Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش ایکنا از لرستان،  آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‎آباد‌ یک‎شنبه، 15 مهرماه در مراسم روز روستا در روستای «باغموری» شهرستان ازنا با بیان این‌که امروز به‌عنوان روز ملی روستا و عشایر نامگذاری شده است، گفت: انقلاب ایران برای توجه به محرومان مناطق روستایی و عشایر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه امام(ره) آینده انقلاب را در توجه به محرومان و نیازمندان می‌دانست، تصریح کرد: اولین فرمان امام راحل توجه به مناطق روستایی و عشایری و تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بود که این امر نشان می‌دهد امام(ره) آینده انقلاب را در توجه به محرومان و نیازمندان می‌دانست.
آیت‌الله میرعمادی با ذکر این مطلب که اهمیت روستا و عشایر این بوده که مهم‌ترین پایگاه تولید مواد حیاتی و اقتصادی کشور هستند، گفت: روستا مرکز مهم تولید به شمار می‌آید و روستاها از یک ظرفیت و توانمندی برخوردار هستند که می‌تواند نیازهای اساسی کشور را تأمین کند.
نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه متأسفانه در دوره‌ای غفلت از روستاها صورت گرفت و ما شاهد مهاجرت روستاییان به شهر بودیم، افزود: توجه به روستاها سبب شد امروز شاهد مهاجرت معکوس هستیم.
امام جمعه خرم‌آباد با تأکید بر اینکه استقلال کشور به تولید و اقتصاد داخلی بستگی دارد، گفت: پیشرفت در کشور در گرو توجه به تولیدات داخلی و روستاییان و عشایر است.
این مفسر قرآن‌کریم با ذکر این مطلب که لازم است از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی روستاها در امر تولید استفاده کنیم، گفت: متأسفانه از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی روستا در امر تولید استفاده نکرده‌ایم.
وی با تأکید بر تلاش و کوشش برای ایجاد زمینه اشتغال و درآمدزایی در روستاها گفت: باید شغل جدید ایجاد کرد و درآمد را بالا برد.

انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا لرستان اجتماعی روستا اقتصاد مقاومتی آیت الله میرعمادی امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۲۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان هشت مصوبه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است که شش مورد از آنها در حوزه فاضلاب و دو مورد در حوزه آب است، اظهار داشت؛ مشکلی که در لرستان وجود دارد این بوده که هیچ‌کدام از شهرهای استان آب شرب پایدار ندارند.

وی با اشاره پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب خرم‌آباد، پیشرفت ۶۸ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد، پیشرفت ۴۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب دورود، پیشرفت ۶۷ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب کوهدشت و پیشرفت ۹۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب پلدختر، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از طرح‌ها، پروژه «قمرود» است که تا کنون هیچ اعتباری برای آن اختصاص پیدا نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: بخشی از این پروژه در لرستان از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا و برخی از روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند، گفت: همچنین آبرسانی به شهر «شاپورآباد» الیگودرز در قالب این پروژه تا کنون عملیاتی شده است.

اکبریان، افزود: مابقی پروژه آبرسانی به روستاها در قالب طرح «قمرود» اعتباری برای تکمیل ندارند.

کد خبر 6087679

دیگر خبرها

  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • لزوم نظارت بر تولید نان از مزرعه تا سفره
  • لزوم ایجاد اقتصاد دریاپایه در مازندران
  • تأکید امام جمعه اردبیل بر افزایش تولیدات هنری برای رفع نیازهای روز جامعه
  • تحقق تامین امنیت غذایی در کشور با اتکا بر تولیدات داخلی