Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@23:33:57 GMT

مدرک گرایی در حوزه علمیه معنا ندارد

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۳۵۹۳۹

مدرک گرایی در حوزه علمیه معنا ندارد

به گزارش ایکنا از یزد، منصوره قیاسی، استاد حوزه علمیه خواهران استان یزد صبح امروز در نشست اخلاقی ویژه مدیران و معاونان مدارس علمیه خواهران استان با اشاره به توفیق بزرگ خدمتگزاری در حوزه علمیه، بیان کرد: نباید به گونه ای باشد که خدمت در حوزه، به صورت روزمرگی و عادت برایمان شود، بلکه باید بدانیم که این توفیق از طرف خداوند متعال است و این فرصتی است که به ماد داده شده لذا باید با تمام همت سعی کنیم حوزه علمیه را به رشد و تعالی برسانیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، با اشاره به اهمیت رفتار مدیر و معاونان مدرسه به عنوان الگوی برای طلاب تصریح کرد: لازم است مسئولان مدرسه به تمام جزئیات رفتار خود توجه داشته باشند، زیرا طلبه تمام رفتار مسئولان را در نظر دارد و آن را الگو قرار می دهد، متانت، نجابت و ادب در برخورد، نحوه نشستن و برخاستن، تذکر دادن و... همگی باید رعایت شود .
استاد حوزه علمیه خواهران با بیان اینکه تربیت نیاز به روش و برنامه داد افزود: مدیر باید جاذبه و دافعه داشته باشد ولی لازم است دافعه اش کم باشد چون وظیفه مدیر، تربیت طلبه است و تربیت امری است که نباید مستقیم باشد و در بسیاری موارد لازم است مدیر مانند یک روانشناس و مشاور توانمند، به صورت غیر مستقیم طلبه را تربیت کند .
قیاسی با توجه به تجارب سی ساله مدیریت خود اظهار کرد: نباید بگذاریم مدرک گرایی در حوزه جایی پیدا کند، حوزه علمیه همیشه در تاریخ، مرکز معنویت، علم و ادب بوده و هست و همه ما وظیفه داریم از قداست حوزه محافظت کنیم و نگذاریم فتنه ها، دسیسه ها، بی تدبیری ها و بی نظمی ها به نظام حوزه خللی وارد کند.
وی تصریح کرد: حوزه باید آگاه و هوشیار باشد و به تمام ابعاد توجه داشته و انقلابی بماند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد حوزه علمیه خواهران یزد مدرک گرایی یزد نشست اخلاقی معارف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۵۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام علیرضا رضوی در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در مدرسه علمیه فاطمة الزهرا (س) ماکو برگزار شد، اظهار داشت: علت اینکه روز شهادت شهید مطهری (ره) را به‌عنوان روز معلم نامگذاری کردند این است که کسانی که در عرصه تعلیم و تربیت هستند، باید مثل شهید مطهری مطالب شان مفید، به روز، همه فهم و مورد نیاز جامعه باشد و در جهت تربیت انسان‌ها حرکت کنند.   وی ادامه داد: نوع رفتار و زندگی شهید مطهری الگویی برای همه معلمین و اساتید علمی جامعه اسلامی ایران است و یکی از خصوصیات بارز این استاد حوزه این بود که نسبت به چیزی که احساس مسئولیت می‌کرد تا عمق مسئله می‌رفت، چون آن را تکلیف خود می‌دانست و بازتاب آن هرچی بود باید آن مسئله را حل و یا انجام می‌داد و به بیان دیگر در این مورد احساس تکلیف می‌کرد.   مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: هنگامی که به نوار‌های صوتی شهید مطهری گوش می‌کنیم صراحت لهجه و سخن گفتن با عشق و شوق در کلام او موج می‌زند.   وی یادآور شد: استاد مطهری حتی برای کودکان، دین و مسائل دینی را با زبان کودکانه در کتابی در قالب کتاب داستان راستان بیان نموده و مسائل اعتقادی را برای اهل فن و دانشمندان عمیق بیان می‌کرد و لذا عمل به تکلیف از مهم‌ترین مولفه‌های شهید مطهری بود.   حجت الاسلام رضوی خاطرنشان کرد: عمده احساس تکلیف همان روحیه‌ای است که در تک تک افرادی که پا به این عرصه می‌گذارند وجود داشته باشد و در مقابل تمامی بی‌مهری‌ها ثابت قدم باشند، مرحوم علامه جعفری نیز تأکید داشت که «مهم‌ترین بلای بشریت احساس بی‌مسئولیتی است».   وی تأکید کرد: باید به طلبه بودن خودمان افتخار کنیم و اگر طلبه احساس افتخار نکند، ناامید می‌شود و روحیه طلبگی خود را می‌بازد و دیگر هم احساس تکلیف نخواهد کرد.   وی یادآور شد: انسانی که احساس مسئولیت بکند در برابر مشکلات مقاومت می‌کند، همچنین اگر طلبه مسائل مربوط به امور تربیتی را رعایت کند و نسبت به این مسئله مهم دقیق‌تر باشد، با اینکه شاید جواب آن دیر بازده باشد، اما نتیجه‌ای بهتر و تؤام با موفقیت را به دست خواهد آورد.   مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی عنوان کرد: خداوند تبارک وتعالی در قرآن کریم می‌فرمایند؛ «إنَّ رَحمَةَ اللهِ قَریبٌ مِنَ المُسلِمین» این آیه به ما امر می‌دهد که اگر تقوا پیشه کنیم و صبرکنیم، قریب محسنین خواهیم بود و اگر بخواهیم که وارد رحمت الهی بشویم باید دلشکسته باشیم.   در پایان این مراسم از طلاب برگزیده و اساتید مدرسه علمیه فاطمة الزهرا (س) ماکو تجلیل و حکم مدیریت خانم محمدی در این مدرسه علمیه به وی اعطا شد.

دیگر خبرها

  • کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • مراسم تقدیر از استادان برتر حوزه علمیه اصفهان
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • ایران با تلاش معلمین و استادان به قطب علمی منطقه تبدیل شده است