Web Analytics Made Easy - Statcounter

عادل موحدی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز، از طراحی و ساخت سیستم‌های هیبریدی انرژی تجدید‌پذیر (بادی، خورشیدی و دیزلی) برای مصارف کوچک و متوسط خبر داد و گفت: این طرح شامل طراحی و ساخت سیستم‌های هیبریدی خاص مورد نیاز مشتری با استفاده از دانش مهندسی معکوس و همچنین محصولاتی است که با استفاده از دانش فنی داخلی و با بهره‌گیری از قطعات داخلی نظیر سیستم انتقال برق وایرلس تا 70 متر، پلتفرم توربین‌های بادی و ساندویچ پانل در ابعاد مختلف طراحی و ساخته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: هدف از این اجرای این ایده، ساخت و تولید سیستم‌های هیبریدی خاص با استفاده از دانش مهندسی معکوس و استفاده از قطعات خارجی که در نهایت به انتقال تکنولوژی منجر می شود، بوده است. این طرح با استفاده از منابع تجدیدپذیر انرژی، هزینه‌های برق رسانی را تا حدود زیادی کاهش داده و به کاهش آلودگی‌های محیط زیست کمک شایانی خواهد کرد.

موحدی یادآور شد: حدود 4 سال تحقیق در خصوص کولرهای آبی و اسپیلت‌های هیبریدی و خورشیدی نموده که درحال حاضر اقدام به تاسیس کارخانه در منطقه محروم قلعه گنج کرمان است و تا پایان سال 1397 به بهره برداری با 26 محصول فعالیت تولیدی خود را آغاز خواهد کرد. لازم به ذکر است این شرکت عضو انجمن استانداردسازی کولر‌های آبی و کمیته بازنگری برچسب انرژی کولر آبی است. هم اکنون این طرح به مرحله تولید و تجاری سازی رسیده است.

مدیرعامل شرکت زیبو فن آور پارس،صرفه جویی 75 درصدی در مصرف آب، صرفه جویی 25 درصدی در مصرف انرژی و سیلیکونه کردن هوا یعنی تهویه هوای داخل منزل و آب ورودی کولر و را از جمله مزیت‌های این تجهیزات برشمرد.

او گفت: با توجه به مزایای ذکر شده قیمت این محصول 35 درصد ارزان‌تر از محصولات مشابه موجود در بازار است. قابل ذکر است که بدنه این محصول از جنس پلاستیک ABSاست که مقاوم در برابر گرما و تابش مستقیم خورشید است. همچنین این کارخانه توانایی تولید سالیانه 30 مگاوات پنل خورشیدی HCT نسل جدید با بهره‌وری 22 درصد، تولید کولرهای گازی هیبریدی و خورشیدی، آبگرمکن‌های خورشیدی و چراغ‌های روشنایی خورشیدی را داراست.

مدیرعامل شرکت زیبو فن آور پارس، با تاکید براینکه برای اجرای پروژه حدود 4 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است، افزود: این طرح با همکاری دانشگاه‌ و پژوهشگاه نیرو بوده است.

موحدی راه‌اندازی خط تولید پنل‌های خورشیدی را از جمله برنامه‌های آینده عنوان کرد و گفت: این پرژوه کلیدی را برای اجرا درخواست کردیم که در صورت توافق با بانک‌ها با وام 8درصد برای مناطق محروم بتوانیم تولید پنل‌های خورشیدی و سلول خورشیدی را وارد کنیم.

او خاطرنشان کرد: هم‌اکنون این طرح به سمت تجاری شدن رسیده است؛ به طوری که طرح تجاری‌سازی آن از آذر ماه سال‌جاری عملیاتی خواهد شد.

موحدی گفت: بیشتر تولید ما در ارگان‌های دولتی و واحدهای صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و بنا داریم که تولیدات خود را به کشورهای افغانستان و عراق ارسال کنیم.

انتهای پیام/

169 / 161 انرژی تجدیدپذیر دانش فنی مهندسی معکوس انتقال برق سیستم هیبریدی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: انرژی تجدیدپذیر دانش فنی مهندسی معکوس انتقال برق سیستم هیبریدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۴۶۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور ایرانی برای خودروی ایرانی

به گزارش همشهری آنلاین، تولید موتور خورجینی ۴ لیتری با این حجم بالا که مناسب خودروهای شاسی‌بلند و آفرودی است می‌تواند شرکت‌های خودروسازی داخلی را برای تولید این مدل‌ها بی‌نیاز کند.

محصولی کاملا دانش‌بنیان

تیم سازنده این موتور، متشکل از حدود ۴۰متخصص و عضو هیأت‌علمی دانشگاه‌های برتر ایران و جهان هستند که حضور این افراد نشانه اهمیت بالای تولید چنین قوای محرکه‌ای است. این تیم بیش از ۳سال پیش با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶سیلندر گام گذاشتند و در نتیجه موفق شدند این محصول باکیفیت در سطح استاندارد جهانی را منطبق با روزآمدترین طراحی، تولید و مورد آزمایش قرار دهند.

توان تولید انبوه

روح‌الله دهقانی، معاون علمی رئیس‌جمهوری در رونمایی از این دستاورد مهم دانش‌بنیان گفت: «قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملا راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی‌سازی و تولید آن گام برداشته‌اند». او افزود: «امروز توانمندی تولید موتور ۶سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴هزار سی‌سی دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به‌زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.»

توانمندسازی خودروسازی بومی

بومی‌سازی محصولاتی مانند موتور ۶سیلندر خورجینی ۴لیتری، ازجمله فناوری‌های راهبردی‌ و کلیدی‌ است که می‌تواند منجر به ساخت دیگر محصولات بومی شود. صنعت خودروسازی کشور نیز با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند با ارتقای سطح تولیدات خود، زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود. دهقانی با تأکید بر این موضوع گفت: «معاونت علمی به‌عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را برعهده گرفته است.»

بیشتر بخوانید:

خودروهای برقی این شرکت گوشی ساز با قیمت قبل به‌روزرسانی شد توجه به نیاز کشور

کلید پروژه ساخت موتور ۶سیلندری با توجه به نیاز کشور از سوی پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف زده شد. طبق تخمین این شرکت دانش بنیان، نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰هزار خودرو تخمین زده شده است و با درنظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰هزار عدد نیز می‌رسد. برای پیشبرد این پروژه از حدود ۱۳۰موتور بنزینی الگوبرداری شد و دستاورد ۱۳سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و درنهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی ۶سیلندر، انتخاب و پس از چند سال تلاش، نخستین نمونه از این موتور ساخته شد.

کد خبر 847304 برچسب‌ها روح‌الله دهقانی فیروزآبادی تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد