Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، داریوش نسبی تهرانی متخصص مغز و اعصاب اظهار کرد:  صرع یک اختلال مزمن پزشکی است که به دلیل طیف وسیعی از اختلالات پیچیده در مغز به وجود می‌آید، این بیماری ممکن است در سن‌های مختلف (چه سن خیلی پایین یا خیلی بالا) فرد را مبتلا کند؛ بسیاری افراد به دلایل مختلف دچار این بیماری می‌شوند که با روش‌های مختلفی قابل درمان و کنترل است که مرسوم‌ترین آن دارو درمانی است، درمان و کنترل این بیماری با عوامل مختلفی مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
این متخصص مغز و اعصاب بیان کرد: از نظر پزشکی اگر فرد مبتلا به صرع داروهای خود را به موقع مصرف نکند، متحمل آسیب‌های زیادی می‌شود که شاید قابل جبران نباشد.
 
تهرانی ادامه داد: همیشه به بیماران توصیه می‌کنیم داروی خود را در هر شرایطی همراه داشته باشند؛ به ویژه این بیماران نباید به همراه داشتن دارو در سفر را فراموش کنند تا اگر داروخانه‌ای پیدا نکردند دچار مشکلات بعدی نشوند و دارو به هیچ وجه نباید از دسترسشان خارج شود.
 
وی افزود: بعضی از داروها خارجی هستند و ممکن است فرد در زمان نیاز نتواند آن را تهیه کند از این رو همراه داشتن داروی مورد نیاز از الزامات است؛ باید بتوان این بیماری را در هر شرایطی کنترل کرد، اگر این بیماران بتوانند داروهای خود را به درستی مصرف و بیماری خود را کنترل کنند می‌توانند افراد مفیدی در جامعه باشند.
 
این متخصص مغز و اعصاب تشریح کرد: باید مردم را نسبت به این بیماری آگاه کرد تا در صورتی که با این بیماران مواجه شدند بتوانند درست رفتار و بیماری را کنترل کنند؛ خوب است بدانید صرع را نمی‌توان درمان کرد، اما حملات را می‌توان با دارو تا حدود ۷۰ درصد موارد کنترل کرد، این حملات ممکن است بسیار خفیف و تقریباً غیرقابل شناسایی باشد یا برعکس طولانی مدت و با لرزش شدید همراه باشد.
 
تهرانی گفت: در تمام دنیا این بیماری یک بیماری ناشناخته شده منفی است که این دید اشتباه است؛ این بیماری جزو دسته‌ای از بیماری‌های ارثی است اما ممکن است در برخی افراد دیگر به دلیل آسیب مغزی، سرطان مغز، و سوء مصرف دارو و الکل، و دلایل دیگر ایجاد شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صرع متخصص مغز و اعصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۴۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف محموله تلفن همراه آیفون قاچاق در بانه

فرمانده مرزبانی استان کردستان از کشف ۴۸ دستگاه تلفن همراه آیفون به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در مرز بانه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی مرزبانی، سردار محمد عارف سپهری اظهار کرد: در راستای حراست و کنترل مرزهای استان، مرزبانان هنگ مرزی بانه در حین پایش و رصد نوار مرزی به تعدادی متجاوز حامل بار قاچاق مواجه شدند.

وی افزود: مرزبانان با اتخاذ موضع مناسب سد راه قاچاقچیان شده و متجاوزان به محض مشاهده مأموران محموله خود را رها کرده و با توجه به شرایط جغرافیایی منطقه و تاریکی شب، به عمق خاک کشور مقابل متواری شدند.

فرمانده مرزبانی استان کردستان خاطرنشان کرد: مرزبانان در پاکسازی و بررسی کامل محل ۴۸ دستگاه گوشی تلفن همراه هوشمند آیفون را کشف و مانع ورود غیر قانونی این محصول قاچاق به کشور شدند.

سردار سپهری اضافه کرد: بر اساس نظر کارشناسان ارزش کالای کشف شده ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی تصریح کرد: مرزبانان این فرماندهی در سال ۱۴۰۳ که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) سال، جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، با عزمی راسخ در کنترل نوار مرز و مقابله با ورود و خروج کالای قاچاق و ممنوعه تلاش می‌کنند.

کد خبر 747644

دیگر خبرها

  • توقیف محموله تلفن همراه آیفون قاچاق در بانه
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • کشف ۳۰ میلیارد ریال تلفن همراه قاچاق در بانه
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علل عمده آن | آیا خطرناک است؟
  • دلیل و عوارض بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • خسارات درمانی صورت ۱۴۰۳