Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی شادنوش در نشست آموزش تخصصی و مدیریتی فرآهم آوری اعضاء پیوندی که در استانداری هرمزگان برگزار شد؛ با اشاره به اهداء دو مورد عضو پیوندی در هرمزگان و در سالهای ۹۲ و ۹۷ گفت: متاسفانه هرمزگان در بین استانهای کشور کمترین اهداء عضو را به خود اختصاص داده است؛ که نیازمند فرهنگ سازی و ایجاد زمینه مناسب در جهت تحقق این امر خیرخواهانه و خداپسندانه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شادنوش با اشاره به ارائه گزارشی از وضعیت کنونی اهداء عضو در کشور و استان هرمزگان افزود: محاسبه شاخص تعداد اهداء عضو در یک میلیون نفر PMP است. در جمعیت ۸۰ میلیون نفری PMP عدد ۳۰ است ولی عدد ایده آل ۴۸ باید باشد ولی تعداد ۳۰ مطلوب است، که متاسفانه در کشور ما ۱۱ ممیز ۵۷ است.

وی تصریح کرد: سالانه ۱۶ هزار نفر در کشور در اثر تصادفات جاده ای و حوادث جان خود را از دست می دهند که از این تعداد ۸ هزار نفر دچار مرگ مغزی هستند که می توان اعضای بدن آنها را اهداء کرد. ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار اهداء از این تعداد مرگ مغزی ممکن است اتفاق بیفتد؛ اما اهداء در کشور کمتر از یک هزار مورد است. در صورتی که ۲۵ هزار نفر نیازمند پیوند در کشور وجود دارد.

شادنوش یادآور شد: در بخش های کلیه، قلب، کبد و سایر ارگانها بیمارانی هستند که نیازمند پیوند می باشند و روزانه ۷ تا ۱۰ نفر بر اثر کمبود ارگانهای پیوندی جان خود را از دست می دهند؛ لذا در سالهای گذشته روند رو به رشد پیوند در کشور رشد مناسبی نداشته است.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماریهای وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: برگزاری این نشست ها و تلاش ها برای فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ اهداء عضو دربین افراد جامعه در کشور است؛ پیوند به عنوان قله علم پزشکی شناخته می شود و نیازمند یک سیستم مدرن است لذا باید کار فرهنگ سازی به درستی انجام شود و دانش پرسنل در این زمینه ارتقاء پیدا کند.

وی با بیان اینکه در استان هرمزگان ۴۵ نفر در سال به علت مرگ مغزی جان خود را از دست می دهند عنوان کرد: ۵۶۰ بیمار دیالیزی در هرمزگان از خدمات دیالیز استفاده می کنند؛ و بیش از ۷۰ نفر از بیماران دیالیزی این استان در سال فوت می کنند. هر بار دیالیز برای هر بیمار ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار تومان هزینه دارد؛ و از نظر هزینه ایی پیوند عضو مقرون به صرفه تر است.

دکتر شادنوش ادامه داد: با فرهنگ سازی از طریق صدا و سیما، حوزه های علمیه، علمای شیعه و سنی، بخشداران و فرمانداران می توان این نهضت را به وجود آورد تا بیماران کیفیت زندگی بهتری پیدا کنند.

گفتنی است؛ نشست آموزش تخصصی و مدیریتی فرآهم آوری اعضاء پیوندی با حضور مهندس اکرمی و دکتر حیدری از معاونین سیاسی امنیتی و توسعه استانداری هرمزگان، دکتر غریب زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، دکتر نجفی مدیر عامل انجمن اهدای عضو ایرانیان، مدیران شبکه های بهداشت و درمان استان و جمعی از پزشکان و متخصصان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در سالن اجتماعات استانداری هرمزگان برگزار شد.

کد خبر 4424083

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان کرمانشاه خبرگزاری مهر بوشهر گرگان اربعین حسینی شهرکرد مشهد شیراز یاسوج گردشگری خرم آباد سنندج خطبه های نماز جمعه آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۶۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور تحقق شعار سال و حمایت از بخش خصوصی با هدف جهش تولید با مشارکت مردم و در راستای دستور ریاست سازمان بازرسی کل کشور، سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه این سازمان طی نشستی با تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک، مشکلات موجود را مورد بررسی قرار داد.

سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی در این نشست سه ساعته هدف از تشکیل این نشست را استماع مسائل و مشکلات تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک عنوان کرد و گفت: رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر استماع نظرات و پیشنهادات بخش خصوصی تاکید دارند و معتقد هستند برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای دستورات ریاست دستگاه قضایی به نحو مستقیم و بدون مانع باید نقطه نظرات بخش خصوصی را استماع کرده و به انتقادات و پیشنهادات آنان توجه کرد.

وی با اشاره به کیفیت شیرخشک‌های تولیدی در کشور گفت: به لطف خداوند با توان و تجربه‌ای که در سال‌های گذشته حاصل شده، شیرخشک تولید داخل از بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات تولید داخل است و اعتبار بسیار خوبی چه در داخل و چه در خارج کشور دارد.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور افزود: بنابر آمارها و گزارشات متعدد، تولیدکنندگان ما نه تنها توان تامین شیرخشک مورد نیاز بازار را دارند بلکه ظرفیت صادرات این محصول نیز برای آنان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در این جلسات به دنبال شناسایی و احصا دلایل کمبود شیرخشک هستیم، اظهار کرد: باید کل زنجیره تولید و یا واردات تا زمان رسیدن محصول به دست مصرف کننده بررسی و موانع سرعت بخشی و نظم دهی به این فرآیند اصلاح شود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: باید دولت و دستگاه‌های متولی همچون سازمان غذا و دارو تدبیر داشته باشند که نیازهای ارزی تولیدکنندگان این محصول استراتژیک به میزان کافی و در زمان مناسب تامین شود.

وی ادامه داد: بنابر اظهارات شما تولیدکنندگان و حتی وارد کنندگان، عمده مشکل و مانع اصلی شما در تامین نیاز کشور بحث تخصیص ارز آن هم در زمان مناسب و به اندازه کافی است. اگر مسئولان مدیریت کرده و به تخصیص ارز به صورت منظم و مستمر و با اولویت قرار دادن این موضوع استراتژیک اقدام کنند دیگر شاهد کمبود شیرخشک در داروخانه‌های کشور نخواهیم بود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور در پایان گفت: در راستای برطرف کردن موانع جهش تولید و برطرف کردن مشکلات این حوزه در آینده ضمن استماع مسائل و نظرات مسئولان و مدیران دستگاه‌های متولی، به صورت میدانی هم از داروخانه‌ها و کارخانجات تولیدی بازدید خواهیم داشت تا به صورت ملموس در جریان وضعیت بازار و نیاز جامعه قرار گیریم.

در ابتدای این نشست مدیران کارخانه‌جات تولیدی و نیز واردکنندگان شیر خشک به بیان مسائل، نقطه نظرات و مشکلات خود پرداخته و بر تخصیص ارز به صورت منظم و به میزان اندازه مناسب تاکید داشتند.

در این نشست موضوعاتی همچون ظرفیت واقعی و اسمی تولیدکنندگان، میزان ارزبری، زمان و مدت تخصیص ارز، نحوه واردات شیرخشک، نحوه واردات مواد اولیه، علل کمبود شیرخشک در سال گذشته، مدت زمان تزریق شیرخشک از تولید تا عرضه به بازار و مطالبات و تعهدات ارزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6093875

دیگر خبرها

  • ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • تلاش برای پیوند منزل، محله، مدرسه و مسجد در سالروز شهادت رئیس مذهب تشیع
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • ۱۲ طلبه و ۴ مداح که اعضاء بدن‌شان اهداء شد/ انتشار شماره جدید «خیمه»
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • کمبود معلم در هرمزگان ‌برای همیشه برطرف شود