Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ شامگاه 21 آبان ماه 96 بود که زلزله‌ای به وسعت ۷/۳ ریشتر قلب غرب ایران را لرزاند.

 محمد امین عزیزی مدیر روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه درگفت‌وگو با خبرنگار برنا گفت: کرمانشاه پر از ندای یاری طلبی حادثه‌دیدگان این زمین لرزه مهیب شد، عمق فاجعه زیاد بود، همه پای کار آمده بودند، همه ایران کرمانشاه شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ساماندهی کمک‌های مردمی مدیری مدبر می‌طلبید و داوطلبانی کارآزموده و خستگی ناپذیر .

او افزود: سرخ و سفیدپوشان جمعیت هلال‌احمر کرمانشاه از دقایق اولیه حادثه پای کار آمدند، آواربرداری، نجات مصدومان، امدادرسانی، اسکان اضطراری، حمایت‌های روانی، تغذیه و ساماندهی کمک‌های مردمی فقط بخش کوچکی از خدمات شبانه‌روزی آنان بود.

مدیر روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت: انگار از گردش ماه و خورشید بی‌خبر بودند، شب و روز برایشان فرقی نداشت فقط قرار بود همه هرچه زودتر به آرامش برسند.

عزیزی ادامه داد: روزها گذشت ... اتفاقات تازه‌تری افتاد، جیره‌بندی غذا، اسکان موقت، شناسنامه امدادی و... گویی قرار نبود کار هلال‌احمر تمام شود .

او افزود: کم‌کم مردم و مسئولین کشوری که مهمان شهرمان بودند از کنارمان رفتند، کمک‌های مردمی باید ساماندهی می‌شد، بماند که چه چیزها در فضای مجازی منتشر کردند که بند وحدت ما پاره شود اما محکم‌تر در کنارهم ماندیم.

مدیر روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت: حالا بعد از 11 ماه از زلزله21 آبان 1396 به خود می‌بالیم. جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه آزمون سختی را در سال گذشته پشت سر گذاشت،  که سربلند و پیروز از آن بیرون آمد و این سربلندی به پاس زحمات شبانه‌روزی امدادگران، کارکنان و البته مدیریت مدبرانه و کارآمد مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کزمانشاه بود.

 عزیزی ادامه داد: چه التیام بخش است تحسین مسئولین ارشد جمعیت هلال‌احمر کشور در جلسه شورای معاونین استان، چه توان آفرین است انگیزه مدیریت و کارکنان این مجموعه برای برگزاری مراسم باشکوه اربعین حسینی(ع) در آبان ماه امسال و چه پر غرور است رضایت مردم در کنار مسئولان دلسوز استان و کشور از فعالیت‌های ماه نشانان آسمان سپید همدلی.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تغذیه جمعیت هلال احمر استان روابط عمومی زلزله قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۴۰۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: در جریان سیل اخیر به ۵۱۱ نفر امدادرسانی شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمود اکبری معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: ۵۱۱ نفر در سیل اخیر که بیشتر نقاط استان را متاثر کرد، توسط نیرو‌های امدادی جمعیت هلال احمر امدادرسانی شدند.

وی افزود: عملیات ویژه سیلاب نیرو‌های هلال احمر از پنجم تا هشتم اردیبهشت در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی استان ادامه یافت و امدادگران همچنان در آماده باش کامل هستند.

وی عنوان کرد: طبس، بشرویه، سرایان، سربیشه، زیرکوه، نهبندان، بیرجند و خوسف از جمله شهرستان‌های درگیر سیل و آبگرفتگی بودند که ۱۵۹ خانوار امدادرسانی شدند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به اسکان اضطراری ۱۴۴ نفر در اماکن عمومی از جمله مدارس، مساجد و حسینیه‌ها گفت: ۵۸ نفر هم به مکان امن منتقل شدند.

وی از رهاسازی ۴۷ نفر در ۱۲ خودرو گرفتار سیلاب خبر داد و افزود: ۴۳ تیم عملیاتی در قالب ۱۳۴ امدادگر در این مدت به افراد گرفتار سیلاب امدادرسانی کردند.

اکبری عنوان کرد: ۱۲ دستگاه موتور پمپ، ۹ دستگاه لجن کش، هشت دستگاه کف کش و ۳۲ دستگاه تخلیه آب منازل مسکونی نیز در این امدادرسانی‌ها به کارگیری شده است.

وی با اشاره به سیل چهارشنبه شب در شهرستان زیرکوه گفت: روستای نوده زیرکوه به دلیل شکسته شدن بند خاکی روستا توسط نیرو‌های جمعیت هلال احمر تخلیه و مردم به مکان امن منتقل شدند.

فعالیت سامانه بارشی اخیر از عصر سه شنبه چهارم اردیبهشت در خراسان جنوبی آغاز شد و از روز بعد در اغلب مناطق استان شدت گرفت به طوری که شامگاه چهارشنبه شهرستان‌های زیرکوه، بشرویه، سرایان و طبس درگیر سیلاب شدند و در زیرکوه شکسته شدن ۲ بند خاکی را در پی داشت.

بارش‌های رگباری و سیل آسا در خراسان جنوبی تا اواخر وقت دیروز (جمعه) از جمله مرکز استان ادامه یافت و سبب جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی و خسارات مالی شد، اما تاکنون خسارت جانی ناشی از سیل اخیر در این استان گزارش نشده است.

اداره کل هواشناسی خراسان جنوبی درباره ادامه فعالیت توده هوای ناپایدار جوی تا امروز هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

دیگر خبرها

  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • نجات ۹ گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب مناطق عشایری سرایان
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب سرایان