Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 15 مهرماه) مجلس شورای اسلامی در اخطاری در خصوص خروج لایحه اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از دستورکار مجلس، گفت: لایحه اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برخلاف رویه و قانون رأی گیری و از دستورکار مجلس خارج شد در حالیکه این لایحه یکی از الحاقات به کنوانسیون ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مقام معظم رهبری در جلسه سی ام تیر روی این موضوع تاکید کردند که قانون داخلی تصویب کرده و به کنوانسیون ها توجه نکنیم اما روز چهارشنبه گذشته قانون داخلی کنار گذاشته شده و کنوانسیون در اولویت قرار گرفت.

وی در اخطار اصول 125، 77، 152 و 153 قانون اساسی، ادامه داد: باید پاسخ داده شود که تعهدنامه ای که آقای طیب نیا در 25 خرداد سال 95 داده آیا یک تعهدنامه است یا خیر و آیا باید براساس اصل 125 اختلاف از مجلس مجوز می گرفت و سپس این تعهدنامه را امضا می‌کرد یا خیر.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طیب نیا 41 تعهد داده است، اظهار داشت: از سوی دیگر طیب نیا عنوان کرده که از مجلس 4 مصوبه دریافت کرده و در راستای این تعهدنامه تقدیم می کند لذا رئیس مجلس چه برخوردی با این اقدامی که علیه مجلس صورت گرفته انجام داده است.

وی با اشاره به اینکه موضوع ارز را به FATF و CFT مرتبط می کردند، افزود: هیچ اتفاقی در خصوص CFT رخ نداد اما قیمت ارز کاهش یافت که این کاهش به دلیل تصمیمات داخلی بود بنابراین چرا مردم را فریب می دهند که آب و نان همانند برجام به CFT گره خورده است.

لاریجانی در پاسخ به اخطار این نماینده با بیان اینکه لایحه مبارزه با قاچاق کالا و ارز ارتباطی به CFT ندارد، گفت: قوه قضائیه معتقد بود که لایحه ماهیت قضایی دارد و لایحه مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید توسط قوه قضاییه به دولت ارائه شود و چون این مسیر طی نشده شورای نگهبان این لایحه را رد می کند.

وی افزود: با توجه به اینکه این لایحه در اواسط بررسی در مجلس بود برای یافتن راهی با شورای نگهبان مذاکره شد که سخنگوی شورای نگهبان عنوان کرد که باید بررسی این لایحه در مجلس متوقف شود و اگر این لایحه در مجلس بررسی شود توسط شورای نگهبان رد می شود.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه تصمیم آقای مطهری درست بوده و اگر بنده نیز حضور داشته ام چنین اقدامی انجام می دادم، ادامه داد: زمانی که توسط آقای محبی نیا اخطاری مطرح می شود مبنی بر اینکه لایحه مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماهیت قضایی دارد وارد است. مجلس نیز به وارد بودن این اخطار رأی داده و اشکالی بر آن مترتب نیست.

وی خطاب به این نماینده اظهار داشت: سوءظن نداشته باشید چرا که می توان از قوه قضاییه و سخنگوی شورای نگهبان صحت این موضوع را پرسید.

لاریجانی در پاسخ به اخطار دیگر نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در خصوص امضای تعهد توسط آقای طیب نیا، افزود: همان زمان اعلام شد که تا زمانی که مجلس در این باره تصمیم گیری و آن را مصوب نکند این تعهدنامه قابلیت اجرا ندارد و امضای اولیه که توسط وزیر انجام شده و قابلیت نفاذ نداشته است.

رئیس نهاد قانونگذاری کشور با بیان اینکه مجلس سه مورد را در خصوص پیوستن به FATF تصویب کرد، تصریح کرد: یک مورد از این موضوعات مربوط به قانون منابع مالی تروریسم بود که در مجلس تصویب شد که بخش دیگر مربوط به کنوانسیون ها بود و موضوع مطروحه در خصوص کنوانسیون ها بود که توضیحات لازم در این باره عنوان شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۱۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد؟

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره نحوه برخورد با افراد بی‌حجاب طبق لایحه عفاف و حجاب گفت: در لایحه عفاف و حجاب که اگر مورد تایید نهایی شورای نگهبان قرار بگیرد مرحله اول را در قالب یک تذکر پیامکی با یک جریمه معلق قرار دادیم و در مرحله بعد اگر طرف اصرار بر کشف حجاب داشت جریمه قطعی خواهد شد و در مرحله سوم پروسه قضایی را تعریف کردیم.

وی اظهار کرد: ماده ۶۳۸ قانون فعلی بی‌حجابی را جرم‌انگاری کرده است و جرم هم علی‌القاعده جرم مشهود است و نیرو‌های انتظامی طبق آن عمل می‌کنند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس افزود: اگر لایحه به مجلس بیاید وضعیت از نظر کیفیت برخورد تعدیل می‌شود.

حجت‌الاسلام نقدعلی اظهار کرد: تشکیل ستاد حجاب از تکالیف مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و سال‌های سال است که تشکیل ستاد حجاب تکلیف شده است و مطابق آن پیش می‌روند.

وی گفت: کارکرد ستاد حجاب این است که دستگاه‌ها را جمع می‌کند و تکالیف اجرایی و عملیاتی کردن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را تدوین می‌کند.

دیگر خبرها

  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان: طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تایید شد/ موارد ردصلاحیت حسن روحانی متعدد است/ برخی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب هنوز به قوت خود باقی است
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد/ تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • توضیحات مهم سخنگوی شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب/ تشکیل سازمان «سپند» تأیید شد
  • اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد؟