Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، عباس خطیبی در این دیدار با ابراز خرسندی از همکاری های مشترک و تاریخی ذوب آهن اصفهان و وزارت راه و شهرسازی و نیاز خطوط ریلی کشور به ریل تولیدی ذوب آهن اصفهان یادآور شد : ذوب آهن اصفهان قابلیت ها و توانمندی های خوبی داشته و تولید ریل توسط این شرکت از موفقیت های بزرگ اخیر صنعت کشور است و حضور وزارت راه و شهرسازی برای خرید محصولات ریلی آغاز راه گسترش ارتباطات دوجانبه بوده و راه و شهرسازی کشور نیز به لحاظ مصرف بالای محصولات فولادی در پروژه های مختلف راه آهن خریدار دیگر محصولات این شرکت بوده ولازم است این ارتباط بیشتر از گذشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بازدید خود و هیات همراه از ذوب آهن اصفهان افزود: از آغاز اقدامات مربوط به تولید ریل در ذوب آهن اصفهان ، راه آهن کشور به عنوان متقاضی محصولات ریلی ، پیگیر تولید و تست موفقیت آمیز این محصولات بر اساس استانداردهای جهانی بوده و خوشبختانه هم اکنون این امر محقق شده است . وی افزود : در بازدید فعلی خود از مراحل تهیه شمش و تست های لازم بر روی محصولات ریلی در خط تولید ذوب آهن به اطمینان بیشتر رسیدیم و امیداست  قدم های بعدی با سرعت بیشتر دنبال شود .

مهندس عباس خطیبی همچنین در گفتگو با خبرنگار آتشکار گفت : با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید ریل ملی و استفاده از کالاهای ایرانی و شعار سال جاری در تلاش هستیم که وظیفه خود را در این زمینه محقق نماییم.

وی افزود : این بازدید پیرو دو جلسه اخیر با مسئولین ذوب آهن در تهران بوده که در این جلسات قرار شد ذوب آهن اصفهان ضمن شرکت در مناقصات تامین و خرید ریل توسط راه آهن ، براساس اجرای تفاهمنامه سه جانبه بین شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، ذوب آهن اصفهان و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) ، ریل مورد نیاز پروژه چابهار- سرخس و میانه – تبریز نیز از این شرکت خریداری شود. وی افزود برنامه ریزی شده است که تا پایان ماه جاری جزئیات این مناقصات و تفاهمنامه قطعی و اعلام گردد.

در ادامه این بازدید محمد رضا رحمانی نماینده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)  وپیمانکار ساخت وسازهای ریلی نیز ضمن ابراز رضایت از تولید ریل ملی،  بر تهیه و استفاده از محصولات ریلی ذوب آهن اصفهان  براساس درخواست کارفرما در پروژه های در حال اجرا تاکید نمود و گفت : نگاه ما به این موضوع بلند مدت و فراتر از شرایط موجود است.        

در ابتدای این بازدید مهندس یزدی زاده مدیر عامل ذوب آهن اصفهان  نیز طی سخنانی با اشاره اهم دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در نیم قرن گذشته و اقدامات تولیدی اخیر بویژه مراحل موفقیت آمیز تولید ریل ملی  را تشریح نمود و یادآور شد : ازآنجا که مهندس خطیبی و برادران قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص)در یک  پروژه و سازمان استراتژیک مشغول خدمت هستند؛ ذوب آهن اصفهان نیز با اقدامات استراتژیک خود از جمله تامین انواع ریل مورد نیاز به کمک آنها پرداخته است .

وی با اشاره به تولید انواع محصولات جدید در ذوب آهن اصفهان به تولید ریل U33 ،UIC60  و تولید بیم بلانک و تیرآهن H30 گفت:ذوب آهن اصفهان در صدد تولید محصولات فولادی با کاربرد صنعتی و تولید مقاطعی است که از توان دیگر شرکت ها خارج است و در این راه آماده اجرای پروژه های مشترک با راه آهن جمهوری اسلامی ایران است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اصفهان ذوب آهن راه آهن فرودگاه بنادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۰۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی عباس زاده شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می رود و در همه عرصه های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره های مهم در استان مازندران به شمار می رود که قابلیت توسعه دارد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می کند، بیان کرد: مازندران از ظرفیت های بالقوه ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می شود.

عباس زاده با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان های همجوار مشارکت دارد، عنوان کرد: در سالجاری با برنامه ریزی های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال های آینده با حمایت های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

کد خبر 6092500

دیگر خبرها

  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور