Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پارس‌تودي- به‌دنبال امضاي توافق‌نامه سوچي ميان ترکيه و روسيه براي کنترل درگيري‌ها در شمال غرب سوريه به ويژه در استان ادلب، آنکارا اکنون با معضل رويارويي نظامي با گروه‌هاي مسلح مواجه است.
«نضال حماده» نويسنده لبناني در مقاله‌اي تحليلي که در پايگاه خبري العهد منتشر شد، مي‌نويسد، ترکيه که از هفت سال پيش جنگجويان خارجي را از نقاط مختلف جهان جمع آوري کرد و آنها را در اردوگاه‌هاي حزب عدالت و توسعه و سازمان پيمان آتلانتيک شمالي (ناتو) در استان «غازي‌عنتاب» تحت آموزش قرار داد، اکنون با معضل درگيري با آنها مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«رجب‌طيب اردوغان» رئيس جمهوري ترکيه از ابتداي بحران سوريه و آغاز جنگ در اين کشور، اعلام کرد که هدفش خلاصي از رييس جمهوري سوريه و نظام حاکم بر اين کشور است؛ از اين رو مشخص است که ترکيه در حل معضل عناصر مسلح خارجي، با بحراني حقيقي مواجه است.
آنکارا براي نبرد نظامي عليه جنگجويان خارجي و در نتيجه مواجه شدن ارتش اين کشور با تلفات انساني که خشم مردم ترکيه عليه حزب عدالت و توسعه را به دنبال خواهد داشت، آمادگي ندارد.
پيشنهادهاي ترکيه
همچنين به مصلحت ترکيه نيست تا اين گروه‌هاي مسلح را به حال خود رها کرده تا هدف حملات هوايي ارتش روسيه و سوريه قرار گيرند و از سوي ديگر قصد ندارد تا آنها را به داخل خاک خود راه دهد. در نتيجه ترکيه چند گزينه را به جنگجويان خارجي پيشنهاد مي‌دهد که در ذيل به آنها اشاره مي‌شود:
1- در صورت تمايل گروه‌هاي مسلح براي بازگشت به کشورشان، ترکيه زمينه بازگشت آنها را فراهم مي‌کند اما مسؤوليتي در برابر تبعات پس از آن ندارد.
2 - هر يک از اين افراد که براي عزيمت به ترکيه و اقامت در اين کشور تمايل داشته باشند، مي‌بايست در مناطق مشخص شده‌اي که آنکارا براي آنها در نظر مي‌گيرد اسکان يافته و تحت کنترل باشند. اما اين مساله‌اي است که حتي حزب عدالت و توسعه نيز نسبت به آن اعتراض دارد و مخالفان ترکيه‌اي هم آن را نمي‌پذيرند.
3 - هر يک از عناصر مسلح خارجي که بخواهند راهي افغانستان شوند، ترکيه زمينه سفر به اين کشور را به عنوان مرکز جذب جهادگران فراهم مي‌کند. حتي ممکن است از سال گذشته تاکنون، برخي از جنگجويان خارجي به افغانستان رفته باشند.
4 - همچنين اگر هر يک از اين جنگجويان بخواهند به کشوري غير از افغانستان بروند، اجازه خواهند داشت راهي سودان شوند، زيرا خارطوم مشکلي با اين مساله ندارد.
اما جنگجوياني که اين گزينه‌ها را نپذيرند، بايد يکي از اين دو گزينه زير را برگزينند:
الف- رفتن به منطقه الشرقيه براي جنگ با کُردهاي مسلح و اجبار آمريکا براي اجراي توافق با ترکيه
ب- جنگجويان در منطقه‌اي مشخص محصور شده و مورد حمله نظامي قرار خواهند گرفت؛ يا اين که اجازه خواهند داشت در امنيت کامل به منطقه باديه در شرق حماه بروند تا بدين‌ترتيب ترکيه از رويارويي نظامي با آنها اجتناب ورزد. بدين صورت ترکيه توپ را در زمين سوريه و همپيمانان آن خواهد انداخت.
با توجه به تحولات جديد در منطقه خليج فارس و خاورميانه، ترکيه به دنبال انتقال همه اين جنگجويان خارجي به کشوري ديگر است.
135/120
مترجم: سيده زهرا محب‌احمدي
کليدواژه ترکيه ادلب

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۵۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات مشوق‌های مهارت آموزی برای سربازان

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح، جزییات مشوق‌های مهارت آموزی برای سربازان را اعلام کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار موسی کمالی مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح درباره جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی و شرایط بهره‌مندی از آن‌ها گفت: به منظور ترویج فرهنگ مهارت آموزی و ایجاد انگیزه و تشویق جوانان به مهارت آموزی، مشوق‌هایی برای سربازانی که قبل از اعزام به خدمت مهارت یاد می‌گیرند در نظر گرفته شده است.

وی افزود: اعطای یک ماه کسری خدمت، تعیین سازمان محل خدمت، تعویق اعزام به مدت حداکثر ۶ ماه، انتخاب استان محل خدمت، بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان، استفاده از یک ماه مرخصی، اعطای یک درجه بالاتر، استفاده از سرباز ماهر به عنوان کمک مربی و مربی در نیرو‌های مسلح، بکارگیری تخصصی در داخل نیرو‌های مسلح و اولویت برای استخدام در نیرو‌های مسلح از جمله مشوق‌های موجود برای سربازان است.

سردار کمالی در پاسخ به این سوال که هر سرباز وظیفه از چند مشوق می‌تواند بهره‌مند شود گفت: هر فرد حداکثر از یک مشوق می‌تواند استفاده کند و حین ثبت نام بر اساس اولویت بندی، می‌توانند تا ۴ مشوق را برای خود انتخاب کنند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح با بیان اینکه اعطای مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت ماه عملیاتی خواهد شد افزود: مهارت آموزان به ۴ گروه دوره‌های کوتاه مدت، فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، گروه پزشکی و پیراپزشکی، فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه‌ها تقسیم می‌شوند.

وی گفت: دوره‌هایی که در فنی‌وحرفه‌ای، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، فناوری اطلاعات و… سپری می‌شوند کوتاه مدت هستند. این گروه با کسب ۲۴۰ امتیاز می‌توانند از بالاترین مشوق استفاده کنند و اگر فردی امتیاز کمتری کسب کند، از مشوق‌های کمتری بهره‌مند می‌شود.

سردار کمالی با بیان اینکه امتیاز‌ها را به ۳ دسته تقسیم کرده‌ایم و برای ورود به مشوق کسب حداقل ۸۰ امتیاز نیاز است افزود: امتیاز ۸۰ تا ۱۶۰ جزو گروه اول مشوق محسوب می‌شود که به عنوان مثال در کسری خدمت و مرخصی، ۱۰ روز کسری یا مرخصی به این گروه تعلق می‌گیرد.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح ادامه داد: در گروه دوم مشوق‌ها نیز، ۱۶۱ تا ۲۳۹ امتیاز نیاز است افراد کسب کنند و از ۲۰ روز مرخصی یا کسری می‌توانند بهره‌مند شوند.

سردار کمالی تاکید کرد:، اما در گروه سوم افراد می‌توانند از مشوق به صورت کامل بهره‌مند شوند و ۲۴۰ امتیاز برای این گروه نیاز است.

وی با بیان اینکه به گروه آموزش‌های کوتاه مدت، بسته به میزان آموزش امتیاز تعلق می‌گیرد گفت: گروه هنرستانی‌ها ۲۴۰ امتیاز به بالا و برای گروه پزشکی و پیراپزشکی ۲۴۰ امتیاز به بالا در نظر گرفته شده است.

سردار کمالی با بیان اینکه برای گروه سایر فارغ‌التحصیلان که بیشتر از طریق دانشگاه‌های کشور فارغ‌التحصیل شده‌اند روش محاسبه تفاوت دارد افزود: سایر فارغ‌التحصیلان از ۶ آیتم می‌توانند امتیاز کسب کنند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح بیان کرد: این افراد به ازای هر ساعت دوره تخصصی ۱ امتیاز دریافت می‌کنند و تا ۱۰۰ امتیاز امکان دریافت امتیاز وجود دارد، آیتم دوم مهارت‌های شغلی عمومی است که به ازای هر ۳ ساعت آموزش فرد می‌تواند امتیاز دریافت کند و حداکثر ۴۰ امتیاز دارد. همچنین اگر فرد سابقه دستیاری داشته باشد به ازای هر ۵ ساعت ۱ امتیاز و تا ۴۰ امتیاز می‌تواند دریافت کند و آیتم چهارم نیز مربوط به کارآموزی و سابقه آزمایشگاهی است که تا ۶۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر ۵ ساعت ۱ امتیاز دارد.

سردار کمالی ادامه داد: آیتم پنجم تدریس است و کسانی که در سطح پایین‌تر رشته خود را تدریس می‌کنند به ازای هر ۵ ساعت تدریس می‌توانند ۱ امتیاز دریافت کنند و تا ۴۰ امتیاز تعلق می‌گیرد. دوره‌ی عملی و آزمایشگاهی تا ۵۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر واحدی ۵ امتیاز دارد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه سازمانی قرار است صحت‌سنجی داشته باشد گفت: دوره‌های کوتاه مدت در خود سازمان‌ها، مدارس را وزارت آموزش و پرورش، گروه پزشکی را وزارت بهداشت، سایر رشته‌ها را نیز وزارت علوم و دانشگاه‌های خود و دانشگاه آزاد را نیز همین دانشگاه صحت‌سنجی مدارک را انجام می‌دهد.

سردار کمالی بیان کرد: برای ثبت نام افراد می‌توانند به سامانه سخا پلیس مراجعه کنند؛ اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند از این مشوق‌ها بهره‌مند شوند و شامل افراد حین خدمت نمی‌شود.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح گفت: افراد حداقل ۲ ماه قبل از اعزام به خدمت باید نسبت به ثبت نام اقدام کنند و از ۱۵ اردیبهشت ماه اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • انهدام تجهیزات زرهی تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و لاذقیه
  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • اعلام جزئیات مشوق های سربازی
  • جزئیات مشوق‌های سربازی اعلام شد
  • مشوق‌های مهارت‌آموزی اعلام شد + جزئیات
  • جزییات مشوق‌های مهارت آموزی برای سربازان
  • اردوغان : نتانیاهو قصاب غزه است
  • برگزاری بیش از ۲۵ تظاهرات در ادلب برای سرنگونی «الجولانی»