Web Analytics Made Easy - Statcounter

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش پارسینه،نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران خواستار جمع آوري و انتقال خودرو های اسقاطی رهاشده به پاركينگ هاي عمومي از سطح شهر شد و از شهروندان خواست با مشاركت موثر خويش و اعلام موارد مشاهده شده در محله خود به سامانه ١٣٧ و ١٨٨٨ شهرداري ، حوزه مديريت شهري پايتخت را در ارتقاء شاخص زيست پذيري شهر ياري کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید حسن رسولی در تذکر پیش از دستور جلسه امروز شورای شهر تهران به شهردار و معاون خدمات شهری شهرداری تهران اظهار کرد: گزارشات دريافتي از برخي شهروندان و بازدیدهای شخصي اينجانب از سطح شهر حاكيست؛ تعداد قابل توجهي از خودروهاي فرسوده در حاشيه خيابان هاي اصلي و فرعي مناطق و نواحي شهر به صورت رها شده پارك شده اند.
وی ادامه داد: اين اتوموبيل ها که از عمري بالاي ٥٠سال برخوردارند، با چهره اي خاك خورده و فوق العاده كثيف علاوه بر اشغال بخش قابل توجهي از سطوح شهري باعث ايجاد ترافيك و بي نظمي عبور و مرور شهري شده و همچنین موجب نازيبايي چهره عمومي محلات را فراهم كرده و روان فردي و اجتماعي مردم را آزار مي دهند.
نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران همچنین تصریح کرد: بر اين اساس و وفق تبصره يك، بند دو ماده ٥٥قانون شهرداري ( سد معابر عمومی و اشغال پیاده‌روها و استفاده غیرمجاز از آنها و میدان‌ها و پارک‌ها و باغ‌های عمومی برای کسب و یا سکنی و یا هر عنوان دیگری ممنوع است و شهرداری مکلف است از آن جلوگیری و در رفع موانع موجود و آزاد نمودن معابر و اماکن مذکور فوق به وسیله ماموران خود راسا اقدام کند.) از شهردار و معاون خدمات شهري شهرداری تهران خواهان تدوين برنامه اي متناوب از حيث زماني براي جمع آوري و انتقال اين نوع خودروها به پاركينگ هاي عمومي و تعيين تكليف نهايي موضوع با جلب همكاري پليس راهور ناجا و مسولان قضايي هستم.
رسولی تاکید کرد: متعاقبا پس از دريافت عملكرد مراجع مذكور گزارش كار را به محضر موكلين تقديم خواهم كرد. از عموم شهروندان استدعا مي كنم با مشاركت موثر خويش و اعلام موارد مشاهده شده در محله خود به سامانه ١٣٧ و ١٨٨٨ شهرداري ، حوزه مديريت شهري پايتخت را در ارتقاء شاخص زيست پذيري شهر ياري کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رسولی شورای شهر تهران شورای اسلامی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۱۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آرادکوه در دستور کار شهرداری تهران

مسئول تنظیف شهر تهران درباره انتقال آرادکوه گفت: انتقال این مجموعه بانگاهی زیست محیطی به منظور کاهش و بی خطر شدن آلاینده‌ها در دستور کار است. - اخبار اجتماعی -

رضا محمدی؛ مدیر عامل سازمان پسماند در گفت‌‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره موضوع انتقال آرادکوه اظهار کرد: چنین اقدامی نیازمند بسترسازی و تمهیدات پیچیده است. لذا انتقال آرادکوه با نگاهی زیست محیطی به منظور کاهش و بی‌خطر شدن آلاینده‌ها در دستور کار است.

وی با بیان اینکه قدمت فعالیت آرادکوه به قبل از انقلاب باز می‌گردد و زیرساخت و تاسیسات آن سال‌هاست استفاده مورد استفاده قرار می‌گیرد، افزود: مصوباتی برای اجرایی شدن این طرح وجود دارد، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تهران تحویل داده نشده است.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری با بیان اینکه انتقال آرادکوه با چالش‌های متعددی همراه است، خاطرنشان کرد: حدود 70 سال است که زباله‌ها در این نقطه دفع می‌شوند؛ لذا یکی از مهمترین اقدامات در فرایند جابه‌جایی این است که آثار زیست محیطی ایجاد شده به حداقل برسد و این امر سال‌ها زمانبر است.

برخورد با پیمانکاران متخلف و عوامل غیرقانونی زباله‌گردی

محمدی، استهسال گاز متان و تسویه شیرابه زباله‌ها را مورد توجه دانست و تاکید کرد: در آرادکوه دیگر مورد حائز اهمیتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد و این امر نیازمند انتخاب سرمایه‌گذار است البته کارهای مقدماتی انجام شده و تا پایان خرداد ماه سرمایه‌گذار واجد شرایط قرارداد جهت استهسال گاز متان انتخاب خواهد شد.

مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری تهران ادامه داد: از آنجایی که محل قرارگیری دستگاه زباله‌سوز 6000 تنی در آرادکوه است، در صورتی که اقدامات جایگزینی و راه‌اندازی آن به سرانجام و نتیجه مطلوب برسد، اساس جابه جایی آرادکوه که علت اصلی ان مشکلات زیست محیطی است برطرف خواهد شد.

وی به احداث شهرک بازیافت در آرادکوه اشاره و اذعان کرد: قرارداد مربوطه منعقد شده است و تا پایان خرداد سال جاری این شهرک از لحاظ زیرساختی تامین می‌شود. از اینرو سرمایه‌گذارهایی که تمایل دارند در حوزه بازیافتی ثانویه فعالیت کنند بررسی خواهند شد با این اقدامات کارگاه‌های غیرمجاز نیز جمع‌آوری می‌شوند.

مسئول تنظیف شهر تهران همچنین درباره نظارت بر تفکیک زباله‌ها در فرآیندهای ثانویه عنوان کرد: روزانه در حدود 7500 تن زباله در شهر تهران تولید می‌شود، که حداقل 1500 تن زباله خشک است؛ که شرایطی خاص زباله‌های خشک در اطراف تهران درفرآیندهای ثانویه تفکیک می‌شود اما بر این مراکز که در اطراف تهران قرار دارند نظارت قانونی صورت نمی‌گیرد و مجوزی هم از سوی سازمان محیط زیست دریافت نکرده‌اند.

به گفته مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران، تاکنون بیش از 130 خودرو حمل زباله خشک توقیف و بیش از 85 مرکز جمع‌آوری زباله خشک پلمب شده است و این موارد تاثیر مثبتی در کاهش زباله‌گردی در شهر داشته است.

محمدی به کاهش 80 درصدی زباله‌گردی در شهر اشاره کرد و گفت:آنچه شهروندان در مورد تردد و فعالیت زباله‌گردها در شهر مشاهده می‌کنند همان 20 درصد مابقی است. واقعیت امر این است که روزانه در حدود 600 تن زباله خشک تولید می‌شود و همین امر موجب می‌شود زباله‌گردها درهر نقطه از شهر فعالیت کنند.

محمدی با بیان اینکه تعداد قابل توجهی از زباله‌گردها اتباع هم هستند و اکثراً رد مرز شده‌اند، ادامه داد: اگر بتوانیم شهروندان را نسبت به استفاده از طرح نوماند مجاب کنیم ظرفیت مخازن موجود برای جمع‌آوری زباله‌ها کفایت می‌کند چرا که بیش از 40 درصد زباله‌ها در طول روز به صورت پرتکرار و مستمر جمع‌آوری می‌شود.

مسئول تنظیف شهر تهران عنوان کرد: طرح مخازن زباله‌های زیربازشو در دستور کار و طراحی است اما در حال حاضر زیرساخت‌های این کار فراهم نیست. بنا داریم پس از اعمال زیرساخت به منظور پایلوت در چندین خیابان شهر این طرح را پیاده کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • عملیات جمع‌آوری نخاله از سطح شهر از ابتدای سال گذشته در حال اجراست
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران رسید
  • انتقال آرادکوه در دستور کار شهرداری تهران
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت