Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر تعاونی گژال بانو گفت: خیرین به کارآفرینان در امر خیر اشتغالزایی کمک کنند زیرا بردن نان حلال به سفره همشهری خود همسان با ساخت مسجد و حسینیه و عین ثواب بوده و با دعای خیر خانواده‌های افراد بیکار همراه است. ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرماهشهر، چندی پیش فرحناز شیرزاد مدیر تعاونی گژال بانو به عنوان کارآفرین برتر و نمونه شهرستان بندرماهشهر انتخاب شد؛ کارآفرینی که در کنار هیاهوی شرکت‌های منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و اداره کل بنادر توانست تعداد زیادی از بانوان را جذب  و با آموزش آنها اشتغال پایداری در شهرستان ایجاد کند پس فرصتی شد سراغ خانم شیرزاد رفته و سوالاتی را  از او بپرسیم:

تسنیم: در چه سالی و به چه شکلی و با چه مقدار هزینه‌ای و چند نفر فعالیت  خود را شروع کردید؟

شیرزاد: از سال 1373 در رشته فرش دستباف فعالیت داشته و در سال 1376 با دریافت جواز کسب  عضو اتحادیه شدم و سپس به عنوان نائب رییس اتحادیه وعضو رسیدگی به کمیسیون شکایات وهمچنین نماینده اتحادیه فرش در فنی حرفه ای بندرماهشهر مشغول شدم؛ در خرداد ماه سال 1390 به همراه 6 نفر از دوستان تعاونی فرش کژال بانو را با هزینه اولیه 50 میلیون ریال تاسیس کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسنیم: عمده فعالیت شما در چه زمینه‌ای است؟ و هدف شما از این فعالیت چیست؟

شیرزاد: عمده فعالیت ما در تعاونی فرش گژال بانو در زمینه فرش دستباف، تابلو فرش، گلیم وگبه وگلیم تصویری( تاپستری) است و مهمترین هدف ما  از تاسیس این تعاونی کارآفرینی واشتغالزایی بوده تا بتوانیم قدمی هر چند کوچک در جهت رفع معظل بیکاری برداریم.

تسنیم: چه میزان در آمد بطور ماهیانه یا سالانه دارید؟ و در حال حاضر چند نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم با شما همکاری می‌کند؟

شیرزاد: میزان درآمد سالیانه ما با وضعیت اقتصادی در کشور ارتباط مستقیم دارد و در حال حاضر 25 نفر بصورت مستقیم و33 نفر بصورت غیر مستقیم وحدود 40 نفر بصورت فصلی با مجموعه ما همکاری می‌کنند.

تسنیم: آموزش و گسترش این فعالیت مد نظر شما هست؟ و چقدر پیشترفت کاری از شروع تا کنون داشته اید؟

شیرزاد: از سال تاسیس تعاونی فرش گژال بانو موفق به اخذ مجوز آموزشی تحت عنوان طرح استاد شاگردی شدیم وبه لطف خدا وتلاش همکارانم حدود 3000 نفر نیرو در بندرماهشهر آموزش داده‌ایم که تعداد زیادی از آنها موفق به دریافت گواهینامه مهارت فنی از کژال بانو شده‌اند. نیروهایی که گواهینامه دارند زیر مجموعه کارگاه بیمه شده و تعدادی از آنها به صورت انفرادی نیز بیمه شده‌اند. برای گسترش کارگاه فرش گژال‌بانو برنامه‌های زیادی داریم که در ابتدا نیاز به ثابت مکان ثابت است.

تسنیم: برنامه شما برای آینده چیست؟

شیرزاد:  پیدا کردن مکان ثابت و مناسب توسعه تعاونی گژال بانو را کلید خواهم زد و در قدم بعدی آموزش آقایان را شروع خواهیم کرد.

تسنیم: توقع شما از مسئولین چیست و این توقعات چقدر برآورده شده است؟

شیرزاد: 2 سال پیش مقرر گردید که با توجه به نیاز مبرم مکان مناسبی در اختیارمان قرار بگیرد و با اینکه روال اداری زیادی طی شده اما متاسفانه تا کنون هنوز درگیر بوروکراسی اداری هستیم؛ مکانی که قرار بود در اختیار ما قرار بگیرد تحت عنوان کارگاه ثابت، نمایشگاه و محل آموزش رشته‌های مختص فرش‌بافی،گلیم و گبه جهت ایجاد اشتغالزایی و ارائه مستقیم تولیدات بوده است.

شرکت‌ها و ادارات مختلف هر ساله تحت عناوین مختلف به کارمندان خود هدایایی اهدا می‌کنند چه بهتر است که این هدایا نزد ما سفارش داده شده تا کارآفرینان بومی شهرستان بتوانند کارآموزان بیشتری جذب و اشتغال ایجاد کند؛ از مسئولان شهرستان به خصوص فرماندار محترم تقاضا ویژه‌ای داریم تا فرصتی برای معرفی کارآفرینان به شرکت‌ها و پتروشیمی‌های منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و اداره بندر فراهم کرده و آنها را به خرید تولیدات داخل شهرستان ترغیب کند.

تسنیم: سخن آخر

شیرزاد: حرف آخر من با خیرین عزیز بوده و از آنها میخواهم به کارآفرینان در امر خیر اشتغالزایی کمک کنند زیرا بردن نان حلال به سفره همشهری خود همسان با ساخت مسجد و حسینیه و عین ثواب بوده و با دعای خیر خانواده‌های افراد بیکار همراه است.

انتهای پیام/ن

R41468/P1361/S6,57/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۷۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه کرمانشاه گفت: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند و در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به جایگاه این دو در عرصه تولید، توجه واقعی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری _شنبه هشتم فروردین_ در دیدار با مدیرکل و معاونان اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان و جمعی از کارگران و کارفرمایان نمونه با اشاره به اینکه جامعه ما حکم یک خانواده را دارد که هرکدام از ما در عرصه‌های مختلف مشغول ایفای نقش برای اعتلای آن هستیم، اظهار کرد: خانواده‌ای هستیم که از سوی مستکبران عالم تحت تحریم بی‌سابقه‌ای قرار گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه به فضل خدا و اتکا به نیروی انسانی خودمان کار را شروع کردیم و امروز تبدیل به یکی از قدرت‌های اقتصادی منطقه شده‌ایم، افزود: تنها کشوری هستیم که پرچم توحید، آزادگی و استقلال را در دنیا بلند کرده‌ایم، تحت تأثیر نظام فاسد سرمایه‌داری قرار نگرفتیم و باعزت روی پای خودمان ایستاده‌ایم.

امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر اینکه خداوند متعال اراده فرموده است که این انقلاب و این ملت را زمینه‌ساز ظهور منجی عالم بشریت قرار دهد، خاطرنشان کرد: امروز پیام انقلاب اسلامی عالم‌گیر شده است و آمریکای مستکبر که از اوایل انقلاب تحریم را علیه ما شروع کرد، در کشورش مبتلابه خیزش عمومی در همه اقشار جامعه به ویژه دانشگاه‌ها شده است.

حجت‌الاسلام غفوری لحظه‌لحظه تلاش‌ها و کوشش‌هایی که در عرصه کارگری و کارفرمایی در سال‌های بعد از انقلاب صورت گرفته است را عبادت دانست و ادامه داد: دنیا به نیروی کار و کارگر به چشم یک ابزار نگاه می‌کند و تا حدی برای او احترام قائل می‌شود که منافع نظام سرمایه‌داری را تأمین کند، اما در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به نیروی انسانی به‌عنوان زیربنا و اساس کار نگاه می‌شود و به شخصیت، کرامت انسانی جایگاه او در عرصه تولید، توجهی واقعی می‌شود.

وی اضافه کرد: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند که اگر باهم حرکت کنند، پرواز شکل می‌گیرد. دلسوزی این دو مجموعه برای یکدیگر، اوج اعتلای این ملت است.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله‌) در بحث جهش تولید که در هر منطقه و هر استانی لازم است مسئولان بررسی کنند که با توجه به اقتضائات منطقه، چه اقداماتی انجام شود تا جهش تولید شکل بگیرد، عنوان کرد: نیاز است مسئولان استان با توجه به زیست‌بوم استان کرمانشاه برای اقتضائات نیروی انسانی و سرمایه‌های خدادادی که در این استان وجود دارد، هم‌فکری کنند تا هم رونق اقتصادی را به ارمغان بیاورد و هم نرخ بیکاری را به صفر برساند.

حجت‌الاسلام غفوری با اشاره به لزوم تسریع و تسهیل کار تولیدکنندگان، تأکید کرد: موارد متعددی از تولیدکنندگان را ملاقات کردم که از موانع موجود در بروکراسی اداری گلایه‌مند بودند؛ بنابراین بنده در ابتدای سال، در خطبه‌های نماز جمعه، به مسئولان تأکید کردم در صورتی که یکی از مسئولان در ادارات برای تولید کننده و روند تولید مشکلی ایجاد کند، بنده در نماز جمعه او را به مردم معرفی خواهم کرد.

کد خبر 748579

دیگر خبرها

  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • واکنش ماسک به وعده «پیروزی» اوکراین
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • حال خوب| برآورده شدن آرزوی دختر کارآفرین
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • سرای بانو در مشکین‌دشت احداث می‌شود
  • امدادرسانی به سه بانو حادثه غرق شدگی در اصفهان و فلاورجان
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند