Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-28@09:20:29 GMT

تجدید چاپ چند کتاب زعیم انجمن حجتیه در تهران

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۵۵۰۱۵

تجدید چاپ چند کتاب زعیم انجمن حجتیه در تهران

به گزارش خبرگزاری تقریب، انجمن حجتیه مهدویه در دهه ۳۰ توسط حجت‌الاسلام محمود ذاکرزاده تولایی (حلبی) با هدف مبارزه با بهاییت تشکیل شد. این انجمن پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، مسیری متفاوت از انقلاب را در پیش گرفت که با انتقادهای حضرت امام خمینی(ره) روبه‌رو شد. پس از هشدارهای معمار کبیر انقلاب، شیخ محمود حلبی تصمیم به انحلال آن گرفت و طی بیانیه‌ای در سال ۱۳۶۲ تمام فعالیت‌های این انجمن را تعطیل اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با وجود مخالفت‌های امام خمینی(ره) و حکم به تعطیلی انجمن حجتیه مهدویه توسط بنیان‌گذار آن، اما فعالیت‌های انجمن در خفا پی گرفته شد و بزرگان و فعالان انجمن تالیفات و کتاب‌های خود را درسطحی گسترده منتشر می‌کردند. در این سال‌ها نیز چند ناشر به انتشار آثار نویسندگان انجمن اقدام کرده و حلقات این انجمن نیز دوباره فعال شده‌اند. درباره مجوز فعالیت دوباره آنها هنوز هیچ خبر رسمی منتشر نشده است و البته معمولا جلسات حلقه‌ها نیز در خفا برگزار می‌شود. هرچند در این میان انجمن برنامه‌های علنی هم دارد و مبلغان آن گاهی در جلسات رسمی فرهنگی حاضر شده و درباره انجمن سخن گفته‌اند.

نادر فضلی یکی از نویسندگان و فعالان انجمن حجتیه است که در این سال‌ها در جلسه‌های مناظره‌ درباره انجمن شرکت کرده و درباره انجمن سخنرانی کرده است. او به عنوان لیدر و رئیس شاخه تهران این انجمن شناخته  می‌شود. در دو دهه اخیر کتاب‌های او در سطحی گسترده و با شمارگان بالا منتشر و توزیع شده‌اند. (از اواخر دهه ۷۰ تالیفات فضلی معمولا با تیراژهای پنج یا ۱۰ هزار نسخه منتشر می‌شدند، اما کتاب‌های او در سه سال اخیر با تیراژهایی زیر دو هزار نسخه منتشر و یا تجدید چاپ شده‌اند.)  انتشارات منیر، که اخیرا چاپ هشتم «انیس دل‌ها» و چاپ دهم «در جست‌وجوی جانشین پیامبر» فضلی را هرکدام با شمارگان هزار نسخه منتشر کرده است.

این انتشارات در سال گذشته چند کتاب دیگر فضلی از جمله چاپ یازدهم کتاب «علی(ع) جانشین به حق پیامبر(ص)» را در ۱۵۰۰ نسخه، چاپ اول جلد اول و هشتم و دهم (در دو هزار نسخه)  نهم و دوازدهم از «تفسیر امیرالمومنین (ع)» در ۱۵۰۰ نسخه، چاپ نهم «تنها تو را می‌پرستیم: ده درس در توحید» در ۲۳۰۰ نسخه، چاپ ششم «از عاشورا تا ظهور» در هزار نسخه، چاپ دهم «بر این آیین می‌مانیم: ده درس در امامت» در ۱۸۰۰ نسخه و چاپ هفتم «بانوی من زهرا(س)» را در دو هزار نسخه، را منتشر کرده بود.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۵۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد

«عنوان بصری» دربرگیرنده بیانات آیت‌الله سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی در شرح حدیث عنوان بصری مروی از امام صادق(ع) است که به صورت موضوعی منتشر می‌شود.

جلد ششم کتاب عنوان بصری به تازگی منتشر شده که مولف در این جلد، به شرح فقره «ولا یُدبّر العبدُ لنفسه تدبیراً» از این حدیث نورانی پرداخته و موضوع تدبیر در امور اجتماعی و حکومت را بسط و توضیح داده است.

آیت‌الله طهرانی در مجالس نوزده‌گانه این کتاب در توضیح مختصات مکتب الهی و حکومت اسلامی و تفاوت آن با سایرین، محوریت توحید را شاخصه اصلی حکومت اسلام بیان داشته و آثار و تبعات آن را برمی‌شمرند. وی با تاکید بر اهمیت انتخاب تعابیر و کیفیت شعارِ در حکومت اسلام، توجه به توحید و اخلاص در عمل را محور حرکت حاکم اسلام مطرح کرده و با بیان جریاناتی از تاریخ معصومین و اولیای الهی به تبیین مطلب می‌پردازد.

نویسنده در بخشی دیگر از کتاب، با تبیین کلام امام صادق(ع) در حدیث شریف که به عدم تدبیر عبد نسبت به خویش اشاره دارند، اصطلاح مشورت و تدبیر اجتماع و جایگاه و اهمیت آن در اسلام را شرح و تفصیل داده و مسئله تعهد و تخصص را از زوایای مختلف واکاوی و تشریح می‌کند.

برخی از دیگر موضوعات این اثر عبارتند از: «بنای عالم تکوین و خلقت بر توحید»، «نظام تربیتی انسان از منظر اسلام»، «وظایف فردی و اجتماعی سالک در شبانه‌روز»، «اتقان و استحکام عمل در سیر و سلوک إلی‌ الله»، «اهمّیت تعهّد و وجوب التزام به آن»، «اهمّیت بینش عرفانی در مسائل فقهی و اجتماعی»، «لزوم تامین امنیت اخلاقی برای تمام اقشار جامعه در حکومت اسلام».

در پشت جلد کتاب چنین می‌خوانیم: «آن کسی که در انجام امور نسبت به مسائل إتقان و إحکام ندارد، نسبت به مسائل سلوکی هم هیچگونه پیشرفتی ندارد! آن کسی که نسبت به تعهدات اخلاقی و شرعی‌اش بین افراد احساس وظیفه نمی‌کند و یا نسبت به قراردادهای مابین طرفین احساس وظیفه‌ای ندارد و خدا را جدای از این مسائل فیمابین می‌داند، در وادی سلوک و حرکت هم بیش از یک مدّعی نیست و یک سانت هم به جلو نمی‌رود! سلوک به معنای انطباق نفس با واقعیت‌ها و با مسائل فطری است نه اینکه یک سری کارهایی را انجام دادن و نمازی را خواندن و اورادی را گفتن و بعد به هر کاری دست زدن و به هر عمل خلافی اشتغال پیدا کردن و هر ارزشی را زیر پا گذاردن.»

گفتنی است مجموعه «عنوان بصری» از دوره علوم و مبانی اسلام و تشیع منتشر می‌شود که جلد ششم در ۶۲۰ صفحه توسط انتشارات مکتب وحی روانه بازار نشر شده است. دیگر موضوعات این دوره عبارتند از: «جلد اول: ولایت و هدایت»، «جلد دوم: حقیقت ذکر»، «جلد سوم: حقیقت علم»، «جلد چهارم: تزکیه و تهذیب»، «جلد پنجم: حقیقت عبودیت».

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • چاپ دوم کتاب «ترجیع‌بند در شعر نو» منتشر شد
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نگذاشت
  • عرضه سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب
  • سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد