Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدهی ناشی از دریافت وام از بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری با سود بالای ۲۰ درصد در معاملات خودرو مرد عائله مند بیرجندی را راهی زندان کرده و هر روز بر بدهی‌اش افزوده می شود.

به گزارش ایسنا، این مددجو در شروع معاملات هیچ سرمایه‌ای از خود نداشت و از طریق اخذ تسهیلات از بانک‌ها با سود بالا و از طریق دادن چک به فروشندگان معامله می کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در سال ۱۳۹۰ مورد معامله دو دستگاه خودرو با دو نفر به مبلغ  ۳۰ میلیون تومان شد که در قبال آن چک دریافت کرده ولی به صورت پراکنده طی مدت ۲ سال موفق به اخذ پول خود می شود و مبالغ فوق را بابت اقساط تسهیلات بانکی پرداخت کرده است. اخذ وام از بانک ها که از یکی از بانک ها مبلغ  ۱۰ میلیون تومان کارت اعتباری دریافت می کند و تا سال ۹۴ مبلغ ۱۲ میلیون تومان پرداخت و در حال حاضر ۲۴ میلیون تومان دیگر بدهکار بانک است و از بانک دیگر در سال ۹۳ مبلغی معادل  ۵۰ میلیون تومان دریافت می کند و تا اواسط سال ۹۵، ۴۵ میلیون تومان آنرا پرداخت کرده که در آخرین استعلام ۱۰۵ میلیون تومان دیگر بدهکاری وی اعلام شده است.

این مددجو به علت محکومیت مالی غیرعمد ناشی از مطالبه بابت قرارداد تسهیلات و کلیه خسارات قانونی تابعه طی احکام صادره از شعبات حقوقی دادگاه ها و شوراهای حل اختلاف از  سال  ۹۵  در زندان بیرجند است و حسب اعلام واحدهای اجرای احکام مدنی و شورای حل اختلاف مجموع آخرین مانده بدهی نامبرده با احتساب اصل خواسته و تاخیر و تادیه براساس شاخص تورم سال جاری حدود ۲۹۶ میلیون تومان است که واحد مددکاری ستاد دیه با توجه به کثرت تعداد پرونده های محکومیت مالی با شکات وارد مذاکره شده و نهایتا توانست مبلغ ۹۶ میلیون تومان از شکات گذشت اخذ کند و باقی مانده بدهی‌اش  به میزان ۲۰۰ میلیون تومان است که با پرداخت مبلغ مانده از زندان آزاد خواهد شد.

 هزینه های جاری زندگی با وجود یک فرزند دانشجو و یک فرزند دانش آموز و پرداخت اجاره بهای مغازه از سال ۹۴ از دیگر مشکلات این مددجوست و مستحق دریافت کمک است واز زمان بازداشت این مددجو تاکنون به علت سودهای بانکی بالغ بر ۳۶ درصد بدهی اش افزوده شده است.

این مددجو  فردی آبرومند، دارای اعتبار و از سادات است و شرایط برای وی بسیار دشوار شده است، به طوری که به علت جلوگیری از ورود وی به زندان همسرش نیز وام دریافت می کند و بابت بدهی به بدهکاران شخصی پرداخت می کند که حکم جلبش نیز صادر شده است و در صورت ادامه روند بدهی مددجو، همسرش نیز به زندان منتقل خواهد شد و معلوم نیست سرانجام فرزندانش چه می شود؟ البته ناگفته نماند که نماینده ولی فقیه در استان ماهیانه مبلغ ۱۳۰ هزار تومان کمک تامین نیازهای اولیه به خانواده اش را اختصاص داده اند.

از طرفی وی  در سال ۹۰ صاحب دو فرزند دوقلو می شود که یکی از فرزندانش به علت بیماری مغزی مادرزادی و علی رغم هزینه های بالای درمانی که برای فرزندش کرده بود ولی فرزندش بعد از شش ماه فوت می کند.

این مددجو در سال ۹۴  برای جبران بدهی اش مجبور به فروش منزل مادری خود می شود وعلاوه بر اینکه دارای ۴ نفر تحت تکفل بوده و مادرش نیز فردی نیازمند و با وی زندگی می کند و از سادات است و دارای یکسال سابقه حضور در جنگ تحمیلی را دارد ولی در حال حاضر مدت دو سال است که به طور مستمر در بازداشت به سر می برد.  

پرونده این مددجو در جلسه هیات امنای ستاد دیه کشور مطرح شد و در نهایت  با تسهیلات وام برای این مددجو موافقت شده زیرا نامبرده به دلیل عدم ارایه سند و ضامن معتبر تاکنون موفق به اخذ تسهیلات وام ازبانک های عامل نشده است.

براساس این گزارش، ستاد دیه کشور نیز با توجه به مدت ماندگاری و وضعیت بسیار نامطلوب اقتصادی این مددجو نامه ای را خطاب به نماینده محترم ولی فقیه در استان نوشته است  تا بخشی از بدهی اش در صورت امکان از آن طریق پرداخت شود.

نیکوکارانی که تمایل دارند یاری‌گر این مددجویان نیازمند باشند، می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب‌های ستاد دیه کشور به‌قرار ۷۴/۷۴ بانک ملت شعبه مستقل مرکزی، ۷۷۷۷ بانک تجارت شعبه مرکزی، ۸۸۸۸ بانک صادرات شعبه مرکزی یا ۵۵۵۵۵ بانک ملی واریز کرده و برای اختصاص مبلغ پرداختی جهت آزادی این فرد یادشده فیش‌ پرداختی را با تحریر موضوع کمک انجام‌شده به شماره ۸۸۹۱۶۰۱۱  دورنگار کنند. روابط عمومی ستاد دیه با تلفن تماس ۱۵ ــ ۸۸۹۱۶۰۱۲ پاسخگوی سؤالات شما در این زمینه خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام ستاد دیه کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۸۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: در راستای توانمندسازی و خودکفایی مددجویان نهادهای حمایتی و افزایش اشتغالزایی کشور، ۳۴ هزار و ۱۲۴ نفر از معرفی شدگان نهادهای حمایتی، تسهیلات اشتغالزایی مجموعاً به مبلغ بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی با تأکید بر ضرورت و اهمیت توانمندسازی مالی مددجویان نهادهایی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی و اولویت این امر در سیاستگذاری‌های کلان بانک مسکن، افزود: تمرکز هدفمند بر اشتغال این طیف ارزشمند جامعه، موجب افزایش پویایی و نشاط اجتماعی، رشد اقتصادی می‌شود.

کد خبر 6099662 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • صادرات ۱۰۷ میلیون دلاری تعاونی‌های خراسان رضوی طی سال گذشته
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • بانک‌ها تا پایان اردیبهشت نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن اقدام کنند
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید