم ساختار بودجه كشور و وابستگی آن به نفت می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از انقلاب وابستگی کشور به درآمدهای نفتی بخش عمده ای را تشکیل می داد و اقتصاد ما کاملا وابسته به نفت بود.

وی بیان داشت: بعد از انقلاب کاهش‌هایی در وابستگی به نفت داشتیم و بعضا به دلیل تحریم‌های نفتی مجبور شدیم به سراغ روش‌های دیگر درآمدی برویم که حتی به سهم 25 درصدی در بودجه عمومی ما نیز کاهش یافت.

پورابراهیمی با بیان اینکه جریان تحریم در رابطه با نظام جمهوری اسلامی، باید مدیریت شود تا اثرپذیری کمتری را داشته باشیم، گفت: آمادگی و مقاوم‌سازی اقتصاد ما از جمله اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی می‌تواند اثرپذیری ما را از تحریم‌ها کمتر کند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آمریکایی‌ها سخت‌ترین شرایط را برای جمهوری اسلامی به وجود آورند با ادبیات سخیفی که رئیس جمهور این کشور برای صحبت با دیگر کشورها استفاده می‌کند.

وی با اشاره به رویکرد جمهوری اسلامی ایران در مقابله با استکبار جهانی بیان داشت: جریان تحریم‌هایی که امروز بر جمهور اسلامی ایران تحمیل شده، متفاوت از دوره‌های قبل است.

پورابراهیمی اظهار کرد: بعضی در کشور نحوه صحبتشان به گونه‌ای است که دل مردم را خالی کنند، آنهایی که جرات و جسارت مقاومت در مقابل آمریکا را ندارند، بزدلانه می‌گویند که با آمریکا مذاکره کنیم.

پورابراهیمی با طرح این سوال که جریان برجام چه بود و چرا جمهوری اسلامی ایران در برجام وارد شد، تصریح کرد: ماجرای برجام برای این بود که با پذیرش محدودیت‌های هسته‌ای، محدودیت‌های اقتصادی برطرف شود و هیچ مسائله‌ای از حزب‌الله و حماس، جنبش منطقه‌ای، آزادی و حقوق شهروندی در مذاکرات برجام مطرح نبود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه مذاکرات برجام تنها در حوزه هسته‌ای و حذف تحریم‌های اقتصادی بود، گفت: جمهوری اسلامی تمام تعهدات برجام را پذیرفت و اجرا کرد، اما از سوی مقابل پیمان‌شکنی شد.

وی ابراز داشت: رفع تحریم‌های بانکی، نفتی، بیمه و حمل و نقل باید در جریان برجام برداشته می‌شد، اما طرف مقابل نه تنها خود همکاری نکرد بلکه کشورهای دیگر را هم مجبور به عدم اجرای تعهدات کرد، حالا با این اوصاف چگونه می‌شود دوباره با آمریکا وارد مذاکره شد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: عربستان مورد حمایت آمریکایی‌ها بارها مورد توهین‌های متعدد رئیس جمهور این کشور قرار دارد، یعنی اینکه آمریکا تنها منافع خودش را می‌بیند.

پورابراهیمی به رشادت‌ها و دلاوری‌های سربازان و رزمدگان کشورمان در عرصه‌های مختلف اشاره داشت و عنوان کرد: به واسطه خون جوانان این سرزمین در هشت سال دفاع مقدس، جریان تازه‌ای در عراق و سوریه شکل گرفت، ورود ما در عراق و سوریه به خاطر حمایت از مردم عراق و حمایت از خودمان بود.

وی در ادامه سخنان خود در جمع پرسنل یگان ویژه ناجا استان کرمان به مسائل داخلی، فساد و استفاده از رانت‌ها به عنوان یکی از عوامل تهدیدکننده نظام پرداخت و گفت: خطر درونی بزرگترین خطری است که جمهوری اسلامی را تهدید می‌کند، ما از جنگ و تحریم بیرون می‌آییم، اما اگر می‌خواهیم با عزت و افتخار پیش رویم، باید شفافیت اقتصادی زل مبنا و با فساد به شکل جدی مبارزه کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان کرد: مردم ما در مورد فساد و استفاده از رانت‌ها دغدغه خاطر دارند و دشمن هم روی این نقطه ضعف دست گذاشته است، باید رویکرد مفتاوتی صورت گیرد، برای مردم ما تبعیض، استفاده از رانت‌ها، ژن خوب و بد و ادبیات نگاه بالا به پایین قابل قبول نیست.

پورابراهیمی گفت: بستر مبارزه با فساد، بستر جلوگیری و پیشگیری از ورود فساد است، یعنی اقدامات شفاف سازی در اقتصاد را باید اجرا کرد که مدل‌های آن هم در دنیا وجود دارد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص FATFاظهار داشت: خرداد سال 95 متوجه شدیم که وزیر اقتصاد وقت، بدون هماهنگی با مجلس توافق بسیار مهمی را امضا کرده که جمهوری اسلامی ایران با گروه اقدام مالی همکاری کند و تمام بندهای مربوط به اکشن پلن را اجرایی کند.


انتهای پیام/س

 

«FATF» ابزار سیاسی علیه جمهوری اسلامی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۱۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است

محمد کرمی در نشست امکان سنجی و تسهیل روند همکاری های اقتصادی میان دو کشور جمهوری اسلامی ایران و افغانستان که در محل فرمانداری شهرستان زهک برگزار شد، اظهار کرد: امیدوارم خداوند متعال به همه ما توفیق عنایت کند تا بتوانیم در سایه قرآن کریم و رهنمودهای اسلام روزبه روز در انسجام و وحدت امت اسلامی برای پیشبرد اهداف اسلام عزیز تلاش کنیم.

وی ادامه داد: تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) همواره مبنی بر وحدت بین امت اسلام برای پیشرفت اسلام و اجرای فرمان الهی در کل دنیا است که این رسالت همه ما مسلمانان است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه پیرو سفر معاون نخست وزیر حکومت سرپرست افغانستان به جمهوری اسلامی ایران توافقات خیلی خوبی انجام شده است، عنوان کرد: در راستای اجرایی شدن این توافقات جلسات و پیگیری های خوبی انجام شده است که باید ۲ کشور از توان یکدیگر برای پیشبرد اهدافشان بهره بگیرند.

کرمی خاطرنشان کرد: اقتصاد افغانستان برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است و هر آنچه اقتصاد افغانستان قوی شود انگار اقتصاد جمهوری اسلامی قوی شده است بنابراین در کنار هم از موهبت های الهی که خداوند متعال در اختیار ما قرار داده بهره میبریم.

وی با بیان اینکه توافقات خوبی در خصوص ترانزیت و راه آهن به دلیل انتقال بار به دلیل اهمیت موضوع تجارت انجام گرفته است، گفت: در خصوص روان و تسهیل شدن تجارت حقوق گمرکی و ... باید توافقاتی داشته باشیم که به راحتی تجارت شکل بگیرد تا هر ۲ کشور از ظرفیت‌های خوبی که مرز دارد بهره مند شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: تشکیل شرکت های مشترک و سرمایه گذاری های مشترک می‌تواند کمک کند تا ۲ کشور از ظرفیت‌های یکدیگر بهره بگیرند.

وی ادامه داد: در سفرهای قبلی نیز توافقاتی صورت گرفته و بخشی از آن نیز انجام شده که نیاز است روند تجارت برای دو طرف تسهیل شود.

وی با بیان اینکه توسعه بخش پایانه ها بسیار مهم است، عنوان کرد: باید به شکلی عمل کنیم که ترانزیت راحت انجام شود تا بتوان از ظرفیت مرز به بهترین نحو استفاده کرد.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • سفر رهبر شیعیان کشور مالی به قم (+ عکس)
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است
  • نقش سازنده سپاه در امنیت پایدار منطقه و مبارزه با تروریسم
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است