Web Analytics Made Easy - Statcounter

محاسباتی که بر اساس آمار و ارقام صادق درودگر انجام شده، نشان می‌دهد قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران در فصل جاری(لیگ هجدهم) کمتر از ۵ میلیارد تومان و تیم شانزدهم کمتر از ۲میلیارد تومان از سازمان لیگ دریافت خواهد کرد. هرچند ابهامات زیادی در همین ارقام وجود دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، هفته گذشته جلسه توجیهی تبلیغات محیطی لیگ برتر با حضور صادق درودگر، مدیر بازاریابی سازمان لیگ و نمایندگان هیات‌های فوتبال استان‌ها و شرکت تیراژه فیلم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت تیراژه فیلم، بهره‌بردار تبلیغات محیطی سازمان لیگ است که به گفته درودگر، حداقل باید ۸۵ میلیارد تومان قرارداد تبلیغات با شرکت‌های حامی به امضا برساند تا تعهدش را به سازمان لیگ انجام دهد.

طبق اعلام صادق درودگر، مدیر بازاریابی سازمان لیگ شرکت تیراژه فیلم باید حداقل ۸۵ میلیارد تومان درآمد از طریق اسپانسر در لیگ هجدهم داشته باشد که تاکنون این شرکت حدود ۹۰ میلیارد تومان قرارداد در آستانه امضا دارد.در هر صورت این که شرکت تیراژه فیلم موفق به عقد قرارداد بیش از ۸۵ میلیارد تومان بشود یا نه هنوز مشخص نیست اما طی اطلاعاتی که بازار ورزش به دست آورده، نحوه قرارداد تیراژه فیلم با سازمان لیگ برتر به ترتیب است که به ازای هر اسپانسری که تیراژه فیلم برای تبلیعات محیطی (تبلیغات دور زمین در بازی‌های لیگ برتر) امضا کند، ۷۷ درصد به سازمان لیگ رسیده و ۲۳ درصد به عنوان سود به تیراژه فیلم می‌رسد. حداقل قراردادهای تیراژه فیلم هم باید ۸۵ میلیارد تومان باشد که اگر از آن کمتر شود، ما به التفاوت آن طبق قرارداد باید به سازمان لیگ پرداخت شود. مازاد آن نیز با همان نسبت ۷۷ به ۲۳ به نفع لیگ تقسیم خواهد شد.

به این ترتیب با احتساب بازار ورزش، ۷۷ درصد از ۸۵ میلیارد تومانی که اعلام شده، کف دریافتی سازمان لیگ ۶۵ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان خواهد بود. سازمان لیگ نیز برنامه خاصی برای درآمد حاصله از محل فروش حق تبلیغات محیطی مسابقات خود دارد. به طوری که ۸۰ درصد آن به باشگاه‌ها تعلق می‌یابد، ۱۰ درصد آن به فدراسیون فوتبال می‌رسد، ۳ تا ۵ درصد آن بین هیات‌های فوتبال استان‌ها تخصیص می‌یابد و ۵ درصد آن سهم خود سازمان لیگ است که مخارج خود از جمله هزینه داوران را پرداخت خواهد کرد.

۸۰ درصدی که به باشگاه‌ها می‌رسد جوایز نقدی آن‌ها خواهد بود. به طوری که نیمی از آن (۴۰ درصد از کل) به طور مساوی بین ۱۶ باشگاه لیگ برتری تقسیم خواهد شد و نیم دیگر آن بسته به رتبه‌ای که باشگاه‌ها در پایان فصل خواهند داشت به آن‌ها می‌رسد.حال اما با این که چند هفته از آغاز لیگ می‌گذرد چند علامت سوال همچنان باقی مانده است. یکی این که درودگر در گفت و گویش گفته که در تلاش هستند ۱۰ درصد سهم فدراسیون فوتبال کاهش یافته و باز در اختیار سازمان لیگ قرار بگیرد و آن را صرف جایزه باشگاه‌ها سایر مخارج کند که تکلیف آن مشخص نیست.

دوم این که درودگر گفته احتمال دارد معیار هوادار نیز در تقسیم نیمه دوم سهم باشگاه‌ها علاوه بر رتبه‌شان در پایان فصل لحاظ شود که در این صورت با توجه به آمار نامعلوم از تعداد هوادار هر باشگاه، معلوم نیست ملاک تقسیم آن از سوی سازمان لیگ چه خواهد بود. غیر از پرسپولیس و استقلال که هوادارانی در سراسر کشور دارند، محاسبه تعداد هواداران تیم‌های شهرستانی پرهوادار کار دشواری به نظر می‌رسد. سوال سوم نیز این است که هنوز تصمیمی مبنی بر فرمول دقیق تقسیم نیمه دوم جایزه نقدی بر حسب رتبه باشگاه‌ها در پایان فصل مشخص نشده است و تنها این مشخص است که این پول بین همه تیم‌های لیگ تقسیم می‌شود.

با در نظر گرفتن حداقل تعهد شرکت تیراژه به سازمان لیگ محاسبه ها نشان می دهد که دریافتی سازمان لیگ چطور تقسیم می‌شود؛ بر اساس فرمول اعلامی درودگر، طبق چارت زیر سهم هر بخش از درآمد فروش حق تبلیغات محیطی لیگ برتر مشخص می‌شود:

۶۵ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومانی که به سازمان لیگ می‌رسد طبق چارت زیر تقسیم می‌شود:

به این ترتیب ۵۲ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان به باشگاه‌های حاضر در لیگ هجدهم جدول می‌رسد.از این مبلغ، ۵۰ درصد آن معادل ۲۶ میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان به طور مساوی بین ۱۶ باشگاه حاضر در لیگ برتر تقسیم می‌شود که سهم هر باشگاه می‌شود یک میلیارد ۶۳۶ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان.

یکی از سوالات نحوه تقسیم ۲۶ میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومانی است که به گفته درودگر بر حسب رتبه تیم در پایان فصل تقسیم می‌شود.اگر فرض این باشد که هنوز تصمیمی مبنی بر میزان هوادار هر تیم گرفته نشده باشد، می‌توان طبق یک فرمول منطقی به جدول زیر رسید. به این شرط که حتی تیم شانزدهم جدول نیز مبلغی جایزه دریافت کند.

این مبالغ در صورتی به باشگاه‌ها می‌رسد که تیراژه فیلم همان ۸۵ میلیارد تومان حداقل تعهدش را کسب کند. این شرکت اگر بتواند بیش از این اسپانسر جذب کند که درودگر هم گفته همین الان در آستانه ۹۰ میلیارد تومان قرارداد است، سهم هر باشگاه بیش از این می‌شود.اما اگر کف را در نظر بگیریم بدون اطلاع دقیق از فرمول سازمان لیگ برای تقسیم پول بر اساس رتبه، سهم هر باشگاه مقادیر ذکر شده خواهد بود.

در این صورت قهرمان لیگ حدود ۴ میلیارد و ۷۱۶ میلیون تومان درآمد از محل جوایز نقدی خواهد داشت و به تیم شانزدهم هم یک میلیارد ۸۲۸ میلیون تومان می‌رسد که در مقابل هزینه‌های ده‌ها میلیاردی باشگاه‌ها برای هر فصل (بدون در نظر گرفتن بدهی‌های معوقه) رقمی ناچیز به حساب می‌آید.البته درآمدهای نامنظم و نابسامان بلیت‌فروشی و اسپانسر روی پیراهن را هم باید به این ارقام اضافه کرد. طبق اعلام صادق درودگر مدیر بازاریابی سازمان لیگ حدود ۱۶۰ میلیارد تومان طلب طی سال‌هایی که تبلیغات محیطی در ورزشگاه‌ها اجرا شده وجود دارد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۹۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت «قرمز» هوا در اهواز

آفتاب‌‌نیوز :

شهریار عسکری اظهار کرد: بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ساعت ۱۱ امروز (۳ اردیبهشت‌ماه) شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه نیوساید اهواز ۱۵۲ میکروگرم بر مترمکعب بوده بنابراین هوای این شهر در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» بوده است.

وی افزود: همچنین در این مدت هوای سوسنگرد، ماهشهر، هندیجان و خرمشهر در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

عسکری گفت: طبق شاخص میکرون ۲.۵ اندیمشک، مسجدسلیمان و شادگان در وضعیت «قابل قبول» بوده و هوای هیچکدام از شهرهای خوزستان در وضعیت «پاک» نبوده است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۶۱۸ حافظ خراسانی در آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی
  • اجرای طرح ارزیابی حافظان قرآن کریم در خراسان رضوی همزمان با سراسر کشور
  • نحوه خرید آنلاین از میادین میوه و تره بار شهرداری تشریح شد | امکان بازگرداندن میوه و سبزیجات بی کیفیت
  • جزییاتی از نحوه واگذاری سهام سرخابی ها
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه وحدت است
  • وضعیت «قرمز» هوا در اهواز
  • تعیین نحوه تامین نیروی انسانی و امکانات سازمان سپند **
  • آغاز تدوین برنامه بازاریابی و تبلیغات گردشگران خارجی در قزوین
  • تلاش برای ارتقای توانمندی بانوان در حوزه جهاد تبیین