Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@21:31:02 GMT

ریزش ۷۶۶۵ واحدی شاخص کل بورس در یک روز

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۵۳۰۱۲

ریزش ۷۶۶۵ واحدی شاخص کل بورس در یک روز

ایران اکونومیست -

به گزارش ایران اکونومیست، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران (تدپیکس) در پایان معاملات امروز یکشنبه 15 مهرماه 97 با کاهش 7665 واحدی به رقم 176 هزار و 419 واحد رسید.

شاخص کل هم ‌وزن اما با کاهش 903 واحدی عدد 30 هزار و 805  واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص سهام آزاد شناور نیز با کاهش 903 واحدی به رقم  30 هزار و 805 واحد دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص بازار اول اما در حالی با کاهش 5228 واحدی به رقم 132 هزار و 155 واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با کاهش 17280 واحدی عدد  340 هزار و 860 واحد را به نمایش گذاشت.

امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) نیز با کاهش 89 واحدی بر روی رقم 2 هزار و 20 واحد متوقف شد.

بر اساس این گزارش، امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت‌های نفت پارس با 21 واحد ، پرداخت الکترونیک سامان کیش با 20 واحد و گروه صنعتی ملی با 4واحد افزایش بیشترین تأثیرمثبت را بر برآورد، شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.

در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس با 1233 واحد، فولاد مبارکه با 521 واحد و معدنی و صنعتی گل گهر با 344 واحد کاهش ، بیشترین تاثیرمنفی را در محاسبه این نماگر به دوش کشیدند.

 ارزش کل معاملات امروز بورس تهران در حالی به بیش از یک هزار و 734 میلیارد تومان نمایش داده شد که ناشی از دست به دست شدن بیش از 4 میلیارد و 451 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 199 هزار و 635 نوبت داد و ستد بود.

طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های حمل و نقل توکا، فرآورده‌های نسوز آذر، خوراک دام پارس، زرین معدن آسیا، شیشه و گاز، حق تقدم خرید سهام شیمی دارو، بیمه نوین، مواد ویژه الیا، قند شیروان قوچان، بجنورد، پتروشیمی شازند، پتروشیمی آبادان، سرمایه‌گذاری توسعه و عمران استان کرمان، سخت آژند، سرمایه‌گذاری وثوق، حمل و نقل بین‌المللی خلیج‌فارس، سرمایه‌گذاری البرز، سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی، شیر پگاه آذربایجان شرقی، سرمایه‌گذاری اعتلای البرز، بهپاک، شهرسازی و خانه‌سازی باغمیشه، لوازم بهداشتی ساینا، کشت و صنعت شهداب ناب خراسان، تولیدی و خدماتی صنایع نسوز توکا، قند شیرین خراسان، تولید دارو، پشمبافی توس، گروه صنعتی و معدنی امیر، ریشمک، بیمه سامان، بیمه کوثر از سوی ناظر بازار سهام متوقف و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های سرامیکای صنعتی اردکان، کنترل خوردگی تکین کو، سرمایه‌گذاری تدبیرگران فارس خوزستان، فرآوری ذغال سنگ پرورده طبس، بیمه سامان، سرمایه‌گذاری مسکن شمال غرب، اقتصادی و خودکفایی آزادگان، فرآورده‌های غذایی و قند تربت‌جام، بیمه کوثر، نیروکلر، صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، عطرین نخ قم، بانک دی، داروسازی انکولوژی، شیرین دارو، کشتیرانی آریا، بازگشایی شدند.

امروز همچنین ۵۴۰ میلیون سهم معادل ۹.۸ درصد کل سهام گروه سرمایه‌گذاری مسکن از سوی سرمایه‌گذاری توسعه ملی به‌طور یکجا و نقد به قیمت پایه هر سهم ۱۴۵ تومان روانه میز فروش بورس تهران شد.

 در بازار ۲ بورس تهران که به معاملات درون گروهی سهامداران عمده اختصاص دارد ۲۵۲.۵ میلیون سهم ملی صنایع مس ایران به ارزش ۱۰۱ میلیارد تومان به کدهای درون گروهی سهامدار عمده انتقال یافت.

در گروه صنعتی پاکشو نیز اندکی بیش از ۱۳ میلیون سهم به ارزش بیش از ۲۰.۵ میلیارد تومان به کدهای درون گروهی سهامدار عمده جابه جا شد و ۱۰ میلیون سهم پتروشیمی جم به ارزش کمتر از ۱۹ میلیارد تومان معاملات انتقالی را دنبال کرد.

بر اساس این گزارش امروز بازار سهام در هیاهوی تصویب لایحه کنوانسیون CFT در مجلس در حالی با ریزش یکپارچه قیمت سهام در اغلب نمادهای معاملاتی همزمان با قرمزپوش شدن دسته‌جمعی نماگرهای منتخب بورس تهران مواجه شد که حقوقی‌های حامی بازار در تلاش برای بازارگردانی سهام تنها بازیگران اصلی بازار امروز برای جمع‌آوری قیمت سهام بودند.

لزوم اصلاح پرتفوی از سوی صاحبان نقدینگی در کنار ترس از تداوم ریزش قیمت ارز در بازار آزاد باعث شده تا بورس تهران همچنان شاهد رفتار هیجانی معامله‌گران کم‌تجربه و یا نگران از بر باد رفتن بازدهی‌های کسب‌شده در هفته‌های اخیر حکایت دارد.

از سوی دیگر رفتار برخی مدیران صندوق‌های سرمایه‌گذاری اغلب با درآمد ثابت برای مدیریت دارایی‌ها و افزایش سطح بازدهی در پرتفوی باعث شده تا بورس تهران این روزها با هیجان توأم فروشندگان سهام در اغلب نمادهای معاملاتی مواجه باشند، هرچند که روند یک‌جای منفی شدن قیمت سهام در بازار امروز و دیروز دچار تردید از سوی اغلب کارشناسان شده، اما انتظار می‌رود، پس از خروج غیرحرفه‌ای‌های هیجانی از بازار و اصلاح قیمت سهام دوباره روندی روبه‌جلو برای معامله‌گران وفادار بازار فراهم شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تالار شیشه ای شاخص کل بورس بازار سهام بورس و اوراق بهادار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۳۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته

یک کارشناس بازار سرمایه روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت را متعادل مثبت دانست و صنایع فولادی، پالایشی و همچنین نماد‌های تک‌سهم را به عنوان پیشتازان این هفته بورس معرفی کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «بهنام صمدی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت ماه اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود که بورس در این هفته روند متعادل مثبتی را تجربه خواهد کرد.


این کارشناس بازار سرمایه توضیح داد: در طول هفته‌های اخیر شاخص کل بورس موافق شد که از محدوده مقاومتی ۲ میلیون ۲۷۰ هزار واحد عبور کند. با تحقق این مسئله اصلاح قیمت در این محدوده تکمیل شد و اکنون بورس آمده است که یک روند صعودی را در پیش بگیرد. حال باید دید که اخبار بنیادین تا چه حد می‌تواند بر این مسئله موثر واقع شود.


وی اخبار مربوط به احتمال تغییر نرخ ارز نیمایی را به عنوان یکی از اخبار موثر بر این بازار عنوان کرد و درباره آن گفت: در حال حاضر این مسئله یکی از اخبار مهم و در عین حال موثر بر بازار سهام است. تاکنون نامه‌نگاری‌های متعددی برای تحقق این موضوع صورت گرفته است.


صمدی همچنین درباره اثرگذاری نامه‌نگاری برخی از انجمن‌های تولیدی کشور با مقام معظم رهبری برای تغییر نرخ ارز نیمایی بر روند بازار سرمایه گفت: این نامه خود به تنهایی اثری بر بازار نخواهد گذاشت، بلکه این تصمیم بانک مرکزی درباره تغییر نرخ ارز نیما است که می‌تواند وضعیت بازار سهام را بهتر کند.


این کارشناس سرمایه اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ را به عنوان یکی دیگر از عوامل اثرگذار بر بورس دانست که تعیین تکلیف آن می‌تواند شرایط مثبتی را برای این بازار رقم بزند.


وی در پایان پیرامون نماد‌های پیشتاز بازار سهام در هفته سوم اردیبهشت ماه هم توضیح داد: با توجه به اخبار مربوط به تغییر نرخ ارز نیمایی، انتظار می‌رود که در این هفته صنایع فولادی، پالایشی و همچنین تک سهم‌ها از وضعیت خوبی نسبت به سایر صنایع و یا نماد‌های بورسی برخوردار شوند.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بازار سرمایه ، بازار سهام ، بازار بورس ، بهنام صمدی ، نماد بورسی ، شاخص بورس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA5

دیگر خبرها

  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • ریزش ۵ هزار واحدی شاخص بورس
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت؛ افت ۵ هزار واحدی شاخص کل
  • شاخص بورس امروز ۱۶ اردیبهشت/افت۵۱۸۲ واحدی
  • بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص