Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز گفت: برگزاری سمپوزیوم یکی از برنامه‌های ترویجی آزمایشگاه در این حوزه است تا با حضور محققان داخلی و خارجی اطلاع رسانی و تبادل اطلاعات انجام شود. به گزارش  گروه  دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمدرضا آی رییس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در نشست خبری دومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران با اشاره به حضور محققان تراز اول حوزه نقشه برداری مغز در این رویداد اظهار کرد: برگزاری سمپوزیوم یکی از برنامه‌های ترویجی آزمایشگاه در این حوزه است تا با حضور محققان داخلی و خارجی اطلاع رسانی و تبادل اطلاعات انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آی در ادامه گفت: سمپوزیوم ۱۸ و ۱۹ مهرماه برگزار می‌شود تا شاهد همگرایی بیشتر در توسعه علوم و فناوری‌های نقشه برداری مغز و به روز رسانی اطلاعات پژوهشگران باشیم. برگزاری کارگاه‌های آموزشی، نشست تخصصی و سخنرانی از جمله برنامه‌های این رویداد است.

توانمندسازی متخصصان حوزه نقشه برداری مغز
در ادامه حسین قدیری دبیر اجرایی این سمپوزیوم نیز بیان کرد: ترویج، توانمندسازی، توسعه و رشد متخصصان حوزه علوم شناختی و نقشه برداری مغز از رسالت‌های آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز است و در این راستا سمپوزیوم برگزار می‌شود. با توجه به موفقیت و استقبال از نخستین دوره برگزاری این رویداد، امسال دومین سمپوزیوم برگزار می‌شود.
قدیری ادامه داد: رویداد بزرگی در حوزه نقشه برداری مغز از ۱ تا ۳۰ مهر ماه توسط آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز طراحی شد که شامل برگزاری کارگاه‌های آموزشی، سمینار علمی، نشست تخصصی و سخنرانی محققان است که بخشی از این ۳۰ روز به ۲ روز برگزاری سمپوزیوم اختصاص دارد. در این سمپوزیوم افراد متخصص از داخل و سایر کشور‌ها به تعامل علمی می‌پردازند.
وی هدف از برگزاری این رویداد را افزایش توانمندی و آگاهی در این حوزه دانست تا کشور در زمره کشور‌های صاحب سبک و اندیشه بین سایر کشور‌ها در این حوزه قرار گیرد.

معرفی توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان حوزه نقشه برداری مغز
قدیری با اشاره به برگزاری جشنواره پژوهش و فناوری نقشه برداری مغز به عنوان رویدادی جانبی در سمپوزیوم عنوان کرد: این جشنواره با هدف حمایت و معرفی توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان حوزه نقشه برداری مغز برگزار می‌شود. در این جشنواره شرکت‌های دانش بنیان این حوزه برای معرفی محصولات و فناوری خود فضایی دارند؛ بنابراین فرصتی فراهم می‌شود تا شرکت‌ها از نزدیک فناوری خود را در اختیار پژوهشگران و اساتید قرار دهند. همچنین ۱۰ شرکت به جشنواره راه یافتند.

همچنین غلامعلی حسین زاده معاون پژوهش و فناوری آزمیشگاه ملی نقشه برداری مغز با بیان اینکه ۱۶ سخنران در حوزه‌های متنوع و به روز با محوریت نقشه برداری در سمپوزیوم سخنرانی دارند گفت: در این دوره از سمپوزیوم علاوه بر سخنرانی‌ها چکیده مقالات برگزیده‌ای که به دبیرخانه سمپوزیوم ارسال شده به صورت پوستر در معرض نمایش قرار می‌گیرد. همچنین در مراسم اختتامیه اهدای جوایز برای مقاله برگزیده، پژوهشگر برتر و برگزیدگان مسابقه ملی واسط مغز و رایانه و ایده پردازی کاربرد‌های تصویربرداری تشدید مغناطیسی کارکردی اهدا می‌شود.

در ادامه این نشست آی درباره فعالیت‌های آزمایشگاه توضیحاتی ارائه داد: بیش از ۴ هزار بازدید کننده تخصصی از زمان راه اندازی آزمایشگاه تا کنون داشتیم. همچنین با توجه به اهمیت این حوزه و رسالت آزمایشگاه در حوزه ترویج بالغ بر ۷۵ هزار نفر ساعت کارگاه آموزشی برگزار شده که شامل سطوح مختلف از دانش آموزی تا محققان حرفه‌ای است. همچنین تا کنون ۴ هزار و ۵۰۰ ساعت از تجهیزات این آزمایشگاه استفاده شده است. ارتباط با محققان ساسر کشور از دیگر برنامه‌های آزمایشگاه است و در این زمینه برای حدود ۱۸ استان برنامه تخصصی برگزار شد. با توجه به استقبال از فعالیت‌های آزمایشگاه در فکر دو شیفت کردن این مرکز هستیم تا امکانات و تجهیزات پیشرفته آن در اختیار همگان قرار گیرد.

آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با هدف پاسخگویی بخشی از نیاز‌های پژوهشی و فناوری کشور در زمینه ایجاد زیرساخت تصویربرداری و تحریک مغزی برای تحقیقات شناختی و ارائه خدمات دانش‌بنیان در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی و نقشه‌برداری مغز با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه‌اندازی شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آزمایشگاه ملی مغز ایده پردازی سمپوزیوم معاون پژوهش و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۳۹۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هفده عنوان برنامه در هفته سلامت حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 حبیب غزنوی   در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته در طی هفته سلامت امسال در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، هفده عنوان برنامه مختلف برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: این تعداد عنوان برنامه شامل برگزاری بالغ بر هشتصد نشست و دوره آموزشی در مدارس و ادارات و نهادهای دولتی و غیر دولتی با بهره گیری از ظرفیت کارشناسان برگزار خواهد شد.

این مقام مسؤول بیان کرد: در شهرستانهای تحت پوشش نیز ۱۲۰ برنامه مختلف در این هفته برگزار خواهد شد.

غزنوی با اشاره به موفقیت اخیر حوزه امنیتی و دفاعی در نشان دادن قدرت نظامی کشور به چهارمین قدرت نظامی جهان اشاره کرد و گفت: این اقدام توسط افراد نخبه در حوزه‌های مختلف الکترونیک، امواج، کامپیوتر، هوا و فضا، فیزیک و غیره بود که دنیا را تکان داد و همه دیدند، از این نوع افتخارات عجیب و غریب در حوزه سلامت وجود دارد و اگر بیشتر از حوزه دفاعی و امنیتی نشود، کمتر نیست اما به آنها پرداخته نمی‌شود.

این مقام مسؤول بیان کرد: در حوزه شاخص‌های مرگ نوزادان، مرگ مادران باردار، بیماری‌های عفونی، مالاریا، فلج اطفال، پوشش واکسیناسیون و غیره رشد بسیار خوبی تنها در حوزه علوم پزشکی زاهدان داشته‌ایم اما این رشدها و توسعه‌ها به معنای نبود ضعف نیست.

وی اظهار کرد: در چاپ مقاله در مجلات علمی دنیا و براساس رتبه بندی، هفت نفر از دانشمندان جهان در علوم پزشکی زاهدان در حال فعالیت هستند و این بدان معناست که نه تنها عقب افتاده نیستیم بلکه در حوزه سلامت، توسعه یافته محسوب می‌شویم.

غزنوی خاطر نشان کرد: هرچه بشر پیشرفت و رشد در حوزه سلامت دارد، به تناسب با چالش‌ها و مشکلات و اتفاقات جدید روبرو می‌شود.

این مقام مسؤول اظهار کرد: ما در سیستان و بلوچستان بالاترین آمار بیماران تالاسمی دنیا را داریم حتی کشور پاکستان آمار بیماران تالاسمی اش به اندازه استان ما نیست اما چرا؟، چون به برکت پیشرفت‌ها و رشد توانمندی‌های ایران در حوزه بیماران تالاشمی، بیماران تالاسمی در کشور تا چهل سال عمر می‌کنند و ما در طی این مدت خدمات به آنها می‌دهیم اما در کشور همسایه ما سن بیماران تالاسمی بسیار کم است.

وی تصریح کرد: در حوزه سلامت با توجه به رشد و توسعه یافتگی در این بخش، در برخی از حوزه‌ها صد در صد رشد را در مناطق تحت پوشش علوم پزشکی زاهدان شاهد هستیم و از اینکه مردم به ما برای بیماری خود مراجعه می‌کنند و ما می‌توانیم خدمات بدهیم مایه افتخار و بسی خوشحالی است.

وی بیان کرد: در حال حاضر پیشرفته‌ترین جراحی‌ها از جمله جراحی مغز و اندام‌ها در دورترین نقاط استان در حال انجام است، البته این موارد گفته شده دلیلی بر نبود نقاط ضعف نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: در حوزه سلامت باید فرهنگ پیشگیری و مراقبت از سلامت را نهادینه کنیم تا مردم خود مراقب سلامت خود باشند و برای حفظ آن تلاش کنند.

وی خاطر نشان کرد: از فردا شنبه، نظام پیامکی سلامت را در حوزه علوم‌پزشکی زاهدان راه اندازی خواهیم کرد تا هرچند که هزینه‌های بالایی را باید صرف آن کنیم اما از آن برای آشنا کردن مردم با حقوقشان در حوزه سلامت بهره گیری خواهیم کرد.

وی در پاسخ به آخرین وضعیت شاخص‌های سلامت استان، گفت: در حوزه واکسیناسیون صد درصد مردم، در حوزه نظام مراقبت مادران باردار و کودکان زیر پنج سال و نوزادان بیش از ۹۵ درصد و در حوزه خدمات بهداشتی بالغ بر ۹۰ درصد تحت پوشش هستند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۷۴ درصد پولمان صرف درمان و ۲۶ درصد صرف بهداشت می‌شود که این ایراد بزرگی است و باید این آمارها به سمت بهداشت سوق پیدا کند.

غزنوی تشریح کرد: در راستای خدمات بهتر، هواپیمای ثابتی را برای جابجایی بیماران از استان درصورت تشخیص پزشکان برای انتقال بیمار به مرکز کشور است که از ابتدای امسال یک بیمار از زاهدان ویک‌بیمار نیز از فرودگاه سراوان برای سیر مراحل درمانی به صورت اورژانسی و به صورت اختصاصی به تهران اعزام شده‌اند و هر پرواز صدها میلیون تومان برای نظام سلامت هزینه دارد که جابجایی بیماران با هواپیما نیز بر عهده ماست، اما باید خدمات به بهترین شکل ارائه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، تصریح کرد: سبک زندگی ناسالم یکی از عوامل ایجاد کننده بیماری‌های مزمن از جمله دیابت و پرفشاری خون است که می‌توان با رعایت خودمراقبتی از ابتلاء به این بیماری‌ها پیشگیری و با تشخیص زودهنگام و به موقع آن را کنترل کرد و باید شما اصحاب رسانه در این راستا به کمک نظام سلامت بیایید و برای فرهنگی سازی آن، همکاری لازم را داشته باشید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برگزاری هفده عنوان برنامه در هفته سلامت حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری هفده عنوان برنامه در طی هفته سلامت
  • حمایت از طرح ها و برنامه های جهاد دانشگاهی
  • فضائلی: برخی مسئولان به‌تازگی بدلیل کار‌های بی‌قاعده در حوزه حجاب تذکر دریافت کرده‌اند
  • برخی مسئولان به دلیل کار‌های بی‌قاعده در حوزه حجاب تذکر گرفتند
  • عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب: برخی مسئولان به‌دلیل کارهای بی‌قاعده در حوزهٔ حجاب تذکر دریافت کرده‌اند
  • برخی مسؤولان به دلیل کارهای بی‌قاعده در حوزه حجاب تذکر گرفتند
  • تذکر مهم دفتر رهبری به برخی مسئولان بخاطر کارهای بی قاعده در حوزه حجاب
  • تسهیلات وزارت ارشاد در برگزاری برخی کنسرت‌ها
  • برنامه های حوزه دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳