Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا،دکتر محمدرضا خباز در این نشست اظهار داشت: گسترش فعالیت در حوزه آبخیزداری در دیگر استان ها از اهداف فائو می باشد بنابراین پیشنهاد بنده به نمایندگان این سازمان به کار بردن تلاش ها و ظرفیت های خود در خراسان شمالی برای معرفی استانی نمونه و موفق با هدف جلب همکاری بیشتر جوامع محلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خراسان شمالی به دلیل برخورداری از تعداد روستاهای فراوان در نتیجه جوامع محلی بسیار زیادی دارد که از نقاط قوت و انحصاری این استان است و یادآور می شوم افزون بر ۴۵ درصد جمعیت خراسان شمالی را روستاییان تشکیل می دهند.

وی ادامه داد: به دلیل بروز سیل های فصلی مختلف مسیل های فراوانی نیز در استان وجود دارد که این سیلاب ها را می توان با عملیات آبخیز یا آبخوان مورد استفاده قرار داد و هم چنین به دلیل بروز خشکسالی در سال های متمادی مردم جوامع محلی استان همکاری خوب و فراوانی با دستگاه های دولتی در حوزه مدیریت منابع آبی دارند.

دکتر خباز خاطرنشان کرد: موضوع رانش زمین نیز از دیگر چالش های مورد طرح است که وقوع آن موجب خسارات مالی و تلفات جانی فراوان می شود بنابراین این بحث نیز نیازمند کارهای اساسی است.

وی مطرح کرد: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)  می تواند از وجود مدیران مجرب و با تجربه استان، شوراها و دهیاران برای پیشبرد اهداف خود بهره مند شود چرا که وجود همدلی و انسجام در بدنه مدیریت استان و مشارکت حداکثری جوامع محلی میزان ریسک را در استان پایین می آورد.

دکتر خباز تصریح کرد: با فراهم سازی شرایط مورد نیاز هم چنین می توانیم اعتبارات دولتی لازم را در بودجه ۹۸ برای این حوزه پیش بینی کنیم و یاداور می شوم بر اساس بودجه سال ۹۷ ما در خراسان شمالی برای توانمند سازی جوامع محلی ۴۷۰ میلیون تومان پیش بینی کرده ایم که این رقم با افزایش سالانه در سال ۱۴۰۰ به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان می رسد.

وی ادامه داد: فرسایش خاک و وقوع سیلاب های فصلی که بعضا به مزارع و منازل مردم آسیب می زند، از چالش های خراسان شمالی است که باید با اقدامی مناسب این سیلاب ها به وسیله آبخوان مجددا به زمین تزریق شود و همچنین موجب جلوگیری از خشک شدن قنات های کم آب و یا در آستانه کم آبی استان خواهد شد.

وی تاکید کرد: افزایش منابع آبی یکی از راهکارهای اصلی برای جلوگیری از مهاجرت مردم از روستاها به شهرها و درنتیجه حفظ جوامع محلی است.

نمایندگان سازمان فائو نیز با ابراز خرسندی از فعالیت های بین دستگاهی انجام شده سال های اخیر در خراسان شمالی برای مدیریت جامع حوزه آبخیز این استان، اتخاذ راهکارهایی برای کاهش مخاطرات و مدیریت ریسک، بسط فعالیت های جاری به دیگر استان های کشور، هم چنین گسترش برنامه های توانمندسازی جوامع محلی را خواستار شدند.

بر اساس این گزارش؛ مدیریت جامع حوزه آبخیز شامل مجموعه برنامه‌ها و فعالیت‌های مدیریتی و اجرایی است که بر مبنای ویژگی‌های طبیعی حوزه، تهیه و درقالب برنامه زمانبندی و موقعیت مکانی مشخص به اجرا در می‌آید و هدف از انجام آن پایداری و ارتقاء اکوسیستم‌های طبیعی در حوزه آبخیز، هم‌افزایی و همگرایی درون سازمانی و مجموعه سازمان‌ها مؤثر و تأثیرگذار در برنامه‌ریزی جامع حوزه آبخیز و جلب مؤثر مشارکت مردم در تحقق اهداف و ... است.    

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۳۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • برای انجام دومین سفر به خراسان شمالی از رییس جمهور دعوت شد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • هشدار زرد هواشناسی در پی فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • رگبار باران و رعدوبرق در ۶ استان کشور طی امروز / بارش‌ها در کدام مناطق تشدید می‌شود؟
  • هواشناسی ایران / هشدار زرد در پی فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • زائران حج در واقع سفیران جمهوری اسلامی ایران هستند