Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: کارگروه دام، طیور و آبزیان کمیسیون کشاورزی، نسبت به ارائه راهکار مشخص جهت حل مشکلات مختلف دام و طیور، اقدام و نتیجه را جهت پیگیری به کمیسیون اعلام می‌کند.

نورمحمد تربتی‌نژاد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: صنعت مرغ کشور بعد از صنعت نفت، بیشترین سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده است اما با این وجود با مشکلاتی از قبیل عدم توانمندی سیستم تنظیم بازار در تعیین قیمت واقعی تولیدات مربوط و گرانی نهاده‌ها روبه‌رو هستیم که این صنعت را با مشکلات فراوان مواجه کرده است و فعالیت در این بخش را دچار ضرر و زیان نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تربتی‌نژاد افزود: این مشکلات آن‌قدر زیاد است که حتی بیم تعطیلی این صنعت و صنایع وابسته وجود دارد. جلوگیری از صادرات، افزایش قیمت خوراک مرغ و جوجه‌ی یک‌روزه و طولانی بودن دوره پرورش مرغ گوشتی، از عوامل موثر در این ارتباط هستند.

وی با اشاره به جلسه امروز(یکشنبه) کمیسیون کشاورزی که با حضور نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت و فعالان و تولیدکنندگان این بخش برگزار شد، گفت: در این جلسه مقرر شد کارگروه دام، طیور و آبزیان کمیسیون کشاورزی با بررسی کارشناسانه و دقیق‌تر، نسبت به ارائه راهکار مشخص جهت حل مشکلات مذکور اقدام و نتیجه را جهت پیگیری به کمیسیون اعلام کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آبزيان دام و طيور كميسيون كشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۰۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات

مهران فاطمی استاندار یزد درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

وی با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

فاطمی، در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش؛ برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها
  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید
  • ارائه خدمات رایگان دامپزشکی طیور روستائیان وعشایر در جرقویه
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • ارائه ۲۰۰ مقاله در کنفرانس بین المللی برق به میزبانی زنجان
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی