Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر یزد گفت: در چند روز اخیر همزمان با کاهش قیمت دلار، قیمت طلا نیز کاهش شدیدی داشته است و خرید و فروش سکه و طلای آب شده نیز به شکل چشم گیری کاهش داشته است و اکثراً در بازار فروشنده هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا نوری زاده در گفتگو با خبرنگار یزدرسا اظهار داشت: در چند روز اخیر همزمان با کاهش شدید قیمت دلار، قیمت طلا نیز کاهش شدیدی داشته است و خرید و فروش سکه و طلای آب شده نیز به شکل چشم گیری کاهش داشته است و اکثراً در بازار فروشنده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که طلافروشان از افزایش قیمت طلا در ماه های اخیر خوشحال نبوده و متضرر شده اند گفت: در چند ماه اخیر با افزایش قیت دلار و طلا در بازار، فروش طلای ساخته شده نیز به شدت تحت تاثیر قرار گرفته به طوری که طلافروشان هفته به هفته هم می گذرد هیچ فروشی ندارند.

نوری زاده ادامه داد: در این چند ماه اخیر با افزایش قیمتی دلار، مردم برای حفظ ارزش پول خود تنها سکه و طلای آب شده می خریدند و طلافروشان حتی به اندازه خرجی خودشان نیز درآمدی نداشتند.

وی با غیرواقعی دانستن قیمت سکه گفت: مردم به دلیل ارزش افزوده ای که می بایست برای طلای ساخته شده پرداخت می کردند اصلا تمایلی برای خرید آن ندارند و در این چند ماه بیشتر سکه و طلای آب شده خریده اند و در نتیجه به دلیل تقاضای زیاد مردم برای خرید سکه در ماه های گذشته قیمت سکه یه طور غیرواقعی افزایش داشت و حتی حباب سکه تا یک و نیم میلیون هم رسید.

نوری زاده با اشاره به رکود در بازار طلافروشان یزدی گفت: زمانی طلا جزء سبد خرید خانوارها بود و اکثر مردم متوسط جامعه خریدار طلا بوده اند اما نزدیک به هشت سال است با اجرای قانون اخذ مالیات بر ارزش افزوده فروش طلای ساخته شده روند نزولی داشته است و در پی آن بیش از 90 درصد از کارگاه های طلاسازی یزد تعطیل شده اند و 10 درصد ما بقی کارگاه ها نیز در حداقل ظرفیت کار می کنند به طوری که در ماه چند روز بیشتر فعال نباشند.

وی با بیان این که عمده مشکلات این صنف به دستورالعمل ها و قوانینی بدون کارشناسی که در تهران گرفته می شود بر می گردد ادامه داد: هیچ جای دنیا از اصل طلا مالیات بر ارزش افزوده اخذ نمی شود اما در ایران هشت سال است که از اصل طلا مالیات می گیرند که یکی از تبعات آن کاهش خرید طلا از سوی مردم و تعطیل شدن کارگاه های طلاسازی بوده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان طلای یزد ادامه داد: برای حل مشکل اخذ مالیات بر ارزش افزوده، کارگروهی متشکل از اتحادیه های طلا در هفت استان تشکیل شده است و این کارگروه جلسات متعدددی را با نمایندگان مجلس برگزار کرده اند و طبق جلسه ای که اواخر سال گذشته با نمایندگان مجلس داشته ایم قرار شد اصلاحیه اخذ مالیات از اصل طلا در مجلس نیز مطرح شود اما اکنون بعد از گذشت هشت ماه هنوز این موضوع در مجلس مطرح نشده است و پیگیری ها در این خصوص نیز به جایی نرسیده است.

نوری زاده با بیان این که صنف طلافروش و طلا ساز از قوانین و دستورالعمل های بدون کارشناسی و یک شب متضرر شده است گفت: در اوج رکود و مشکلات این صنف طبق قانون جدید هر طلاساز باید سالانه یک میلیون و 90 هزار تومان به اداره استاندارد پرداخت کند که این خود هزینه سنگینی را به کسبه تحمیل کرده است.

وی حذف اخذ مالیات ارزش افزوده را در بازگشت رونق به بازار طلافروشان را موثر دانست و اظهار داشت: صنعت طلاسازی یک صنعت کم آبخواه و مناسب شرایط اقلیمی استان یزد است اما اکثر کارگاه های طلاسازی که می توانستند زمینه اشتغال تعداد زیادی از افراد را فراهم کنند تعطیل شده اند و پیگیری های اتحادیه نیز برای رفع مشکلات این صنف نتیجه ای نداشته است متاسفانه نوع نگاه مسئولین نسبت به این صنف اصلا خوب نیست و با ادامه این شرایط شاید تا سال دیگر چیزی به اسم صنف زرگر در یزد وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۷۰۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه اول با کمترین سرعت خود در نزدیک به دو سال اخیر رشد کرد اما افزایش تورم انتظارات فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره قبل از سپتامبر تقویت کرد. اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از آن است که بانک مرکزی عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد. نرخ‌های بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه مارس ۴۰ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت. جی پی مورگان اظهار کرد که هدف اوج طلا ۲۶۰۰ دلار آمریکاست. شرکت نیومونت از برآوردهای وال‌استریت برای سود سه ماهه اول پیشی گرفت زیرا بزرگترین معدن طلای جهان از تولید قوی، قیمت‌های بالاتر و هزینه های عملیاتی پایین‌تر بهره‌مند شد.

طبق گزارش رویترز، بانک مرکزی ژاپن قرار است پیش‌بینی کند که تورم در سال‌های آینده نزدیک به هدف دو درصدی خود باقی خواهد ماند و آمادگی خود را برای افزایش نرخ‌ها از نزدیک به صفر نشان می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۴۰ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم با ۱.۱ درصد افزایش به ۹۸۴ دلار و ۷۳ سنت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۸ اردیبهشت ماه
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳
  • آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد