Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@02:38:38 GMT

خودکفایی۱۰۰ درصدی در مهندسی و تاسیسات صنعت آب

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۳۸۱۱۳

خودکفایی۱۰۰ درصدی در مهندسی و تاسیسات صنعت آب

سعید نی ریزی، عضو هیأت اجرایی کمیته ملی آب و فاضلاب ایران در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تأسیسات آب و فاضلاب ایران در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه پس از سال ها فعالیت و رشد بخش خصوصی در صنعت آب و فاضلاب، اکنون خودکفایی ۱۰۰ درصدی در زمینه مهندسی و خودکفایی بیش از ۹۰ درصدی در زمینه ساخت تجهیزات در داخل کشور داریم، گفت: در حال حاضر شرکت های تولیدکننده تجهیزات آب و فاضلاب هر گونه لوله ای که نیاز داخلی باشد را می توانند تولید کنند و در واقع بیش از ظرفیت های داخلی، ظرفیت در بخش تولید تجهیزات در صنعت آب و فاضلاب کشور ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه باید ظرفیت های تولید تجهیزات و همچنین ظرفیت های مهندسی در شرکت های مهندسی مشاور را برای صدور خدمات فنی و مهندسی به خارج از مرزهای کشور سوق داد، افزود: در این زمینه باید شرکت های خصوصی از سوی حاکمیت و دولت یعنی فراتر از وزارت نیرو مورد حمایت قرار بگیرند. باید وزارت امور خارجه، سیستم بانکی، سازمان برنامه و بودجه و ... فکر و ذکرشان این باشد که چگونه می توانند به افزایش صدور خدمات فنی و مهندسی به خصوص در بخش آب و فاضلاب کمک کنند.

عضو هیأت اجرایی کمیته ملی آب و فاضلاب ادامه داد: اگر ظرفیت های ایجاد شده امروز به سمت بازارهای هدف در سایر کشورها هدایت نشود این نگرانی وجود دارد که ممکن است این ظرفیت ها که بیش از نیاز داخلی است، رفته رفته از بین برود و در نتیجه شاهد تعطیل شدن برخی شرکت های مهندسی مشاور باشیم که البته در چندسال اخیر شاهد آن بوده ایم. در حالی شرکت های خصوصی ایرانی در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی حمایت مطلوبی نمی شوند که کشوری مثل ترکیه با تمرکز بر صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش اب، صادرات خدمات فنی و مهندسی در این بخش را به عنوان یکی از پایه های اقتصاد خود قرار داده و تمامی نهادهای مسئول در ترکیه، حمایت از صدور خدمات فنی و مهندسی را در دستور کار خود قرار داده اند.

کد خبر 4422183

منبع: مهر

کلیدواژه: آب و فاضلاب روستایی آب و فاضلاب شهری خدمات فنی و مهندسی سدسازی صادرات خدمات فنی و مهندسی صنعت آب و برق بانک مرکزی ایران گمرک ایران تحریم اقتصادی ایران قیمت نفت وزارت صنعت معدن و تجارت دلار صادرات نفت تولید نفت بازار ارز ایالات متحده آمریکا وزارت جهاد کشاورزی صادرات غیرنفتی بورس بازار سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بستر اقتصادی کنونی کشورها، «دانش» حرف نخست را می‌‌‌زند و در این راستا اقتصادهایی موفق هستند که درآمد خود را به دانش گره زده باشند و با فناوری های روز دنیا در مسیر تولید تا بازارهای جهانی در حال رقابت باشند.

استفاده از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در هر صنعتی می‌تواند سبب ایجاد بهره‌‌‌وری و ارزش‌‌‌افزوده بیشتر آن صنعت شود. البته این  توان و ظرفیت در صنعت فولاد کشور هنوز فراگیر نشده است. کارشناسان و فعالان این صنعت بر این باورند که  از این پس آنچه در زنجیره فولاد می‌تواند عامل توسعه و بالندگی شود، ایجاد دانش است ؛ علمی که با هوشمندسازی می تواند ارتقای تولید را در زمینه‌های رقابت با سایر محصولات در بازارهای جهانی رقم بزند.

زمینه اعتماد به دانش‌‌‌بنیان‌ها فراهم شود

موضوع  اعتماد به مشارکت با شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در زنجیره صنعت فولاد، بحثی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تردید های زیادی را در زمینه این نوع همکاری ها ایجاد کرده است. در حالی که اگر حمایت‌‌‌های مشخصی از این شرکت‌ها صورت گیرد،  شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان با سرعت بیشتری می‌توانند رشد و توسعه پیدا کنند و مسیر بالندگی خود را در پیش بگیرند.  

در همین رابطه حسین وجودی یزدی مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران درگفت‌وگو با آنا به شرایط همکاری با شرکت های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: برای توسعه در مراکز خدماتی فولاد ایران هدف‌گذاری‌هایی طراحی و با توجه به برنامه ریزی‌ها در حال اجراست. البته  با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی بوده‌ایم.

وی تصریح کرد:‌ سیاست‌ها به سوی افزایش ماشین آلات نو و تکنولوژی هدایت شده است. در همین راستا ما با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش کرده ایم تا دو دستگاه از مدار خدمت خارج شده خود را اورهال کنیم و به چرخه کار باز گردانیم.

وجودی ادامه داد: در این راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و نصب بلانک به تفاهم رسیده ایم و در ادامه دو دستگاه دیگر نیز برای تکمیل سیستم برش‌کاری نصب خواهد شد که این خدمت توسط شرکت دانش‌بنیان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت فولادی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد ایران، با توجه به برنامه ریزی‌، هدف‌گذاری‌هایی  تبیین و در حال اجراست، گفت: البته با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش به‌کارگیری ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی و پیاده‌سازی سیستم بهره‌وری در مدیریت هوشمندسازی این صنعت هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • آمادگی ایران برای تعمیر هواپیما و صدور خدمات مهندسی به کوبا
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح