Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲۲ سال پس از کلنگ‌زنی آزاد راه تهران - شمال عملیات حفاری تونل شرقی البرز به طول ۶۴۰۰ متر در قطعه ۲ این پروژه در مراسمی با حضور وزیر راه و شهرسازی، و حضور ۶ معاون وزیر و رئیس بنیاد مستضعفان به اتمام رسید. ۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۷ اقتصادی راه و مسکن نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عباس آخوندی در مراسم اتمام عملیات حفاری تونل شرقی البرز اظهار داشت: این موفقیت مهندسی را به ملت ایران تبریک می‌گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تونل البرز بزرگترین پروژه مهندسی ایران است و به لحاظ مهندسی سویل، پروژه‌ای به این بزرگی در کشور نداشته‌ایم.

وی تصریح کرد: بعد از بهره‌برداری از این تونل مردم خواهند دید چه عظمت مهندسی در این پروژه خلق شده است.

آخوندی با بیان اینکه می‌توانیم به آینده مهندسی ایران ببالیم، گفت: همه چیز این مهندسی از جمله فناوری‌های نوین، استفاده از رویه‌های بتونی و ... قابل توجه است.

وزیر راه و شهرسازی با یاداوری اینکه در منطقه یک 18 تونل و 18 پل داریم، اظهار کرد: از هر طرف این منطقه 16 کیلومتر تونل وجود دارد که طولانی‌ترین آن تونل تالون به طول 4500 متر است.

آخوندی با بیان اینکه امروز عملیات حفاری تونل شرقی البرز به طول 6400 متر به اتمام می‌رسد، در بیان خصوصیات این پروژه تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های این تونل کنترل آتش در تونل است که یک کار مهندسی فوق‌العاده‌ای به شمار می‌آید.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بیش از 6 پیمانکار ایرانی به تجهیزات و اجرای رویه‌های بتونی مجهز شده‌اند بیان کرد: این فناوری در انحصار هیچ شرکتی نخواهد بود و هر کدام از آنها کیفیت بهتری ارائه دهند پروژه‌ها به آنها واگذار می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تولید سیمان در ایران به راحتی انجام می‌شود و می‌توانیم قیر تولیدی را صادر کنیم گفت: در حال حاضر اجرای رویه بتونی نسبت به‌ آسفالت ارزان‌تر تمام می‌شود. طول عمر مفید رویه بتونی به شکل اسمی 25 سال است اما تا 50 سال هم مشاهده شده است.

به گزارش تسنیم، امروز معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، معاون امور ساختمان و مسکن، مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید، معاون منابع انسانی، مدیر عامل شرکت ساخت، مدیر عامل شرکت بازآفرینی، رئیس سازمان هواپیمایی و مشاور مالی وزیر راه و شهرسازی،‌ عباس آخوندی را در این مراسم همراهی کرده‌اند.

انتهای پیام/

R1012188/P1012122/S7,81/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۱۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از انتشار نخستین فراخوان نیاز پژوهشی این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی حفاری ایران، محمدعلی بیگ‌زاده گفت: در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» این شرکت در نظر دارد نیاز پژوهشی خود را که با همکاری واحدهای مختلف فنی و عملیاتی شناسایی می‌شوند، در مقاطع مختلف زمانی و براساس نظام پژوهش، فناوری و تجاری‌سازی وزارت نفت، میان دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز علمی، فراخوان کند.

وی عنوان نخستین فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را «تهیه و تدوین دانش‌ فنی، فناوری طراحی و پیاده‌سازی ثبت نرم‌افزار تخصصی مهندسی و عملیات نمودارگیری سطحی با قابلیت تطبیق با مجموعه‌های نمودارگیری سطحی» بیان کرد و افزود: این پروژه با همکاری متخصصان شاغل در واحدهای فنی و مدیریت خدمات ویژه حفاری شرکت تعریف و نهایی شده است و از طریق طرح پژوهشی اجرا می‌شود.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران در ادامه گفت: موضوع این طرح شامل ساخت نرم‌افزار تخصصی مهندسی عملیات نمودارگیری سطحی است که پیش از این نیز یک نوبت فراخوان شده است و اکنون براساس مصوبات نشست‌های کارگروه داوری و با توجه به اصلاحیه‌های انجام‌شده، دومین فراخوان آن منتشر شد.

بیگ‌زاده درباره راه‌های دسترسی و مشاهده فراخوان بیان کرد: این فراخوان در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) به آدرس www.sate.atf.gov.ir و سامانه نظام ایده‌ها و نیازها به آدرس www.nan.ac قابل مشاهده است و پژوهشگران می‌توانند پیشنهاد خود را در قالب فرم پیشنهاد طرح پژوهشی روی سایت به آدرس www.rtd.nioc.ir تهیه و همراه با نامه رسمی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه یا رئیس پارک علم و فناوری مربوطه در سامانه ساتع ارسال کنند.

وی گفت: اطلاعات تکمیلی مربوط به طرح پیش‌گفته روی سامانه قابل دسترس بوده و آخرین مهلت بارگذاری پیشنهادها برای علاقه‌مندان تا پایان اردیبهشت امسال است. شماره‌تلفن‌های ‌ ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۵۸ و ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۲۰ برای پاسخ‌گویی به پرسش‌ها اختصاص دارد.

دیگر خبرها

  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • بازدید وزیر نیرو از پروژه‌های برقی البرز + تصا‌ویر
  • اجرای پروژه «نصب توری» جاده کرج_چالوس را مسدود کرد
  • تابستان ۱۴۰۴ حفاری خط ۲ متروی شیراز به اتمام می‌رسد
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • اتمام عملیات باند شرقی کیلومتر ۷۴ تا ۷۷ رینگ حفاظتی شهر اصفهان
  • کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • آغاز عملیات اجرایی اولین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی در آذرشهر