Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا زندی عضو هیت علمی دانشگاه شهید بهشتی در رابطه با عوارض استفاده از کوله‌پشتی‌های سنگین برای دانش‌آموزان، اظهارداشت: متاسفانه امروزه دانش‌آموزان و کودکان فعالیت بدنی کافی و ورزش نداشته و عضلات ضعیفی نیز دارند.

وی با بیان اینکه استفاده از کوله‌پشتی‌های سنگین موجب آسیب به کمر و ستون فقرات دانش‌آموزان می‌شود، توضیح داد: استفاده از کوله‌های سنگین بالانس و تعادل ستون فقرات را به‌هم زده و موجب ایجاد انحراف در ریز مهره‌های کمر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زندی با اشاره به عوارض انحراف در ستون فقرات توضیح داد: این انحراف در کوتاه مدت موجب دردهای عضلانی شده و در دراز مدت نیز عوارضی همچون بیرون‌زدگی دیسک را به‌دنبال خواهد داشت.

این متخصص ارتوپد ادامه داد: به‌علاوه استفاده از کوله‌پشتی‌های سنگین موجب متمایل شدن فرد به یک سمت و بروز عوارضی همچون گرفتی و کوتاهی عضله خواهد شد.

زندی با بیان اینکه دانش‌آموزان تا حد امکان از کوله‌پشتی‌های استاندارد استفاده کنند، تصریح کرد: توصیه می‌شود که افراد کوله‌پشتی‌ها و کیف‌های خود را سنگین نکرده و تنها لوازم ضروری را با خود حمل کنند.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر دانش‌آموزان سعی کنند کوله‌پشتی‌ها را مدت زمان کوتاهی بر روی دوش خود نگه دارند و در سرویس یا ماشین کیف‌ها را روی دوش خود نگذارند.

این متخصص ارتوپد، وجود غربالگری در مدارس را برای بررسی سلامت ستون فقرات دانش‌آموزان ضروری دانست و عنوان کرد: باید در مدارس طرح غربالگری برای بررسی مشکلات ستون فقرات و انحرافات مهره‌ای دانش‌آموزان وجود داشته باشد تا وجود هرگونه مشکل در دانش‌آموزان شناسایی شود.

زندی، مراجعه به پزشک را اولین قدم در درمان انحرافات ستون فقرات و دردهای عضلانی خواند و تصریح کرد: درصورتی که دانش‌آموزان یا افراد عادی با دردهای عضلانی در ناحیه گردن و کمر مواجه شدند، باید به پزشک مراجعه کرده و با انجام حرکات ورزشی، کششی و تغییر در عملکردهای روزانه نسبت به درمان خود اقدام کنند.

وی توضیح داد: وجود غربالگری ستون فقرات موجب شناسایی انحرافات پهلو و پشت شده و از انحرافات شدید مهره‌ها یا از عمل جراحی نیز جلوگیری می‌کند.

این متخصص ارتوپد با اشاره به لزوم تغییر رفتار و عادت‌های روزانه برای حفظ سلامت ستون فقرات و مهره‌ها خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از این گونه انحرافات و آسیب‌ها دانش‌آموزان و افراد عادی باید در استفاده طولانی مدت از تلفن همراه، کامپیوتر و رانندگی‌های طولانی مدت پرهیز کرده و تا حد امکان سر خود را پایین نگه ندارند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شهید بهشتی کودکان استاندارد سلامت مشکلات درمان پزشک عمل جراحی تلفن دانش آموزان درمان شهید بهشتی عمل جراحی کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۴۴۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین کار معلم تبیین حقیقت در کنار علم و دانایی است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید نصیر حسینی بعدازظهر یکشنبه در مراسم تجلیل از سفیران معروف استان افزود: معلم جایگاه بسیار ارزشمندی دارد و این جایگاه مربوط به اولیا الهی است.

وی بیان داشت: معلم چراغ راهی است برای دانش آموزان که انسان‌ها را از ظلمات به نور هدایت می‌کند.

حسینی تصریح کرد: معلمان، افسران جهاد تبیین در جامعه بوده و رسیدگی به امور فرهنگی و تربیتی دانش آموزان رسالت بزرگی است که بر دوش آنها است.

کد خبر 6097529

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • حرکت تیم کشتی قوچان لاک‌پشتی است
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • مهمترین کار معلم تبیین حقیقت در کنار علم و دانایی است
  • طرح ملی سواد آبی در یزد سه ساله شد
  • دلیل علاقه دانش آموزان به نجوم چیست؟ + فیلم
  • برپایی بازارچه کسب وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی