Web Analytics Made Easy - Statcounter

بروجرد - ایرنا - معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان رسانه مادر نقش خود را در اطلاع رسانی سریع، صحیح، دقیق و همچنین تنویرافکارعمومی به خوبی ایفا کرده است.

رضا آریایی روز شنبه در بازدید از خبرگزاری ایرنا دفتر بروجرد اظهارداشت: ایرنا به عنوان مرجع خبری کشور با فراهم کردن بستر لازم و بهره گیری از ظرفیت ها و همچنین هم اندیشی با سایر رسانه ها در ایجاد همبستگی بین مردم، مسئولان و رسانه ها نقش آفرینی کرده و در جنگ رسانه ای اقدامات لازم را برای خنثی کردن توطئه های دشمنان انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگار شهید محمود صارمی افزود: رسانه ها پل ارتباطی میان مردم و مسئولان هستند و ایرنا به عنوان رسانه مادر امروز بیشترین اخبار را منتشرمی کند و در عرصه اطلاع رسانی و آگاهی دهی پیشگام است.
فرماندار بروجرد بیان کرد: کار رسانه ها در عرصه اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و ارائه اخبار به مردم و جامعه، بسیار حساس است و این مهم نیازمند دقت، صحت و سرعت بوده که ایرنا همواره این موئلفه ها را مدر نظر قرارمی دهد.
آریایی اضافه کرد: سرعت در انتشار اخبار، تبیین و روشنگری افکار عمومی می تواند در تولید، ارتقا و احساس امنیت بیشتر نقش آفرین باشد.
وی ادامه داد: رسانه ها می توانند با نوع عملکرد خود زمینه رشد و پیشرفت جامعه و یا ایجاد بحران و چالش را در جامعه فراهم کنند بنابراین همواره باید با برخوردار بودن از نیروهای مجرب و تکیه بر دانش روز در راستای سلامت و سعادت جامعه گام بر دارند.
معاون استاندار لرستان از خبرنگاران به عنوان سربازان مبارزه با جنگ نرم یاد کرد و گفت: رسانه ها و خبرنگاران آینه تمام نمای واقعیت های جامعه هستند و با بهره برداری درست و یا نادرست از اخبار، بر سرنوشت ملت خود و یا دیگر مردم تاثیرگذارند.
آریایی افزود: خبرنگاران باید به نقش تاثیرگذار قلم خود آشنا باشند و بدانند که در چه صحنه پرمخاطره و حساسی وارد شده اند آنها باید علاوه بر داشتن علم خبر، قدرت تجزیه و تحلیل مسایل و اتفاقات را نیز داشته و با حفظ وجدان و اخلاق کاری یاری گر دولت و مسئولان باشند.
وی بیان کرد: بر اساس آموزه های دینی و الهی ما موضع گیری باید با رعایت عدالت و انصاف و بر مبنای حق باشد و نباید از هر پدیده ناچیز سوژه ای ساخته شود و متاسفانه گاهی اوقات برای جلب توجه مخاطب اخلاق و ارزش های دینی را دانسته و یا ندانسته زیر پا گذاشته و یاس و نا امیدی را در جامعه تزریق می کنیم کاری که برخی شبکه های مجازی هدایت شده از خارج از کشور در اوضاع اقتصادی روزهای اخیر ایران انجام دادند.
معاون استاندار لرستان اضافه کرد: در عصر ارتباطات و فناوری های نوین، رسانه ها، هم می توانند الهی و هم شیطانی باشند و امروز سلطه گران و متجاوزگران دنیا، از همه امکانات و ابزارهای رسانه های خود برای سلطه بر بشریت و تحقیر انسان ها و سرکوب استعدادها، ایجاد کینه و جنگ گام برمی دارند.
6052/7273

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي فرمانداري بازديد ايرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۳۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی

 حمید مولانا، استاد بین‌الملل علوم ارتباطات که روز دوشنبه سوم اردیبهشت سال 1403 در جمع مدیران و برنامه‌سازان سازمان صداوسیما در نشست اندیشه‌ورزی شورای فرهنگی رسانه ملی حضور یافته بود، نظام رسانه‌ای سازمان صداوسیما را امتی و جهانی دانست و گفت: در روزگار کنونی می‌توان دو نظام رسانه‌ای را برای رادیووتلویزیون‌های جهان ترسیم کرد. اولین نظام رسانه‌ای که بسیار هم در دنیا فراگیر است، نظام دولتی و حکومتی است که تلاش می‌کند خدمات مختلفی را به جامعه ارائه دهد و بنگاه خبری برای نظام خودش باشد. شبکه‌های بی‌بی‌سی انگلستان، ان. اچ. کی. ژاپن و سی. بی. اس کانادا از مدعیان این نظام رسانه‌ای‌اند.

وی افزود: نمونه دوم نظام رسانه‌ای که کاملاً خصوصی و بازرگانی است، رسانه‌های آمریکایی‌اند که هدف اولیه‌شان تنها اطلاع‌رسانی نیست، بلکه ماهیت بازرگانی دارند.

مولانا نظام رسانه‌ای ایران را نظامی متفاوت از دیگر رسانه‌های جهان دانست و گفت: روند شکل‌گیری سازمان صداوسیما مفهومی‌برخاسته از نظام امتی است که تنوع اجتماعی و سیاسی را در دل خود دارد و به‌لحاظ نظری نیز با دیگر نظام‌ها متفاوت است؛ چراکه نه مبتنی بر خصوصی و بازرگانی است و نه بر پایه نظام دولتی و خدماتی شکل گرفته است.

این استاد رشته علوم ارتباطات دانشگاه آمریکن واشنگتن آمریکا تصریح کرد: آنچه این نظام را از نظام‌های رسانه‌ای دنیا متمایز می‌کند، دو عنصر استقلال فکری و اصالت رسانه است. رسانه ملی باید با عدم وابستگی به جریان خاص به ویژگی امتی خود که برخاسته از مردم است، توجه کند و در کنار آن در تولیداتش خلاقیت داشته باشد؛ چراکه نماینده طبقه وسیعی از جامعه متکثر ایران است.

وی افزود: این روند تغییرناپذیر است، به این معنی که یک نظام رسانه‌ای نمی‌تواند در میانه راه تغییر هویت دهد؛ کمااینکه هیچ‌گاه رسانه بی. بی. سی. تغییر دیدگاه نداده و مسیر نظام رسانه‌ای‌اش را تغییر نمی‌دهد.

مولانا در خصوص نظام رسانه‌ای صداوسیمای ایران اظهار کرد: این نظام رسانه‌ای ریشه در اندیشه اسلامی دارد و مبتنی بر قانون اساسی، وصیت‌نامه امام (ره) و فرهنگ ایرانی است و جلوه آن را در انعکاس حضور مردم در رسانه می‌بینیم. این رسانه بر حضور فعال مردم و لایه‌های مختلف اجتماع استوار است و بیشتر حول محور مخاطب گستره داخلی برنامه‌سازی می‌کند. این استاد دانشگاه گفت: در رسانه امتی باید پیشرفت‌های کشور دیده شود؛ چراکه مردم می‌خواهند روند روبه‌رشد کشورشان را مشاهده کنند.

مولانا با اشاره به لزوم مشروعیت افرادی که در تولیدات رسانه‌ای سهیم‌اند، اظهار کرد: این مشروعیت برخاسته از مشروعیت حرفه‌ای، علمی و تجربی است که صاحبان رسانه را قدرتمند می‌کند و به نظام‌های رسانه‌ای اعتبار و قدرت می‌بخشد. به‌گفته این کارشناس رسانه، رسانه ملی باید همسو با رسانه‌های مردمی‌باشد و در مسیر بهتر شدن نماینده همه گروه‌های جامعه باشد، چراکه بنیان این رسانه بر امت نهاده شده است.

مولانا بر اهمیت پژوهش‌های بنیادی در رسانه تأکید کرد و گفت: بخش مهمی از کارکرد و بقای رسانه مبتنی بر پژوهش‌های علمی و رسانه‌ای است که باید در کنار پژوهش‌های معمول رسانه ملی انجام شود. این پژوهش‌ها بازوی عملیاتی رسانه‌ها در سطح ملی و بین‌المللی خواهند بود.

مؤلف کتاب ارتباطات جهانی درحال گذار در پایان، درخصوص تهیه آرشیو تاریخی و اجتماعی به‌عنوان آرشیو ملی بیان کرد: رسانه ملی در کنار آرشیو صوتی و تصویری‌ای که از محتوا‌های تولیداتش دارد، باید با اهتمام برای گردآوری منابع مختلف رسانه‌ای، مرجعی برای رسانه‌های داخلی و بین‌المللی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • نظام استکباری غرب با چالش بزرگ خیزش افکار عمومی روبه‌رو است
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • افکار عمومی آمریکا نمی‌تواند نسبت به جنایات در غزه بی‌تفاوت باشد
  • رئیس قوه قضائیه : به افکار عمومی بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی ها تصمیم قضایی نمی‌گیریم
  • دستورات و تاکیدات اژه‌ای در راستای اقناع افکار عمومی
  • رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی
  • آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • هشدار جدی درباره نقشه جدید نفوذی‌ها در ایران
  • چرا خیزش دانشجویی آمریکا صهیونیست‌ها را به وحشت انداخت؟