Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-07@10:51:51 GMT

سکوت سیاسی تیلور سوئیفت شکست

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۷۱۴۷۹

سکوت سیاسی تیلور سوئیفت شکست

رکنا: خواننده 28 ساله آمریکایی به سال‌ها سکوت خود در عرصه سیاسی پایان داد و از دو نامزد دمکرات در انتخابات میان‌دوره‌ای حمایت کرد.

تیلر سوئیفت که با 112 میلیون فالوئر محبوب‌ترین خواننده در فضای اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی است، در فاصله کمتر از یک ماه تا انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا سرانجام تصمیم گرفت وارد عرصه سیاست شود و علاوه بر حمایت از نامزدهای دمکرات، خواستار پایان دادن به تبعیض نژادی بیزارکننده و گسترده در ایالات متحده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوئیفت شامگاه یکشنبه در صفحه شخصی و رسمی خود در اینستاگرام درباره تصمیم تازه‌اش نوشت: «در گذشته چندان مایل نبودم دیدگاه‌های سیاسی‌ام را آشکارا بیان کنم اما در دو سال اخیر در زندگی من و در دنیا اتفاق‌هایی افتاده که الان احساسی متفاوت دارم.» این پست خواننده جوان در یک ساعت اول 360 هزار لایک خورد و تعداد لایک‌های آن در کمتر از 12 ساعت از مرز یک میلیون و 100 هزار گذشت.

در بخش دیگر پست سوئیفت خطاب به مردم آمریکا چنین آمده است: «من همیشه رای‌ام را به نامزدهایی می‌دهم که از حقوق مردم دفاع و برای آن مبارزه کنند. در این کشور هنوز نسبت به رنگین‌پوستان تبعیض‌نژادی نظام‌مند اعمال می‌شود. نمی‌توانم فارغ از رنگ پوست و جنس به کسانی رای بدهم که نمی‌خواهند برای احقاق حقوق همه آمریکایی‌ها تلاش کنند. به همین دلیل رای من برای مارشا بلکبرن، نامزد جمهوریخواه مورد حمایت دانلد ترامپ نخواهد بود.»

خواننده محبوب آمریکایی‌ها در عین حال از دو نامزد دمکرات ایالت تنسی برای ورود به سنا و کنگره حمایت کرد و نوشت: «لطفا لطفا با نامزدهای ایالت خودتان آشنا شوید و به کسانی رای بدهید که بیش از دیگران ارزش‌های شما را نمایندگی می‌کنند. بسیاری از ما نمی‌توانیم نامزد یا حزبی پیدا کنیم که از هر نظر 100 درصد با او موافق باشیم اما در هر حال باید رای بدهیم.»

سوئیفت که 10 جایزه گرمی در کارنامه دارد، تا ابتدای سال 2016 بیش از 40 میلیون نسخه از آلبوم‌هایش را فروخته و با 130 میلیون دانلود تک‌آهنگ‌هایش در فضای مجازی، از محبوب‌ترین خوانندگان دنیا در عرصه دیجیتال بوده است.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

مرگ دلخراش این 2 بچه زیبا در سیل تنکابن / آنها مسافر بودند + عکس

اولین تصاویر انتشار یافته از داخل کنسولگری عربستان بعد از قتل جنجالی در استانبول + جزییات

جنازه یک مرد از دختر جوان خواستگاری کرد!

قتل خانم خبرنگار زیبا در دام مردان بی حیا! / جسد بدون لباس پیدا شد + عکس

فروش آبجو الکلی در سوپرمارکت های تهران!

قدرت مخوف مافیای گ.ت.ت در تهران !؟ / در این باند چشم کور می کنند! +عکس

تجاوز پدربزرگ 90 ساله به نوه 13 ساله اش / وقتی خواب بود سراغش رفتم و ...+عکس

وسوسه شیطانی دانش آموز 14 ساله با عکس های مستهجن خانم معلمش+عکس

دوربین های مداربسته عزرائیل های آبادانی را فراری دادند! +عکس

اعدام جنجالی زن جوان در زندان ارومیه + عکس

حقایق هولناک از اسارت این زن در بازار برده فروشی داعش+ تصاویر

عروس و داماد با خودروی پلیس به تالار رفتند ! + عکس

جزئیات تکان‌دهنده قتل ترنم 3 ساله توسط ناپدری / دادستان قائم شهر چه گفت؟

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه حمله تروریستی اهواز انتخابات پایان نامزد شکست سوئیفت عکس ایران مرد قتل زن فیلم دختر پسر هولناک ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۷۱۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودتخریبی در نظام های سیاسی

یکی از ویژگی‌های نظام‌های سیاسیِ هوشمند،"گشودگی به تجربه" است.

"گشودگی به تجربه"، دست کم واجد دو معناست:

۱. از تجربه‌ی جدید و نو استقبال می‌کند. امکان‌های مواجهه شدن با واقعیت‌ها را با شیوه‌ای جدید، از دست نمی‌دهد. جسارت آزمودن راه‌حل‌های جدید را دارد.
۲. به تجربه‌های زیسته‌ی خود، به منزله‌ی منبعی معرفت‌بخش توجه می‌کند و در هر گونه تصمیم‌گیری آتی از این منبع بهره می‌برد.

تجربه، حاصل مجموعه‌ی مواجهات با موقعیت‌های مختلف و نیز تصمیمات موفق و ناموفق است. از این رو تجربه‌ها می‌توانند شیرین و یا تلخ باشند زیرا شامل پیروزی و شکست می‌شوند. تجربه‌ی شکست، یعنی عدم وصول به نتیجه‌ی مورد انتظار. به عبارت دیگر، آن‌چه رخ داده با آن چه در ابتدا مورد انتظار بوده است، تطابق نداشته باشد. نظام هوشمند با تکیه بر تجربه‌های مکرر خود می‌تواند بن‌بست‌ها را شناسایی کند.

گشودگی به تجربه در دو گونه و دو سنخ قابل صورت بندی است:

ا. گشودگی به تجربه‌ی خود
۲. گشودگی به تجربه‌ی دیگران

شناسایی بن‌بست‌ها در سیستم‌های سیاسی هوشمند فرایند پیچیده‌ای دارد که طی آن، به نقد و بررسی عملکرد خود می‌پردازند و با تحلیل سیاست‌های مشابه در دیگر نظامها و ایجاد مکانیزم‌ها و فرصت‌ها برای شنیدن نظرات و ایده‌های منتقدین به تصحیح روش‌ها و تصمیمات خود اهتمام می‌ورزند این گونه نظام‌های سیاسی نه فقط به تجربه‌های زیسته‌ی خود اهمیت می‌دهند و راه‌های مسدود و بن‌بست را می‌فهمند که با مطالعه و تدقیق در سرنوست دیگران از تجربه‌های آنان می‌آموزند. برای آنان تجریه‌ی دیگران، به منزله‌ی معلمی است که دانایی و خردمندی را در آنان پرورش می‌دهد و سبب می‌شود عمر و سرمایه در راه بی حاصل هدر ندهند.

"تاریخ"، انباشت تجربه‌های پیشینیان است که به ما یاد می‌دهد مسیرهای منتهی به بن‌بست کدام است. تاریخ به ما نمی‌گوید چه باید بکنیم، اما به شیوه‌ی سلبی، دست کم به ما یاد می‌دهد از چه مسیرهایی نباید برویم و از چه روش‌هایی نباید استفاده نماییم. از این منظر، مطالعه‌ی تاریخ، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای "بن‌بست‌شناسی" است.

"بن‌بست‌شناسی" و "واقع‌نگری"، دو رکن اساسی نظام های هوشمند است. توجه به واقعیت‌ها و ثبت مسیرهای منتهی به بن‌بست در حافظه، لازمه‌ی کنش خردمندانه و عقلانی است. آدمیان و یا نظام‌های سیاسی که بن‌بست‌ها و راه‌های مسدود به هدف را تشخیص نمی‌دهند، عموما از دو بیماری رنج می‌برند و مردمان را با همین دو بیماری در فراز و نشیب درد و رنج می‌کشانند. سرمایه‌های‌شان را در مسیر شکست خورده هدر می‌دهند و دچار فرسودگی می‌شوند.

این گونه نظام‌ها "خودتخریب‌اند"، زیرا:

اولا، آرزواندیش‌اند یعنی واقعیت‌های موجود را نادیده می‌گیرند و به جای آن، آرزوهای خود را می‌نشانند.
ثانیا، فروبسته به تجربه‌اند. یعنی تجربه‌های پیشین خود و تجربه‌ی سایر نظامها و ساکنان دوره‌های تاریخی را نادیده می‌گیرند.

این دسته از نظام‌ها که بهره‌ی چندانی از عقلانیت ندارند مجبور به پرداخت هزینه‌های گزاف و اما بی‌حاصل می‌شوند و شکست‌ها و ناکامی‌های پی‌درپی را تجربه می‌کنند.

مبتنی بر آن چه به اختصار آمد، تصمیمات و سیاست‌های نظام سیاسی ایران را می‌توان ارزیابی کرد. مثلا می‌توان شیوه و سیاست نظام را در برابر مقوله‌ی بی‌حجابی، مورد ارزیابی واقع‌بینانه قرار داد. در چنین حالتی خواهیم دید که نظام سیاسی در ایران آرزواندیش و فروبسته به تجربه است و از گذشته‌ی خود و شکست‌هایش استفاده نمی‌کند. گویی فاقد حافظه‌ی لازم برای ثبت بن‌بست‌های تجربه شده است. و درست به همین علت است که به صورت تکراری یک سیاست شکست‌خورده را به تکرار اجرا می‌کند.

بیشتر بخوانید:

وقت شمردن جوجه های آخر پاییزه
فرمان به نقض حریم شخصی
نه به تحقیر
تغییرات اجتماعی پس از انقلاب
حجاب قانونی یا حجاب اجباری؟

216216

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903175

دیگر خبرها

  • شوک به کشتی جهان؛ مثبت شدن تست دوپینگ بروکس و بازگشت دیوید تیلور؟
  • دیوید تیلور از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد/ رقیب یزدانی مربی شد
  • پایان یک جادوگر؛ دیوید تیلور رسما خداحافظی کرد!
  • فریاد‌هایی که سکوت نقش‌جهان را شکست (عکس)
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم
  • (ویدئو) رکوردشکنی مدونا، یک و نیم میلیون نفر در کنسرت برزیل شرکت کردند
  • ورامین از سیاسی کاری و جناح بازی خسته است/عقب ماندگی راجبران کنیم
  • خودتخریبی در نظام های سیاسی
  • وداع تیلور از تشک کشتی؟ حریف یزدانی مربی می‌شود
  • خداحافظی تیلور از تشک کشتی؟ جادوگر مربی می‌شود