Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از لرستان، سید موسی خادمی، استاندار لرستان امروز، 15 مهر در شورای عالی مدیریت بحران استان لرستان با بیان این‌که در بحث اعتبارات چنان‌چه تمام اعتبارات کشور را به لرستان دهند نیازهای ما حل نخواهد شد، اظهارکرد: باید نقصان و کمبودها را شناسایی کنیم و این امر اعتبار خاصی را نمی‌خواهد.
وی ادامه داد: تامین تجهیزات جزو کارهای روتین است و کار بحران نیست اما باید بدانیم تجهیزاتی که موجود بوده در حادثه احتمالی سالم هستند و آیا نیروی انسانی موجود توانمندی و قابلیت لازم را دارد؟ که براین اساس نیاز است یکسری مانورها در استان و شهرستان‌ها به‌صورت پیش‌بینی نشده انجام و با تعریف فرم‌های ارزیابی به نقص‌ها و قوت‌ها دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خادمی با بیان این‌که در حادثه اشترانکوه که برای کوهنوردان مشهدی رخ داد تازه متوجه شدیم بالگردمان خراب است و این مهم را در جریان حادثه متوجه شدیم، اضافه کرد: دستگاه‌های اجرایی در گرفتن سهم اعتبارات ملی کوتاه نیایند چرا که در مقابل مردم مسئولیت دارند و چنان‌چه به‌خاطر خرسند شدن مسئولین بالادستی خود کوتاهی کنند حرف دیگری است.

خادمی در مورد تعطیلی مدارس استان در زمان بحران افزود: هر شهرستانی مجموعه تشخیص‌دهنده تهدید است و در این راستا هواشناسی و شهرداری‌های باید به فرمانداری‌ شهرستان خود گزارش دهند و تصمیم نهایی برای تعطیلی مدارس در شرایط بحران برعهده فرمانداری‌هاست.
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش هر شهرستانی نیز موظف است برای مدیران مدارس خود پیامک‌هایی را ارسال تا بتواند به والدین دانش‌آموزان اطلاع رسانی لازم برای تعطیلی مدارس داده شود.

خادمی درباره بودجه پژوهشی استان عنوان کرد: یک درصد بودجه جاری هر دستگاهی برای انجام پژوهش‌های کاربردی لحاظ شده و این جزو معضلاتی بود که در دستگاه‌ها برگشت داده می‌شد.
استاندار لرستان تصریح کرد: در سفر اعضای کمیسیون آموزش مجلس به لرستان تصمیم برآن شد بودجه پژوهشی همه دستگاه‌ها در اختیار شورای توسعه برنامه‌ریزی قرار گیرد و خوشبختانه با انجام این مهم هم‌اکنون 750 میلیون تومان اعتبار پژوهشی کاربردی در استان وجود دارد و از این ظرفیت برای انجام کارهای پژوهشی در حوزه خشکسالی، بحران و ... می‌توان استفاده کرد.
وی گفت: از لحاظ تعریف مساله و ارائه پیشنهاد مشکلی وجود ندارد و می‌توانیم بخشی از منابع فوق را به پژوهش‌های کاربردی با موضوعات بحران، خشکسالی و... در نظر بگیریم.
نماینده عالی دولت در استان بیان کرد: متاسفانه تاکنون 10 پژوهش مهم استان از سوی دستگاه‌های اجرایی به انجام نرسیده است.

بهره‌برداری از شش پایگاه امدادی در استان

خادمی در خصوص به اتمام رساندن عملیات اجرایی پایگاه‌های امدادی هلال‌احمر استان با بیان اینکه برای این پروژه‌ها که بین 75 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی وجود دارد اعتبار گذاشته شود و آنها را تکمیل کنید، عنوان کرد: برای پایگاه‌های امدادی چالانچولان و خرم‌آباد از ردیف اعتبارات ملی استفاده شود و برای چهار پایگاه دیگر در شهرستانهای استان از محل اعتبارات استانی به انجام برسد.
استاندار لرستان یادآور شد: برنامه‌ریزی شود که امسال این شش پایگاه امدادی به بهره‌برداری برسند.

نوع خشکسالی در استان از طریق وزارت کشور و جهاد کشاورزی اصلاح شود

وی درخصوص تخصیص اعتبارات خشکسالی به استان گفت: با توجه به اینکه برای لرستان خشکسالی هواشناسی در نظر گرفته شده است باید از طریق وزارت کشور و جهاد کشاورزی پیگیری لازم صورت گیرد تا برای استان خشکسالی کشاورزی لحاظ شود.
خادمی افزود: مشکل اساسی این است که تقسیم بندی براساس استان لحاظ شده است در حالیکه این تقسیم‌بندی درست نیست و به‌عنوان مثال شرایط پلدختر که در جوار استان خوزستان است نباید با شهرستان پربارانی از لرستان سنجیده شود و باید نوع خشکسالی در استان از طریق وزارتخانه‎های فوق اصلاح شود.
استاندار لرستان بیان کرد: وجود پایگاه امدادی در آزادراه خرم‌آباد- پل‌زال ضرورت دارد و این مهم در کمیته ایمنی استان به تصویب رسیده است.
وی یادآور شد: پس از انجام چندین مانور در استان، ظرف یک ماه آینده نقص‌ها از لحاظ تجهیزات و نیروی انسانی مشخص شود تا چنانچه این نقص‌ها را منابع اندکی بتوانیم برطرف کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا لرستان اجتماعی خادمی استاندار بحران پژوهش بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۴۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی

افشین یگانه مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با بیان اینکه شناسایی ساختمان‌های غیرایمن که در زمان بروز هر گونه حادثه می‌تواند به تهدیدی برای جان مردم تبدیل شود، مرحله به مرحله در حال پیگیری است، گفت : در مراحل گذشته عمده تمرکز روی بررسی وضعیت ساختمان‌ها در حوزه مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و ساختمان‌های مرتبط با خدمات پزشکی بود.

وی ادامه داد: پس از آن و از حدود دو ماه قبل بررسی ساختمان‌ها در حوزه مدارس و کلاس‌های درس در حال انجام است و مدارس کرمانشاه در حال ارزیابی هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه اولویت بعدی برای شناسایی ساختمان‌های ناایمن را دانشگاه‌ها اعلام کرد و یادآور شد: در گام‌های بعدی مراکز عمومی، مراکز خرید، پاساژها، ساختمان ادارات و... به ترتیب رصد و بررسی خواهند شد و در مرحله نهایی سراغ ساختمان‌های ناایمن شاخص در حوزه شخصی خواهیم رفت.

یگانه تاکید کرد: در گام اول صرفا شناسایی ساختمان‌ها و جمع‌آوری اطلاعات این ساختمان‌ها انجام خواهد شد و این اطلاعات در سامانه کشوری «منتاک» که به همین منظور تعریف شده بارگزاری می‌شود و در گام بعد با توجه به وضعیتی که ساختمان داشته برای رفع نواقص و یا در شرایط بحرانی تخریب ساختمان تصمیم‌گیری خواهد شد و چنانچه ممکن باشد اعتباراتی نیز برای ایمن سازی ساختمان‌ها در نظر گرفته خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون هیچکدام از ساختمان‌های بررسی شده در کرمانشاه وضعیت بغرنجی نداشته که نیازمند تخریب باشد، عنوان کرد: عمده ساختمان‌های ناایمن با رفع برخی از نواقص، ایمن خواهند شد.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه معتقد است، وضعیت کرمانشاه از نظر ناایمن بودن ساختمان‌ها چندان بد نیست.

یگانه از مهمترین مواردی یاد کرد که در ارزیابی وضعیت ایمنی ساختمان‌ها مد نظر قرار می‌گیرد و مستحکم بودن ساختمان، امکانات و تجهیزات ایمنی، وجود پله‌های فرار و اضطراری و... را از مهمترین این موارد برشمرد.

به گفته یگانه، در مرحله اول شناسایی ساختمان‌های ناایمن در کلانشهر‌ها انجام می‌شود و سپس شهرستان‌ها با توجه به جمعیت، بزرگی سطح شهرستان و ... در اولویت خواهند بود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • اختصاص ۷۵ میلیاردتومان برای خرید تجهیزات مدارس لرستان
  • ماندن یا رفتن ژاوی هیچ ربطی به من ندارد!
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس
  • تصمیم ژاوی رختکن بارسلونا را لرزاند
  • لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • بحران در کاتالان
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس
  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی