Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@23:14:21 GMT

متنا، در آستانه راه‌اندازی

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۳۳۴۷۵

متنا، در آستانه راه‌اندازی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مرکز مطالعات تدوین، تالیف و نشر آثار علمی با نام «متنا» به زودی راه اندازی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، بیژن رنجبر، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به بخشی از اقدامات انجام شده در یک سال اخیر در حوزه پژوهشی، گفت: طی یک سال گذشته فعالیت‌های زیرساختی برای اثرپذیر کردن پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده و اولین کار مهم برنامه محور کردن فعالیت‌های پژوهش و فناوری در واحدهای دانشگاه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یک برنامه راهبردی تعریف شده درباره فعالیت‌های پژوهش و فناوری به تمامی واحدهای دانشگاه ابلاغ شده است، افزود: چنین برنامه‌ای در دانشگاه وجود نداشت. پس از تدوین این برنامه و تعیین یک برنامه عملیاتی یک ساله، سعی شد فعالیت‌های پژوهشی واحدهای دانشگاه برنامه محور باشد. این برنامه با مشورت دبیران پژوهشی واحدها، مطالعات مستمر و با توجه به پتانسیل واحدها تدوین و در اختیار واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.

رنجبر در توضیح برنامه عملیاتی پژوهش و فناوری یادآور شد: در این برنامه به صورت جز به جز برنامه‌های حوزه پژوهش و فناوری واحدها و مسیر هزینه بودجه پژوهشی مشخص شده است. همچنین مقرر شده واحدها هر سه ماه یک بار گزارشی از انجام فعالیت‌های خود به معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ارسال کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه تدوین برنامه فعالیت‌های پژوهشی در واحدها به ارتقای کیفیت پژوهشی دانشگاه کمک شایانی خواهد کرد، گفت: به طور حتم در سال‌های آینده این برنامه تقویت خواهد شد و اثرات مثبت خود را نشان می‌دهد.

رنجبر با بیان اینکه مرکز مطالعات تدوین، تألیف و نشر آثار علمی دانشگاه با نام «متنا» به زودی راه‌اندازی خواهد شد، گفت: طبق تأکید رئیس هیات موسس و هیات امنا، دانشگاه باید به سمت تألیف کتب علمی پیش برود و این تألیفات را در واحدها تدریس کند. در همین راستا مرکزی برای انجام این امور راه‌اندازی خواهد شد که جزئیات عملی و اجرایی آن در آینده بیان می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وی در پایان بازنگری، تجمیع، تسهیل و هم روند سازی آیین نامه‌ها و بخشنامه‌های متعدد در حوزه پژوهشی دانشگاه را از دیگر برنامه‌های این حوزه دانست و گفت: هم روند شدن بخشنامه‌ها با رویکرد تشویقی و در نظر گرفتن افزایش تولیدات علمی دانش بنیان و بحث درآمدزایی انجام خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه آزاد اسلامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۳۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر جمعه در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان است که ۱۴ هزار دانشجو از این تعداد متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه در حوزه کار علمی نیاز به کارهای جدیدی است، افزود: باید هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می‌خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدید شکل گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: عمده دانشجویان دانشگاه‌های استان مربوط به دانشگاه آزاد و پیام نور است و باید کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه‌هایی در ارتباط با امام زمان (عج) وجود دارد و کتاب‌های معتبری در این زمینه چاپ شده و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی بر لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت تاکید کرد و بیان داشت: کار مهدویت باید به بدنه دانشگاه تزریق شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است، کار شود.

کد خبر 6095758

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود