Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-19@22:46:12 GMT

گزینه های احتمالی تصدی کرسی استانداری فارس

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۶۷۹۱۹

گزینه های احتمالی تصدی کرسی استانداری فارس

اصلاحات و اعتدال در فارس دو جریانی هستند که لابی خود را برای معرفی گزینه جدید استانداری فارس آغاز کرده اند. نماینده های استان فارس در مجلس شورای اسلامی نیز هر کدام به دنبال گزینه های خود هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیرازه، گمانه زنی ها در مورد استاندار جدید فارس چند روزی است به رسانه ها نیز کشیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس قانون تبادار استاندار فعلی فارس کمتر از دو ماه دیگر باید صندلی خود را به فرد دیگری بسپارد.

اصلاحات و اعتدال در فارس دو جریانی هستند که لابی خود را برای معرفی گزینه جدید استانداری فارس آغاز کرده اند. نماینده های استان فارس در مجلس شورای اسلامی نیز هر کدام به دنبال گزینه های خود هستند. مجمع نمایندگان فارس نیز هنوز توافقی بر روی فرد یا افراد مشخصی نکرده است.

پیگیری های شیرازه حاکی از آن است که تلاش ها از داخل استانداری برای معرفی فردی به عنوان استاندار جدید نیز آغاز شده، یکی از مسئولان استانداری در تلاش است تا با کمک برخی از نماینده های مجلس خود را گزینه شایسته ای برای تصدی کرسی مدیریت ارشد استان به وزارت کشور معرفی کند. این مقام مسئول در حالی به دنبال استاندار شدن است که برخی از افرادی که به سفارش او حکم بخشدار منطقه ای را گرفته اند اخیرا به دلایل مختلف دستگیر شده اند.

از طرفی با توجه به سیاست های وزارت کشور دولت روحانی احتمال انتصاب فردی غیربومی به عنوان استاندار وجود دارد. فریدون همتی استاندار فعلی هرمزگان یکی از این گزینه ها است. او متولد 1339 در ایلام است و در دولت اول روحانی استاندار قزوین بود. همتی از شهریور ماه 96 به عنوان استاندار هرمزگان انتخاب شده است.

حیدر اسکندرپور شهردار شیراز نیز یکی از گزینه های اصلاح طلبان برای کرسی استانداری است. اسکندرپور که هم اکنون با چالش های حوزه شهری و شهرداری مواجه است در صورت پیشنهاد وزارت کشور به او بعید است که این مسئولیت را قبول کند.

رحیم زارع نماینده مردم آباده نیز که طی یک ماه گذشته جلسات متعددی برای حل مشکلات مردم حوزه انتخابیه خود با وزرای دولت داشته است یکی از گزینه های مطرح استانداری فارس است. شاید بتوان گفت او فردی است که با هردو جناح سیاسی می تواند کار کند.

فرج الله رجبی نماینده شیراز در مجلس و رئیس سازمان نظام مهندسی کشور نیز از جمله گزینه های استانداری فارس است. او این روزها با آخوندی وزیر راه و شهرسازی اختلاف اساسی پیدا کرده و وزیر راه حکم او را تعلیق کرد که فعلا با عدم موافقت رئیس جمهور مسئولیت نظام مهندسی را برعهده دارد.

نام های دیگری نیز به عنوان گزینه استانداری فارس از جمله استاندار فعلی بوشهر، مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهرداری تهران، معاون یکی از وزارتخانه ها مطرح است که تاکنون جدی نشده است.

مقصد بعدی تبادار کجاست؟

روز گذشته با اعلام خبر استعفا وزیر راه و شهرسازی بحث جایگزینی وی نیز مطرح شد. هرچند که وزارت راه و شهرسازی آنرا تکذیب کرد اما آخوندی در پاسخ به سئوال باشگاه خبرنگاران که آیا استعفا شما صحت دارد یا تکذیب می کنید به لبخند و پایدار باشید بسنده کرد.

گفته می شود تبادار و افشانی از جمله گزینه های وزارت راه در صورت رفتن آخوندی از وزارتخانه می باشند.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۷۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«محسن رضایی» با اعضای شورای نگهبان دیدار و گفتگو کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن رضایی در سفر به قم در دیدار با اعضای شورای نگهبان، پس از ارائه توضیحاتی در خصوص اقدامات شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، گفت: پس از انقلاب، خلاهای سیاسی اداره کشور به برکت نظام اسلامی و ایجاد نهادهای نظارتی و انتخاباتی برطرف و خلا بزرگ نظامی و امنیتی و وابستگی محض به بیگانگان نیز به همت فرماندهان و جوانان فداکار رفع شد؛ اما درخصوص مسائل اقتصادی، کشور هنوز راه زیادی تا نقطه مطلوب دارد که مهمترین اقدام لازم برای حل این مشکل، اصلاح حکمرانی اقتصادی و تغییر رویه‌های آن است.

وی افزود: تصدی‌گری دولت و تمرکزگرایی، از معضلات بزرگ و موانع پیشرفت و رفع مشکلات اقتصادی است و دولت ومجلس باید از نقش و سپردن مسئولیت تصدی‌گری به وزارتخانه‌ها به نقش سیاست‌گذاری و نظارتی تغییر رویه دهد و اختیارات بیشتری به استان‌ها در جهت تمرکززدایی داده شود.

دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با تاکید بر لزوم اعطای کلیه امور اجرایی کشور به مردم اظهار کرد: شورای نگهبان در این حوزه می‌تواند کمک‌رسان باشد.

رضایی در این سفر با آیات شب‌زنده‌دار، میرباقری، حسینی بوشهری، کعبی، قمی، مدرسی یزدی و اراکی دیدار کرد.

کد خبر 6082752

دیگر خبرها

  • استاندار فارس: سعدی، زبان هویت انسان مسلمان ایرانی است
  • «محسن رضایی» با اعضای شورای نگهبان دیدار و گفتگو کرد
  • دیدار محسن رضایی با اعضای شورای نگهبان
  • تغییر استاندار مازندران تکذیب شد
  • تدابیر پیشگیری از سیل از ۶ ماه قبل در استان کرمان انجام شد
  • ‌ایده‌ها و برنامه‌های مبتکرانه برای تحقق شعار سال فراخوان می‌شوند
  • عملیات وعده صادق منجر به افزایش اعتماد به نفس مظلومان جهان شد
  • اجرای طرح «کاسبان امین» و «ناظران افتخاری»برای کنترل قیمت‌ها درقم
  • رقابت ۲+۱ برای بالانشینی در بهارستان
  • رقابت ۲+۱ برای بالانشینی در بهارستان | رقابت این ۴ نقر به قالیباف