Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مخالفان حقوقي و فعالان عربستاني به‌قتل رسيدن «جمال خاشقچي» نويسنده و منتقد عربستاني را خشونت و وحشي‌گري ضد مخالفان توصيف کردند.
به گزارش روز يکشنبه پارس تودي؛ «يحيي عسيري» فعال حقوقي عربستاني گفت، قتل «جمال خاشقچي» نشان دهنده يک سيستم وحشيانه رعب‌آور در داخل عربستان است، و «خاشقچي» که مقالاتي را در روزنامه آمريکايي واشنگتن‌پست منتشر مي‌کرد آخرين صدايي بود که با تبليغات «محمد بن سلمان» به عنوان يک شخصيت اصلاح‌طلب مخالفت مي‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«عبدالعزيز المويد» ديگر فعال حقوقي عربستاني گفت، فعالان و مخالفان سعودي مي‌دانند که نظام سعودي آنها را زيرنظر دارد به همين دليل از جامعه بين‌المللي مي‌خواهند که موضع قاطعي در برابر اين اقدامات در پيش گيرند.
حساب کاربري توئيري معروف به زندانيان عقيدتي «معتقلي الراي» هم نوشت، کشتن مخالفان، فعالان حقوقي و اجتماعي، چهره‌هاي آکادميک و مبلغان عربستاني از سوي رژيم آل سعود مرحله تازه پس از بازداشت و زنداني کردن آنهاست.
خاشقجي سه‌شنبه گذشته پس از ورود به کنسولگري عربستان در استانبول ترکيه ناپديد شد.
شبکه «الجزيره» قطر بامداد يکشنبه از پيدا شدن جسد «جمال خاشقجي» در يکي از مناطق استانبول ترکيه خبر داد و اعلام کرد، جمال خاشقجي پيش از کشته شدن در کنسولگري عربستان در استانبول، شکنجه شده است.
نام «جمال خاشقجي» روزنامه‌نگار منتقد رژيم سعودي در فهرست افراد بازداشتي و تحت تعقيب رژيم سعودي قرار داشت. وي سالها خارج از عربستان زندگي مي‌کرد.
در يک سال گذشته به ويژه بعد از انتصاب «محمد بن سلمان» به عنوان وليعهد عربستان که سياست‌هاي آمريکا و رژيم اسرائيل را در منطقه دنبال مي‌کند، دهها نفر از بازرگانان، روحانيون، شاهزادگان، علما، شعرا، اساتيد دانشگاه و فعالان مدني به ويژه تعدادي از زنان عربستان دستگير و روانه زندان شده‌اند. 118/120
کليدواژه عربستان جمال خاشقجي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۷۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به‌دنبال جذب توریست‌های چینی

ریاض در عربستان سعودی با اعلام اهداف بلندپروازانه افزایش گردشگران چینی در این کشور، برای خود هدف جذب پنج میلیون گردشگر را تا سال ۲۰۳۰ تعیین کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بخش گردشگری عربستان سعودی پس از سالی که میزبان بیش از ۱۴۰ هزار مسافر چینی در میان ۱۰۰ میلیون گردشگر بود، از هدف ۲۰۳۰ خود فراتر رفت و درصدد افزایش گردشگران چینی برآمد، زیرا چین در بین سه کشوری است که عربستان تمایل دارد بیشترین رشد گردشگر را از سوی آن را داشته باشد.

عربستان با اشاره به معرفی ویزای مجاز برای چند بار ورود سالانه به عربستان سعودی برای گردشگران بین‌المللی در سپتامبر ۲۰۱۹ که به‌دنبال شیوع کووید -۱۹ لغو شده بود، اظهار کرد که برنامه‌های بلندپروازانه گردشگری ریاض که هدف آن ۱۰۰ میلیون بازدیدکننده تا سال ۲۰۳۰ بود، درست در زمانی تحت‌تأثیر همه‌گیری کووید -۱۹ قرار گرفت که این کشور مسلمان درهای خود را به روی گردشگرانی به‌غیر از گردشگران مذهبی باز کرده بود.

با این حال بازگشت جهان به دوران پیش از همه‌گیری زمان مناسبی برای از سر گرفته شدن برنامه‌های گردشگری این کشور است. باز کردن باب سفر بخشی از چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان بود که به‌عنوان یک طرح بزرگ تنوع اقتصادی در سال ۲۰۱۶ معرفی شد. یکی از اهداف آن افزایش تولید ناخالص داخلی بخش گردشگری از سه به ۱۰ درصد تا سال ۲۰۳۰ بود.

این کشور هم‌اکنون در حال انجام فعالیت‌های زیادی برای تقویت ارتباطات خود هم‌چون افزایش پروازها و افزایش آموزش راهنمایان تور برای صحبت کردن ماندارین به‌منظور استقبال از چینی‌های بیشتر و امیدوار به رشد مهمی در این زمینه است.

وزارت گردشگری عربستان سعودی قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ چین در بین سه بازار برتر این کشور قرار گیرد و تا آن زمان پنج میلیون مسافر چینی را هدف قرار داده است. مقامات نیز نسخه چینی وب‌سایت بازدید از عربستان سعودی را راه‌اندازی و علائمی به زبان چینی در فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض نصب کرده‌اند. اولین گروه از هتل‌داران و آژانس‌های مسافرتی سعودی نیز برای آموزش به چین اعزام شده‌اند. عربستان سعودی همچنین با غول‌های مسافرتی چینی برای افزایش آگاهی و رزرو، علاوه بر ایجاد شراکت استراتژیک با غول‌های فناوری چینی قراردادهایی امضا کرده است.

گسترش پروازهای مستقیم نیز در دستور کار است و برای راه‌اندازی دو مسیر هوایی جدید در سه‌ماهه دوم سال جاری توافق شده است، در حالی که هواپیمایی جنوبی چین قرار است پروازهای مستقیم بین پکن و ریاض را در آوریل و بین شنژن و ریاض را در ژوئن راه‌اندازی کند.

کد خبر 737013

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری بزرگ عربستان در گردشگری
  • سرمایه‌گذاری بزرگ عربستان در گردشگری
  • استفاده متفاوت عربستانی ها از هوش مصنوعی
  • هوش مصنوعی عربستان سعودی اظهارات متهمان را ترجمه می‌کند!
  • بررسی روابط ایران و عربستان پس از یک سال
  • محمد سعد عربستانی در کادرفنی اسپورتینگ لیسبون!
  • تیم مانچینی رسانه‌های عربستانی را قال گذاشت!
  • عربستان به‌دنبال جذب توریست‌های چینی
  • عربستان در بحبوحه نسل‌ کشی در غزه به تل‌آویو نفت ارسال کرده است
  • عربستان در بحبوحه نسل‌کشی در غزه به تل‌آویو نفت ارسال کرده است