Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره ارتباطات و همکاری‌های بین‌المللی مرکز امور بین الملل آستان قدس رضوی از پیش‌بینی تشرف ۱۲۰ هزار زائر غیر ایرانی به حرم رضوی در دهه پایانی صفر خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین،حجت الاسلام والمسلمین حامد ملکوتی تبار ، به اهمیت خدمت‌رسانی شایسته به زائران اشاره و اظهار داشت: خدمت‌رسانی به زائران امام علی بن موسی الرضا(ع) توفیق بزرگ و لطفی الهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در دهه پایانی ماه صفر دو مناسبت مهم اربعین حسینی و شهادت امام علی بن موسی الرضا(ع) قرار دارد، ابراز کرد: نزدیکی و کنار هم بودن این دو مناسبت مهم موجب شده تا زائران زیادی از کشورهای مختلف اسلامی همچون هند، افغانستان، پاکستان، به سمت ایران، عراق و مشهد مشرف شوند.
ملکوتی‌تبار تصریح کرد: زائران چند روز قبل از اربعین حسینی از دو مرز میرجاوه در زاهدان و دوقارون در خراسان رضوی وارد ایران می‌شوند. این زائران از مرز شلمچه به کربلا سفر می‌کنند و بعد از شرکت در مراسم اربعین حسین برای زیارت حضرت رضا(ع) دوباره به ایران و مشهد الرضا(ع) باز می‌گردند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۷۰ هزار زائر پاکستانی از مرز میرجاوه و ۳۵ هزار زائر افغانستانی از مرز دوقارون وارد ایران شدند، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم این آمار ۱۵ درصد رشد داشته باشد و امسال بالغ بر ۱۲۰ هزار زائر غیر ایرانی به ایران و مشهدالرضا(ع) سفر کنند.
رئیس اداره ارتباطات و همکاری‌های بین المللی مرکز امور بین الملل آستان قدس رضوی با بیان اینکه برای خدمت رسانی به زائران اباعبدالله الحسین(ع) «ستاد اربعین» در کشور فعالیت می‌کند، گفت: گروه‌های مردمی، دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی به ویژه آستان قدس رضوی در این ستاد عضو هستند و به زائران حسینی ارائه خدمت می‌کنند. اما به مناسبت شهادت امام علی بن موسی الرضا(ع) ستاد خاصی وجود ندارد و تمام نگاه‌ها معطوف به آستان قدس رضوی است.
وی ادامه داد: حضور تعداد گسترده زائران غیر ایرانی در مشهدالرضا(ع) نیازمند خدمت‌رسانی شایسته در زمینه‌های مختلف بهداشتی، رفاهی، اسکان، تغذیه، فرهنگی، امنیتی و ... است.
وی افزود: آستان مقدس رضوی در دهه آخر صفر اسکان سه روزه زائران غیر ایرانی را در زائرسرا، زائرشهر، حسینیه امام خمینی(ره) در دستور کار دارد، همچنین تغذیه این زائران در سه وعده صبحانه، نهار و شام نیز برنامه‌ریزی شده است.
ملکوتی تبار گفت: با هماهنگی با بنیاد سلامت، دارالشفاء و بیمارستان رضوی اکیپ‌های سیار در محل اسکان زائران غیر ایرانی مستقر خواهند شد. همچنین تلاش می‌کنیم تا بسته‌های فرهنگی ویژه زائران پاکستانی، افغانستانی و هندی به صورت مجزا تهیه و به عنوان هدیه به آن‌ها تقدیم کنیم.
منبع: آستان نیوز
 انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حرم مطهر رضوی مشهد مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۳۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به مناسبت روز جهانی مطبوعات، در دویست و ششمین برنامه سه شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با همکاری مرکز اسناد اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری مشهد از روزنامه ادب قدیمی‌ترین روزنامه مشهد در گنجینه رضوی رونمایی کرد. 

 رئیس اداره مطبوعات آستان قدس رضوی، در این مراسم که در محل سالن شورای شهرداری مرکزی مشهد برگزار شد، سابقه چاپ مطبوعات در مشهد را بیش از یک قرن عنوان کرد که طی آن صد‌ها روزنامه و مجله منتشر شده اند.
ابراهیم حافظی، روزنامه‌نگاری مشهد را مرهون ادیب اللممالک فراهانی، موسس روزنامه ادب خواند که در سال ۱۳۱۸ به تاسیس آن اقدام کرد. 
 

ادب، روزنامه مردمی
حافظی افزود: در فضایی که روس و انگلیس بر شهر سلطه داشتند و حاکمان محلی نیز با پرداخت پول بیشتر به‌دربار، حکومت را به‌دست می‌گرفتند، ادیب اقدام به تاسیس روزنامه کرد.
وی انتشار روزنامه ادب را مروج روزنامه‌خوانی، افزایش جمعیت روزنامه خوان، مشوق زنان در روزنامه خوانی و فرصتی برای بیان نظرات، گلایه‌ها و پیشنهادات دانست که زمینه ورورد شاعران و ادیبان را به روزنامه نگاری فراهم کرد. 
میهن پرستی، مبارزه با خرافات، سوادآموزی، توجه به ادبیات از جنبه نظم و نثر، میزان توجه به مشهد و آستان قدس، مقایسه دارا و ندار، مخالفت با طب سنتی، مشوق بودن برای کار‌های عام المنفعه، تبلیغ دین از موضوعات این روزنامه بود که حافظی به آن اشاره کرد. 
وی، اظهار کرد: روزنامه ادب چاپ مشهد از اواسط حکومت مظفرالدین شاه قاجار که شاهزاده رکن‌الدوله والی خراسان بود با چاپ سنگی و به صورت هفتگی منتشر شد و طی مدت ۳ سال ۱۱۰ شماره از آن به چاپ رسید. 
 

روزنامه ادب
اثری که در این مراسم رونمایی شد، حاوی دوره کامل روزنامه ادب چاپ شده در مشهد طی سال‌های ۱۳۱۸ تا ۱۳۲۰ قمری است و علاوه بر آن فهرست مندرجات بعلاوه مقدمه‌ای در معرفی توصیفی روزنامه ادب و همچنین نمایه کامل روزنامه تهیه و ارائه شده است.
دوره کامل روزنامه ادب در سال ۱۳۴۲ قمری توسط عبدالعلی اوکتایی رئیس وقت کتابخانه آستان مقدس شده است.
ویژگی ممتاز روزنامه ادب مشهد، تصویر و کاریکاتور‌هایی است که از سال سوم به آن ورود کرده است.
تعداد ۱۱۷۷ عنوان (خبر، مقاله، اعلان) جزء فهرست مندرجات روزنامه است. محتوای کلی روزنامه را اخبار خارجه، سرمقاله‌های تحلیلی، اخبار شهرستان‌های ایران و خراسان و اعلان‌ها تشکیل می‌دهد.

دیگر خبرها

  • برگزاری کنگره عظیم حج تمتمع ۱۴۰۳ استان اصفهان
  • کنگره عظیم حج تمتمع ۱۴۰۳ استان اصفهان
  • ۸۷۵۵۰ زائر از سراسر کشور به حج تمتع اعزام می‌شوند
  • برگزاری همایش آموزش متمرکز زائران حج تمتع در خرم آباد
  • جزئیات اعزام زائران حج تمتع منطقه کاشان اعلام شد
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • «مهر» در «فرانچایز ایران»
  • سهم سوغات، ۲۵درصد هزینه‌های زائران
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد