Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@14:05:20 GMT

فیلم ترسناک ایرانی در تایلند و کامبوج ساخته شد/ شرط حضور در فجر

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۴۷۹۴۸

‍‍‍‍‍‍

دریافت 5 MB

سهیل عبداللهی تهیه‌کننده و کارگردان فیلم سینمایی «۲۴ ساعت» درباره تولید این فیلم در سکوت خبری و اعلام نشدن نام آن در فهرست آثاری که پیش‌تر پروانه ساخت دریافت کرده‌اند به خبرنگار مهر گفت: این فیلم محصول کمپانی فیلمسازی بنده در ترکیه با نام «رستاک فیلم» است و از این منظر برای تولید آن نیاز به پروانه ساخت نبود اما از آنجا که تاکید داریم به‌عنوان یک فیلم ایرانی عرضه و اکران شود حتما پس از اتمام تولید، نسخه‌ای از آن را به وزارت ارشاد ارایه می‌دهیم تا برای آن پروانه نمایش دریافت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این فیلم را در سکوت خبری تولید کردیم و در حال حاضر فیلمبرداری آن در دو کشور تایلند و کامبوج به پایان رسیده و مراحل فنی و پست پروداکشن آن در ایران دنبال می‌شود.

محیا دهقانی، امیرعلی (شاپور) سوری، مهدی صدیقی، سپیده بیرامی، اندی تاوسماران و آنیتا رمضانپور از بازیگران فیلم «۲۴ ساعت» هستند که عبدللهی درباره این ترکیب گم‌نام و استفاده از بازیگران شناخته‌نشده گفت: یکی از مهمترین ارکان ساخت یک فیلم در ژانر وحشت استفاده از بازیگران ناآشنا برای مخاطبان عام است. از همین منظر هم بازیگرانی در فیلم حضور دارند که مخاطب آشنایی قبلی با آن‌ها نداشته باشد.

کارگردان فیلم «۲۴ ساعت» درباره سوابق سینمایی خود توضیح داد: پیش‌تر کارگردانی چند فیلم کوتاه را تجربه کرده بودم و مدیریت فستیوال فیلم‌های ایرانی در ترکیه در سال ۹۵ را هم برعهده داشتم اما در حوزه کارگردانی فیلم بلند سینمایی، «۲۴ ساعت» اولین تجربه بنده است.

وی درباره احتمال حضور فیلم در جشنواره ملی فیلم فجر گفت: همان‌طور که اشاره کردم فیلم پس از نهایی شدن برای دریافت مجوز به وزارت ارشاد ارایه خواهد شد. در عین حال فرآیند پست پروداکشن فیلم بسیار سنگین است و باید دید آیا از نظر زمانی می‌توانیم کارهای فیلم را تمام و آن را برای نمایش در جشنواره امسال آماده کنیم یا خیر. در صورت نرسیدن فیلم به جشنواره حتما برای اکران عمومی آن در ایران برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

«۲۴ ساعت» نخستین فیلم بلند سهیل عبدالهی در ژانر وحشت است که فیلمبرداری آن در سکوت خبری در شهرهای بانکوک و پوکت در تایلند و چوام در کامبوج انجام شده و این روزها گروه در حال انجام مراحل فنی فیلم هستند و تیزر اولیه آن به تازگی منتشر شده است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: دکتر کیمیا مدنی روانشناس و درمانگر بیماران مازوخیسم است، او تصمیم می‌گیرد برای تحقیقات عازم کشور ژاپن شود تا درباره جنگلی که معروف است به جنگل خودکشی تحقیق کند، اما با ورود به جنگل شرایط آنگونه که او فکر می‌کند پیش نمی‌رود.

عوامل این فیلم عبارتند از تهیه‌کننده، نویسنده و کارگردان: سهیل عبدالهی، دستیار اول کارگردان: ملیکا جباری، مدیر تصویربرداری: یوسف سلیمی، مدیر صدابرداری: علی کاظمی‌نژاد، مدیر تولید: محمدرضا اخلاقی، دستیار دوم کارگردان: علی بازرگان، تدوین: روزبه شعرای نجاتی، موسیقی: نصیر غلامی، جلوه‌های ویژه بصری و اصلاح رنگ: Efc studio، گریم: ژیوان حیدری، تامین تجهیزات: رضا افضلی، جانشین تهیه‌کننده و مشاور رسانه‌ای: وحید محمدحسینی، سرمایه‌گذاران: محمدرضا اخلاقی و سهیل عبدالهی.

کد خبر 4419455 محمد صابری

منبع: مهر

کلیدواژه: تایلند ژانر وحشت فیلم اولی تئاتر ایران فیلم سینمایی هالیوود سینمای مستند برنامه تلویزیونی فیلم کوتاه موسیقی ایرانی سریال ایرانی انیمیشن کارگردان تئاتر ایالات متحده آمریکا هفته دفاع مقدس درگذشت چهره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۴۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم

محمدحسین لطیفی نویسنده، کارگردان و دبیر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» در حاشیه نشست خبری این جشنواره با اشاره به اینکه گستره فیلم‌های دینی شامل همه فیلم‌ها با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و … می‌شود، گفت: «اگر از صفر تا ۲۰ به دینی بودن یک فیلم نمره بدهیم، متوجه مرحله مرحله بودن این نگاه به فیلم می‌شویم مثلاً یک فیلم نمره ۵ و فیلمی دیگر نمره ۱۰ می‌گیرد، اما هیچ یک از این فیلم‌ها از گستره فیلم دینی خارج نمی‌شوند و تقریباً اکثر آثار اینگونه‌اند.»

به گزارش مهر، این کارگردان با اشاره به این‌که شیوه‌های مختلف در پرداخت به حضور خدا در فیلم‌ها وجود دارد، عنوان کرد: مساله اصلی و نکته من این است که آیا خدا در یک فیلم حضور دارد و خدا با آن کاراکتر هست؟ خدا برای هر کسی یک معنا دارد، اما این به معنای حضور خدا از اول تا آخر در یک فیلم نیست چرا که اقتضای درام این است که مثلاً یک آدم به حضیض ذلت و بدبختی برسد، اما کاراکتر فیلم در جایی احساس می‌کند خدا او را فراموش نکرده و این ارتباط به او آرامش می‌دهد. از این رو شیوه‌های مختلف در نوع پرداخت به حضور خدا وجود دارد.

وی درباره ویژگی‌های یک جشنواره دینی مطرح کرد: جشنواره دینی تنها تبلیغ دین نیست، ولی تبلیغ دین هم در آن دیده می‌شود مثلاً در فیلم «سفر سبز» نه آن کشیش مسیحی آمده است تا حاج رضا را مسیحی کند نه حاج رضا آمده است تا کشیش مسیحی را مسلمان کند، مهم این است که در نسبت با سایر ادیان ما یک افق دید با ۲ تعلیم متفاوت داریم و باید توجه داشته باشیم چقدر به هم نزدیک هستیم. نقاط اختلاف ما کم است پس بهتر است روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم به عنوان مثال در «از کرخه تا راین» حاتمی کیا، سعید در یک کلیسا نماز می‌خواند. به نظرم فیلمساز‌ها باید به مواردی از این دست توجه کنند.

کارگردان فیلم «غریب» با اشاره به اینکه حمایت‌های خوبی از جشنواره فیلم «رضوان» شده است، گفت: بالاخره در طول سال جوانانی در کشور هستند که در جا‌های مختلفی فیلم می‌سازند و ممکن است دیده نشوند و نتوانند عرض اندام کنند از این رو جشنواره فیلم رضوی مأمنی است برای اینکه بیایند و عرض اندام کنند. در اینجا دنبال نمره ۱۰۰ دادن به تکنیک فیلم‌ها نیستیم و اول دل فیلمساز را می‌خریم.

لطیفی در پایان درباره فعالیت‌های اخیرش در زمینه کارگردانی فیلم یا سریال گفت: قدیمی‌ها می‌گفتند «صداش در میاد نگران نباشید»، اما فعلاً زمان مناسبی برای صحبت کردن راجع به کارهایم نیست.

دیگر خبرها

  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • نمایش راز خوشه‌ی پروین در تبریز به روی صحنه‌ می‌رود
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • (ویدئو) حضور ترسناک یک کورکودیل در حیاط یک خانه‌!