Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج  ، محمد جواد کولیوند در اولین گردهمایی خانوادگی بسیج رسانه محمدشهر و ماهدشت که با حضور مسئولان و فعالان سیاسی اجتماعی در اردوگاه شهید رجایی محدشهربرگزار شد ، مهمترین صحبت های خود را  در خصوص تصویبFATF  در مجلس اختصاص داد و بیشتر سئوالات حاضرین که به صورتی کاملا صریح از محمد جواد کولیوند انجام شد نیز پیرامون همین موضوع بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:  موضوع اف ای تی اف موضوعی است که به حضور برخی کشورها در کنوانسیون های مختلف باز می گردد که مورد بحث آن مبارزه با پولشویی برای جلوگیری از رشد تروریسم در جهان است.

ریاست کمیسیون داخلی و امور شوراهای مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حال حاضر ایران عضو ۹ کنوانسیونی است که برخی از این کنوانسیون ها از  اف ای تی اف نیز بدتر است.

وی ادامه داد: در دیداری که نمایندگان مجلس شورای اسلامی با مقام معظم رهبری داشتند ایشان فرمودند که مجلس عالمانه در این خصوص تمصمیم گیری نماید.

این نماینده مجلس ادامه داد: این پیغام از سوی مقام معظم رهبری مجددا به مجلس رسید که مجلس می بایست به صورت عالمانه به موضوع ای اف تی اف وارد شود و بررسی نماید.در این بین ریاست مجلس نیز، گروهی را مسئول بررسی و پیگیری این معاهده بین المللی نمود.

 وی اظهار داشت: این گروه شامل روسای کمیسیون های مجلس و برخی از حقوقدانان و برخی از دالترجمه هایی است که تخصصا به حوزه ترجمه متون فرانسوی می پردازد.

وی ادامه داد: این گروه تلاش دارد تا اختلافاتی که بین متن فرانسوی و متن فارسی آن وجود دارد را استخراج وبررسی کرده و نظر خود را در خصوص این اختلافات مطرح نماید.

وی در ادامه به تشریح آنچه که در حال حاضر کشورهای مختلف در خصوص این معاهده به ایران اعلام کردند پرداخت و اظهار داشت: روسیه و چین که هم پیمانان ما هستند برای تصویب این معاهده به ما پیغام فرستاده اند که می بایست به اگر وارد این معاهده بین المللی نشوید امکان مراوده های بانکی وجود نخواهد داشت.

کولیوند همچنین اظهار داشت: اتحادیه اروپا نیز پیامهایی را به ایران ارسال کرده است که لازم است به این معاهده بین المللی بپیوندید.

وی همچنین اظهار داشت: اروپا پیام داده است که همین برجام نصفه نیمه را نگهدارید و از برجام خارج نشوید.

وی افزود: هر چند که معقتدیم که اروپا نیز با ایران روراست نیست اما به هر شکل ممکن در حال حاضر تلاش دارد تا این فضا را نگهدارد اما اگر به این نتیجه برسد که نمی تواند مقاومت کند یقینا از آمریکا حمایت می کند

این نماینده مجلس ادامه داد: هر چند ایران برای تصویب این معاهده شروط جدی و قطعی ای دارد که آن را نیز اعلام کرده است.

وی در خصوص این شروط اظهار داشت: اولا باید موادی که مغایرت قانون اساسی دارد را نباید اجرا کنیم، دوم اینکه آنچه که برای آینده کشور حادثه خیز شود نیز اجرا نخواهیم کرد.

 محمد جواد کولیوند در ادامه به سئوالات حاضرین پاسخ داد. وی در پاسخ به سئوالی در خصوص تحریم های ۱۳ آبان ماه اظهار داشت: آنچه که ترامپ آن را موکول به ۱۳ آبان ماه کرده است، موضوع تحریم های نفتی ایران است. او قصد دارد تا در این تاریخ فروش نفت ایران را به صفر برساند.

وی ادامه داد: براساس آنچه که در حال حاضر در کشور وجود دارد ۷۰ هزار میلیارد از درآمد سالانه ایران به موضوع نفت اختصاص دارد که در سالهای گذشته نیز وضعیتی بغرنج تر از حال حاضر داشته ایم.

کولیوند افزود: در سالهای گذشته فروش نفت ایران به روزانه ۷۰۰ بشکه رسید که هر بشکه را زیر ۳۰ دلار به فروش می رساند اما اکنون فروش روزانه نفت ایران بالای ۲ میلیون ۴۰۰ هزار بشکه است که رساندن آن به این رقم، چندان آسان به نظر نمی رسد.

رییس کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از اظهارات خود به موضوعات داخلی شهر کرج نیز پرداخت و اظهار داشت: آنچه که در حال حاضر در کشور صورت می گیرد، متاسفانه بی تدبیری در برنامه ریزی وجود دارد و برخی از مدیران در بخش های مختلف مشکلاتی را ایجاد نموده اند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۴۵۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند

«حسین نجابت» نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و آرایش فهرست‌های انتخاباتی، اظهار کرد: در مورد وضعیت لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (شانا) و ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (اُمنا) باید صبر کنیم ببینیم چه لیستی برای مرحله دوم از این دو تشکیلات خارج می‌شود و بعداً در این خصوص اظهار نظر کنیم.

وی افزود: با توجه به تاکیداتی که رهبر معظم انقلاب نسبت به برخی بد اخلاقی‌ها، نفرت‌پراکنی‌ها، درگیری‌ها و یقه‌گیری‌ها داشتند، فکر می‌کنم اقبال به لیست شورای ائتلاف (شانا) در مرحله دوم انتخابات، بیشتر از مرحله اول انتخابات باشد که البته این امر در حال حاضر یک ارزیابی و پیش‌بینی است.

نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم با اشاره به ترکیب سیاسی مجلس دوازدهم اظهار کرد: در مجلس آینده، یک گروه کوچک از اصلاح‌طلب‌ها حضور خواهند داشت که فراکسیون تشکیل می‌دهند؛ در جناح اصولگراها در ابتدا احتمال می‌دهم برای اینکه آیا یک فراکسیون واحد شود یا دو فراکسیون، چالش‌هایی به وجود بیاید اما فکر می‌کنم در نهایت یک فراکسیون تشکیل شود زیرا حتماً دوستان با مقداری خویشتن‌داری بتوانند با همدیگر کار کنند.

داوطلب عضویت در کمیسیون انرژی خواهم بود

عضو سابق کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اولویت خود در مجلس آینده تاکید کرد: با توجه به حوزه تخصصی‌ام، در مجلس آینده حتماً داوطلب عضویت در کمیسیون انرژی خواهم بود؛ تخصص من فیزیک ذرات بنیادی یا نزدیک به فیزیک هسته‌ای است و در کمیسیون انرژی، مطالعات و تحقیق و تجربه در سه دوره مجلس دارم که علی‌القاعده باید به آن کمیسیون بروم.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در رابطه با اولویت مجلس دوازدهم اظهار کرد: با توجه به تخصصم، قطعاً مسائل مربوط به حوزه انرژی باید در اولویت مجلس آینده باشد زیرا به طور عمومی در انرژی، مصرف بی‌محابا و هدررفت داریم.

وی ادامه داد: در بخش انرژی باید روی فناوری‌های جدید سرمایه‌گذاری شود و به سرعت جواب بدهد و هم مردم در مصرف انرژی باید توجه پیدا کنند که چه سرمایه عظیمی در اختیار آن‌هاست؛ بنابراین به نظرم باید انرژی و کنترل مصرف در مجلس آینده به مساله فراگیر تبدیل شود.

نجابت تاکید کرد: طبیعتاً در کمیسیون انرژی نظرات متخصصان مهم است و اعضای این کمیسیون با وزرای نفت و نیرو و نیز رئیس سازمان انرژی اتمی در ارتباط هستند و می‌توانند نظرات جامعی را ارائه دهند؛ همانطور که در مجلس هفتم ما تبصره ۱۳ معروف را دادیم که ابعاد مختلفی دارد.

وی ادامه داد: لازم است در کنار ارتقای فناوری‌ها و اصلاح شیوه مصرف به موضوع مهم تخصیص یارانه‌ها و اینکه کجا و چگونه و به چه اشخاصی تعلق بگیرد هم توجه شود؛ همه این‌ها از نظر من مسائل اساسی و نظرات مهمی است که در مجلس آینده باید به آن‌ها رسیدگی شود.

حرکت پویش مهر قابل قدردانی است

نجابت در رابطه با «پویش با مهر انتخاب کنیم» خبرگزاری مهر گفت: در پویش مهر، کار مثبتی صورت گرفته است که در اتصال با فرمایشات رهبری انقلاب، هر کسی باید آورده‌های خود را در میدان بیاورد و خبرگزاری‌ها هم باید در این خصوص تلاش و به هر میزانی که می‌توانند کمک کنند تا مردم حضور بیشتری در انتخابات داشته باشند و انتخاب آن‌ها آگاهانه باشد که قابل قدردانی است.

کد خبر 6085077

دیگر خبرها

  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • اعلام لیست انتخاباتی دور دوم شورای ائتلاف و جبهه پایداری
  • اعلام شد؛‌فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • ۴۴ هزار پرونده در معاونت حل اختلاف دادگستری ایلام مختومه شد
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است/ شهید مطهری معلم تراز انقلاب بود
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!