Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@14:58:29 GMT

علت تعریق کف دست

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۳۵۶۶۰

دکتر علی اصیلیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه عرق کف دست علت‌های مختلفی از جمله وراثت، استرس و علت‌های متابولیک دارد، گفت: در صورتی که علت بروز عرق دست را تشخیص دهیم، درمان آن راحت‌تر است.

وی افزود: برای مثال ممکن است که فرد به بیماری پرکاری تیروئید، حساسیت‌های هیجانی در جمع و یا دیابت مبتلا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این حالت با شناسایی علل بروز تعریق، درمان بهتر انجام می‌شود.

این متخصص پوست با اشاره به اینکه در برخی موارد نمی‌توان علت بروز تعریق را تشخیص داد و عرق بدون علت در بیمار ایجاد می‌شود، افزود: البته درمان بستگی به شدت عرق دارد و ممکن است به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقسیم شود.

وی افزود: در مواردی که بیمار با نوع شدید تعریق مواجه است، این میزان به حدی است که حتی ممکن است برای نمونه دانش آموز برگه دفترش خیس شود.

این عضو هئیت علمی گروه پوست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: البته این بیماری درمان‌های مختلفی دارد و گاهی ممکن است بروز این بیماری به علت افزایش فعالیت غدد عرقی باشد که اعصاب این غدد سمپاتیک است.

اصیلیان با بیان اینکه یکی از روش‌های درمانی عرق، استفاده از فلزات سنگین مانند آلومینیوم کلروهیدرات است، ادامه داد: بیمار این فلزات را در کف دست مالش می‌دهد، در نتیجه این فلزات رسوب می‌کند و مقابل مجاری عرق را می‌گیرد. یکی دیگر از راه‌های درمانی استفاده از قرص‌های خوراکی است که منجر به کاهش عرق می‌شود. همچنین امروزه از روش‌های جدیدی مانند از بین بردن غدد سمپاتیک با آندوسکوپی و جراحی نیز استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: عیب این روش این است که زمانی اعصاب سمپاتیک را تحریک می‌کنیم، عرق در جایی دیگر از بدن افزایش می‌یابد. همچنین یکی دیگر از روش‌های درمانی تعریق بیش از حد، استفاده از بوتاکس است که مانع ایجاد عرق از طریق غدد می‌شود، اما به صورت کلی از بروز عرق جلوگیری نمی‌کند و عرق متوقف نمی‌شود. اثر آن برای چند ماه مانند شش الی یک سال است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۵۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | میگرن چیست؟

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

میگرن اختلالی است که ابتدا به صورت سردرد بروز می‌کند. از ویژگی‌های آن سردرد‌های ملایم، متوسط یا شدید است و غالباً با بروز درد در چشم همسو با قسمتی از سر که دچار درد شده‌است و علائمی در دستگاه عصبی خودگردان همراه است. حملات میگرنی ممکن است ساعت‌ها یا حتی روزها به طول بینجامد و گاهی سردرد آن‌قدر شدید شود که در فعالیت‌های روزانه شما اختلال ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • ارتباط گُرگرفتگی زنان یائسه با سلامت مغز
  • ببینید | میگرن چیست؟
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • رفتار انسانی یک «اورانگوتان» برای اولین‌بار؛ تهیه ضماد برای درمان زخم!