Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛  بیست و هشتم مرداد ماه امسال بود که در یک جلسه فوری و از پیش تعین نشده اعضای هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد تصمیم گرفتند که با فرهاد رهبر رئیس سابق دانشگاه آزاد خداحافظی کنند و با اتفاق آرا محمدمهدی طهرانچی را که ریاست دانشگاه آزاد تهران را بر عهده داشت به جای او بنشانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
اعضای هیئت مؤسس و هیئت امنا دانشگاه آزاد  در یک اقدام فوری و از پیش تعین نشده به این نتیجه رسیدند که با فرهاد رهبر  رئیس سابق دانشگاه خداحافظی کنند و رئیس جدیدی را به جای او بر سکان هدایت دانشگاه آزاد بنشانند.
طهرانچی باید به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شود
 
پس از اعلام این خبر و برکناری فرهاد رهبر حرف و حدیث‌های بسیاری مبنی بر وجود برخی اختلافات ریز و درشت  میان او و سایر اعضای هیئت مؤسس و هیئت امنا  دانشگاه آزاد مطرح شد و علت اصلی برکناری رهبر از ریاست دانشگاه آزاد همین موضوع بیان شد، اما مسئولان دانشگاه آزاد با واکنش‌های متععد قویا  در برابر این صحبت‌ها ایستادند  و این مسئله را تکذیب کردند.
 
صالح اسکندری مدیر کل امور رسانه‌های دانشگاه آزاد طی پیامی توئیتری درباره حواشی برکناری فرهاد رهبر  اظهار کرد: « یک مدیر انقلابی رفت و یک مدیر انقلابی و جهادی‌تر آمد ؛ جابجایی دانشگاه آزاد هیچ پشت پرده‌ای نداشته است».

با وجود تمام حواشی موجود محمد مهدی طهرانچی از بیست و هشتم مردادماه سال جاری وظیفه اداره دانشگاه آزاد را برعهده گرفت و به عنوان سرپرست معرفی شد، اما طهرانچی برای اداره کامل دانشگاه آزاد نیازمند حکم ریاست است او برای آنکه بتواند حکم ریاست خود را دریافت کنند باید حتما به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شود تا پس از تصمیم گیری اعضا و اعلام  نظر مثبتشان بتواند بر مسند ریاست دانشگاه آزاد تکیه کند.
استاد تمام دانشگاه در انتظار تعین و تکلیف وضعیت خود
 
به طور معمول معرفی سرپرست دانشگاه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کار زمان بری نیست، اما با وجود گذشته حدود یک ماه و نیم از زمان معارفه طهرانچی و تودیع فرهاد رهبر هنوز حکم ریاست برای سرپرست جدید صادر نشده است.
 
در همین راستا رئیس هیئت امنا و هیئت مؤسس دانشگاه آزاد در واکنش به اعلام زمان دقیق حکم ریاست طهرانچی گفت: حکم ریاست طهرانچی به زودی ابلاغ خواهد شد.
 
با وجود آنکه هیئت امنای دانشگاه آزاد می‌گوید حکم ریاست طهرانچی به زودی ابلاغ و صادر خواهد شد، اما محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره صدور حکم ریاست طهرانچی گفت: او هنوز به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی نشده است.
 
وی ادامه داد:  برای آنکه حکم ریاست طهرانچی صادر شود باید ابتدا به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شود تا اعضا درباره او تصمیم گیری کنند، اما این کار هنوز انجام نشده است.

وضعیت حکم ریاست سرپرست دانشگاه آزاد چه می‌شود؟
 
سال تحصیلی دانشگاه ها  از اواخر شهریور ماه آغاز شده است و دانشگاه آزاد به عنوان بزرگترین مرجع علمی، دانشجویی کشور هنوز رئیس خود را نمی‌شناسد و با سرپرست اداره می‌شود؛ سرپرستی که برنامه‌های علمی، پژوهشی متعددی را تدوین کرده و دیدارهای گوناگونی داشته است اما برای پیش برد کامل آن‌ها قطعا نیاز به حکم ریاست دارد و باید به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شود، اما  هنوز برای اداره این جامعه علمی بزرگ با بلاتکلیفی مواجه است و مشخص نیست که چه زمانی حکم قانونی ریاست برای  او صادر خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: طهرانچی شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۷۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح‌های فرهنگی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با فعالان فرهنگی استان زنجان با اشاره به گسترش تعاملات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با نخبگان و فعالان علمی کشور گفت: شورا در سال‌های گذشته، با نخبگان علمی، تعاملات خوبی داشت، اما در دوره جدید لازم دیدیم که با نخبگان و فعالان فرهنگی نیز تعامل داشته باشیم که در یک سال گذشته این تعاملات آغاز شده است و بسیاری از میز‌های فرهنگی در ستاد به فعالان مردمی واگذار شده است، همچنین شورا از طرح‌های فرهنگی اجرا شده که موفقیت نسبی داشته است نیز حمایت‌های مناسب را انجام می‌دهد تا این طرح‌ها در سطحی وسیع‌تر اجرایی شود نمونه‌های فراوانی از این طرح‌ها در حال اجراست مانند طرح بی‌نهایت شو که بسیار طرح موفقی است و الان دبیرخانه شورا در حال برنامه ریزی برای توسعه این طرح در کشور است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به فعالیت ۴۰ ساله شورا گفت: برای نقد هر مجموعه‌ای نباید به آنچه در فضای مجازی آمده بسنده کرد و لازم است اطلاعات دقیق‌تری به دست آورد تا داوری مناسبی داشته باشد. به عنوان نمونه تشکیل بسیج دانشجویی و بسیج اساتید از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است و در هر مرحله، اساسنامه آن ارتقا یافته است که هم اکنون نیز ارتقای اساسنامه بسیج اساتید در دستور کار قرار گرفته است. تأسیس جهاد دانشگاهی و مجموعه‌ای متنوع از دستاور‌های این مجموعه علمی از دیگردستاورد‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی است. تدوین اسناد علمی مانند سند هوا و فضا، سند ملی نانو، زیست فناوری، گیاهان دارویی بخشی از اسناد تولیدی ستاد در سال‌های قبل بوده است.

خسروپناه گفت: در دوره‌های گذشته، بیش از ۷۰ درصد تلاش شورا در حوزه‌های علمی و فناوری، ۲۰ درصد در حوزه فرهنگی و ده درصد مشترک میان این دو است، اما در دوره جدید و در یک سال گذشته، تلاش شده که به مقوله فرهنگ توجه بیشتری داشته باشیم، به طوری که در یک سال گذشته، بیش از نیمی از مصوبات شورا، مرتبط به مقوله فرهنگ است البته تلاش شده که فعالیت‌های در حوزه علم کم نشود.

وی با تأکید بر اینکه حکمران نباید تصدی‌گری کند گفت:، اما حکمران حتما باید در میدان تصدی‌گری حضور داشته باشد که اگر این‌گونه نباشد و میدان را نشناسد، امکان تصدی‌گری مطلوب را نخواهد داشت. نظام حکم‌رانی نباید به جای کنش‌گران، کنشگری کند. بلکه باید به کنشگران کمک و امدادگری کنند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به عنایت و توجه مقام معظم رهبری به شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: این شورا باید ساحت قرارگاهی‌اش را تقویت کند، فعالیت قرارگاهی یعنی رصد، مسئله شناسی، تقسیم مسئولیت دستگاه‌ها و راهبری و هدایتگری. این نکته را نیز باید گفت که اقتضای کار فرهنگی، تعدد و تکثر است و فرهنگ یک مقوله پیچیده متنوع است. موضوع دوم این است که شورا در سال‌های گذشته، با نخبگان علمی، تعامل خوبی داشت، اما در دوره جدید لازم دیدیم که با نخبگان و فعالان فرهنگی نیز باید تعامل داشته باشیم که در یک سال گذشته این تعاملات آغاز شده است و بسیاری از میز‌های فرهنگی در ستاد به فعالان مردمی واگذار شده است، همچنین شورا از طرح‌های فرهنگی اجرا شده که موفقیت نسبی داشته است نیز حمایت‌های مناسب را انجام می‌دهد تا این طرح‌ها در سطحی وسیع‌تر اجرایی شود؛ که نمونه‌های فراوانی از آن در سطوح مختلف در حال اجراست مانند طرح بی‌نهایت شو که بسیار طرح موفقی است و الان دبیرخانه شورا در حال برنامه‌ریزی برای توسعه این طرح در کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • گزارش تصویری | تقدیر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال رستگاری
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • شورای عالی انقلاب فرهنگی جایگاه قانون‌گذاری ندارد!
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • حمایت دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح‌های فرهنگی
  • سند هوش مصنوعی به زودی تصویب می شود
  • خسروپناه: برداشتن موانع قانونی؛ راهکاری برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان
  • در مسیر جلوگیری از مهاجرت نخبگان باید موانع قانونی را برداریم
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: باید نسبت به مسئله تربیت دانشجویان دغدغه داشته باشیم/ در مسیر جلوگیری از مهاجرت نخبگان باید موانع قانونی را برداریم