Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه سردردهای میگرنی از شایع‌ترین انواع سردرد و جزو ۱۰ عامل اولیه معلولیت و از کارافتادگی محسوب می‌شوند، اظهار کرد: با توجه به رشد جمعیت سالمندی و افزایش بی رویه مصرف دارو، مشکلاتی همچون تداخلات دارویی و اختلال عملکرد کبد و کلیه و سایر اجزای بدن در این جمعیت شایع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا بهرامی در اولین کنفرانس ملی "درمان‌های نوین سردرد" که با حضور دکتر پورعابدی، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی و برخی از اساتید مطرح دانشگاهی برگزار شد، با بیان اینکه ۷۰ درصد افراد در طول زندگی خود سردرد را تجربه می‌کنند، استفاده از نقطه نظرات مختلف و متنوع صاحب نظران و هم‌افزایی اطلاعات علمی را بهترین راهکار برای ارایه درمان‌های مفید و کاربری در زمینه سردرد عنوان کرد.

وی با بیان اینکه مقوله سردرد حجم بالایی از شکایات بیماران سالمند را به خود اختصاص می‌دهد، تصریح کرد: ۱۷ درصد سالمندان به صورت متناوب از سردردهای مختلف رنج می‌برند. همچنین ۵۳ درصد بانوان و ۳۷ درصد آقایان در طول یک سال گذشته سردرد را تجربه کرده‌اند.

رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در همین رابطه مساله شیوع سردرد، محور برگزاری این کنفرانس قرار گرفته است، متذکر شد: طی برگزاری این کنفرانس سعی شده با پرداختن به راه‌حل ها و استفاده از نقطه نظرات متخصصان از جنبه‌های مختلف معضل سردرد بررسی شود.

بهرامی در ادامه با اشاره به برگزاری جلسه‌ای با متخصصان کشور مالزی، عنوان کرد: به گفته این متخصصان، کشور مالزی در این مقوله از مرحله توصیف مساله گذشته و در مرحله ارایه راه‌حل قرار دارد، چراکه مسایل و مشکلات را به دانشگاه‌ها و متخصصان ارجاع داده و راهکارها و راه‌حل‌های ایجاد شده را در سطح بالینی مورد استفاده قرار می‌دهند و بالعکس، ما متاسفانه در بسیاری از زمینه ها هنوز در مرحله توصیف و بیان مشکلات و مسائل هستیم نه راه‌حل محوری.

وی ابراز امیدواری کرد که در داخل کشور نیز بتوان با برگزاری این نوع از کنفرانس‌ها و همایش‌ها و همچنین استفاده از دیدگاه‌های جمعی و نقطه نظرات اساتید مختلف از مرحله توصیف مساله گذشته و راه‌حل‌های جامع و مفیدی در این رابطه ارایه کرد.

بهرامی با بیان اینکه افراط  وتفریط در هر مساله‌ای دو لبه قیچی بوده که حقیقت را نادیده می‌گیرد، عنوان کرد: باید بپذیریم که رویکردهای متنوع در حل مسایل و مشکلات به خصوص در نظام سلامت بسیار مفید و کارگشا خواهد بود. چراکه اساتید از منظرهای مختلف راه‌حل‌هایی را ارایه می‌کنند که با هم‌افزایی اطلاعات می‌توان به راهکارهای اساسی در حوزه‌های مختلف دست پیدا کرد.

وی حرکت به سمت دانش را مستلزم گفت‌و گو دانست و گفت: جهاد دانشگاهی در این زمینه و در جهت بکارگیری نقطه نظرات متنوع برای حل مساله تجارب موفقی داشته که طی آن می‌توان به رویکرد موفق پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی اشاره کرد.

رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تخصص‌گرایی افراطی را یکی از آفت‌های نظام فعلی سلامت کشور عنوان کرد و گفت: متاسفانه فکر می کنیم با تقویت تخصص‌گرایی افراطی می‌توان مشکلات و مسایل را مرتفع کرد، در حالیکه می‌توان از منظرهای متفاوت و از نقطه نظرات اساتید مختلف در این رابطه بهره برد چراکه هرکدام می‌توانند بخشی از زوایای حقیقت را دنبال کرده و به سرانجام برسانند.

بهرامی در خاتمه با بیان اینکه در برگزاری این کنفرانس از رویکرد اقتصاد مقاومتی استفاده شده است، گفت: سخنرانی‌های این کنفرانس به صورت آنلاین در بیش از ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور از جمله مشهد، شیراز، اهواز، کرمان، رفسنجان، مراغه و اردبیل پخش می‌شود و از این طریق دانشجویان و اساتید علاقمند می‌توانند بدون پرداخت هزینه‌های رایج برای شرکت در کنفرانس‌های علمی و هزینه ایاب و ذهاب، از این مطالب و نتایج آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام جهاد دانشگاهي دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۹۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق در همایش تجلیل از بهورزان نمونه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به جایگاه بهورزان در سطح جامعه کفت: با شروع به کار بهورزان، کشور در زمینه شاخصه‌های ارتقاء سطح سلامت به مؤلفه‌های چشمگیری رسید و فعالیت‌های تنظیم خانواده نیز به صورت گسترده در کشور انجام شد.

امیر سرتیپ دوم خلیل آبادی  بهورزان را رکن اصلی شبکه‌های بهداشت و درمان دانست و افزود: همه کارکنان این سیستم با فداکاری، ایثار، صبر و جدیت برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و اجرای برنامه‌های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از خود گذشتگی نشان می‌دهند که این جای تقدیر و تشکر دارد.

وی گفت: بهورزان از شریف‌ترین طبقه در نظام سلامت کشور هستند که با زحمت فراوان سبب چرخش چرخه‌های سلامت و زندگی می‌شوند.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق کشور با تقدیر از زحمات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: خدمات خوبی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده و باید بدانیم این موهبت بزرگی است که مسئولان خدمت کنند، تا ملت راحتی را احساس کنند، زیرا مسئولین تکیه گاه مردم هستند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ مربی بهورزی که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و همچنین بیش از ۵۰ نفر مربیان نمونه شاغل در این حوزه تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۹۰ درصد زایمان‌ها توسط ماماها
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • ماماها سفیر جوانی جمعیت هستند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان