Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا-مدیرکل دفتر مرکزی انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: در راستای اجرایی کردن زیر نظام «راهبری و مدیریت سند تحول نظام آموزشی» بنا داریم برای سال آینده لباس فرم مدارس متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی طراحی کنیم.

نورعلی عباسپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا اظهار داشت: سند تحول دو وظیفه برای ما مشخص کرده که شامل طراحی مدل لباس متناسب با سن، جنس و پایه های مختلف تحصیلی و یک بخشی هم مربوط به تنوع لباس ها است که در سال تحصیلی جاری در قالب یک کارگروه تخصصی با همه نهادها و حوزه های دانشگاهی مرتبط بناست وضعیت لباس فرم مدارس تعیین تکلیف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: موضوع دیگری که در این کارگروه مورد بررسی قرار می گیرد این است که آیا هر سال باید لباس فرم جدیدی برای دانش آموزان طراحی شود و یا اینکه می توانند یک لباس را چندین سال بپوشند و تغییری در طراحی لباس هر سال نداشته باشیم تا اولیا مجبور به خرید نشوند.
مدیر کل دفتر مرکزی انجمن اولیا و مربیان تصریح کرد: سال تحصیلی آینده با جمع بندی وضعیت طراحی و تولید لباس فرم مدارس، ضمن ساماندهی حوزه اجرا، لباسی متناسب با فرهنگ کشورمان ارائه خواهیم کرد.
عباسپور یادآور شد: اکنون مطالعات بین المللی در این رابطه انجام و مشخص شد که بسیاری از کشورها لباس فرم مشخصی برای دانش آموزان دارند که هویت اجتماعی آنها که همانا دانش آموزی است و وظایفی که در این نقش باید داشته باشند را نشان می دهد.
مدیر کل دفتر مرکزی انجمن اولیا و مربیان با بیان اینکه اکنون لباس فرم مدارس متناسب با هر منطقه و به صورت استانی طراحی و تولید می شود و انتخاب طرح به عهده انجمن اولیا و مربیان مدارس است، تصریح کرد: برخی استان ها با همکاری نهادهای صنفی، لباس فرم دانش آموزان را به صورت متنوع و در طرح ها و رنگ های مختلف به مدارس معرفی می کنند و در نهایت با نظر انجمن اولیا و مربیان، خانواده ها اقدام به خرید می کنند.
عباسپور ادامه داد: در سال جاری روال طراحی و تولید لباس فرم مدارس همانند سال های گذشته بود به این نحو که اصناف قیمت مناسب را تعیین کرده و انجمن اولیا و مربیان نیز در صورت موافقت، خانواده ها را برای خرید هدایت می کردند.
به گفته وی شورای انجمن اولیا و مربیان مدارس اکنون درباره نوع و محل خرید لباس فرم دانش آموزان تصمیم گیری می کند و وزارت آموزش و پرورش صرفا یک سری شاخص های کلی را اعلام می کند مبنی بر اینکه هیچ گونه اجبار و تحمیلی به خانواده ها برای تهیه لباس فرم مدارس نباید صورت گیرد.

* سازمان دانش آموزی نظارت بر بوفه مدارس را به عهده دارد
مدیر کل انجمن اولیا و مربیان در خصوص بوفه مدارس نیز گفت: بر اساس دستورالعمل وزیر آموزش و پرورش نظارت، اجرا و مدیریت بوفه ها و پایگاه های تغذیه در مدارس به سازمان دانش آموزی و بخش تخصصی و بهداشتی آن به معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش واگذار شده است.
عباسپور با اشاره به اینکه انجمن اولیا و مربیان نیز در تمامی امور و تصمیمات مدرسه از جمله بوفه و پایگاه های تغذیه نقش دارند، تصریح کرد: این دستورالعمل به منظور نظارت بر راه‌اندازی و نحوه و کیفیت اداره بوفه‌ها و نیز تامین بخشی از انرژی و مواد مغذی سالم مورد نیاز دانش‌آموزان تهیه شده است.
وی افزود: مدیر مدرسه مسئول اصلی پایگاه تغذیه سالم (بوفه) مدرسه است و تصمیم‌گیری درباره نحوه اداره پایگاه به صورت درآمدی اجاره یا خودگردان با مسئولیت مستقیم او است و در صورت دریافت نشدن مجوز، تنها مدیر مدرسه پاسخگو خواهد بود.
تحقق منویات رهبری درباره عملیاتی‌کردن اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولیدات داخلی، کارآفرینی و ایجاد شغل برای نیروهای وابسته به سازمان دانش‌آموزی، حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان به ویژه دانش‌آموزان، ایجاد نقش فعال اقتصادی برای مربیان و کارشناسان عضو سازمان، تامین منابع درآمدزایی برای تقویت برنامه‌های فرهنگی، ‌اجتماعی و بهداشتی، ترویج نمادهای ایرانی اسلامی در محصولات تولیدی و توزیعی، عرضه محصولات استاندارد و مورد تایید وزارت بهداشت از جمله اهداف این دستورالعمل است.
بر اساس این دستورالعمل، تاکید شده است اولویت اصلی سازمان دانش‌آموزی در سطح استان، شهرستان و منطقه در زمینه پایگاه‌های تغذیه سالم مدارس، نظارت بر عملکرد این اماکن و همچنین کمک به بهبود تغذیه دانش‌آموزان محروم است.
دستورالعمل ابلاغی شامل همه مدارس دولتی وغیردولتی است و مجوز پایگاه تغذیه سالم (بوفه) از زمان صدور به صورت عادی یک سال اعتبار دارد و پایگاه تغذیه سالم در سازمان دانش‌آموزی استان ها راه‌اندازی می‌شود و اموری مانند صدور مجوز بوفه، پیگیری مصوبات و کمک برای تحقق وظایف کمیته استانی پایگاه تغذیه سالم، نظارت اجرایی بر روند فعالیت‌های بوفه‌ها و ارائه گزارش مستمر 3 ماهه به پایگاه تغذیه سالم مرکز را انجام خواهد داد.
علمی**1883**1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آموزش و پرورش بوفه مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۱۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • مد خوب، مد بد!
  • شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف ملی است
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود