Web Analytics Made Easy - Statcounter

رانندگان و شهروندان اردلی از ایجادسرعت گیرهای غیر استاندارد در این شهر گلایه مند هستند و از شهردار محترم درخواست کردند اقدامات لازمی برای بهسازی این سرعت‌گیرها انجام دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، اصولا یکی ازمهمترین و تاثیرگذارترین حرکت در کنترل مسائل ترافیکی و کاهش تصادفات ایجاد سرعت گیرهایی است که در خیابان ها ایجاد می شود که متاسفانه غیر استاندارد بودن برخی از این سرعت گیرها در شهر اردل موجی از اعتراضات رانندگان را ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس از بهسازی و آسفالت برخی از مکانهایی از خیابان شهر و ایجاد سرعت گیرهای جدید در  شهر اردل، بر آن شدیم تا ، موضوع سرعت گیر های جدید شهر را بررسی کنیم.
 


مجید سلیمانی یکی از رانندگان تاکسی در شهر اردل در خصوص  ایجاد سرعت گیر ها جدید شهرداری  در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز گفت: در چند روز اخیر شهرداری اقدام به ایجاد سرعت گیرهایی در نزدیکی یکدیگر در برخی از خیابان های شهر کرده است که باعث به وجود آمدن مشکلات خاصی برای رانندگان شده است.
 
 سلیمانی افزود:وجود سرعت‌گیر در برخی معابر لازم است اما بسیاری از این موانع، غیراستاندارد و نامناسب اجرا شده که عبور از روی آن‌ها به خودروها آسیب جدی می‌زند.
 


سجاد صالحی یکی دیگر از رانندگان تاکسی در شهراردل گفت: هر خودرویی که در شهر اردل تردد بسیاری داشته باشد بعد از مدتی دچار نقص می‌شود، خصوصا جلوبندی خودروهایمان دچار نقص و خرابی می‌شوند.
 
صالحی با بیان اینکه با ایجاد این سرعت گیر های نامناسب باید بیشتر درآمدمان را هزینه تعمیرات خودرویمان کنیم، افزود:از مسئولان انتظار داریم که برای این معضل در شهر اردل فکری کنند و نیاز است که شهردار محترم اقدامات لازمی برای بهسازی این سرعت‌گیرها انجام دهد.
 


سرعت گیرهای غیر استاندارد در شهر اردل اصلاح می شود
 
مسلم اسماعیلی زاده شهردار شهر اردل در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز اظهار داشت:ایجاد سرعت گیر در خیابان های سطح شهر اردل یکی از مطالبات شهروندان بوده که شهرداری این شهراقدام به  37 سرعت گیر در سطح شهر نموده است.

اسماعیلی زاده با بیان اینکه سرعت گیرها ازجنس آسفالت بوده و توسط  کارگران شهرداری اجرا شد افزود:برخی از سرعت گیرها به دلیل اینکه توسط کارگران و با دست ایجاد شده اصول هندسی به خوبی رعایت نشد و باعث گلایه مندی رانندگان و شهروندان شده است که تا اواخر مهرماه سال جاری تمامی آنها اصلاح خواهد شد.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۷۱۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رانندگان به هیچ عنوان نباید اهمیت راهنمازدن را دست کم بگیرند چرا که این اقدام به ظاهر کوچک، از تصادفات بسیاری جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: تجربه، در رانندگی معلم خوبی نیست و احتیاط شرط عقل است؛ چرا که بسیاری از رانندگان با تجربه هم گاهی با بی احتیاطی‌های خود باعث بروز حوادث جبران ناپذیری می‌شوند. به عنوان مثال  ناگهان تغییر مسیر دادن و عرض راه را بدون زدن راهنما طی کردن؛ بسیار خطرناک است اما برخی رانندگان  این کار انجام می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه عدم استفاده از راهنما در هنگام تغییر مسیر نشانه حرفه‌ای بودن نیست، گفت: بسیاری از موتورسیکلت‌ها در همین تغییر مسیرهایی که توسط رانندگان بی‌احتیاط صورت گرفته دچار آسیب‌های شدید و حتی مرگ شده‌اند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: رانندگان هنگامی که رانندگان در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها در حال حرکت هستند و قصد تغییر مسیر دارند باید حتما از راهنما استفاده کنند. همچنین پس از استفاده از راهنما کاهش سرعت نیز ضروری است و پس از آن باید اقدام به تغییر مسیر شود.

شریفی گفت: برخی از تغییر مسیرهای ناگهانی در صورت سرعت بالای خودروی سواری می‌تواند به علت وجود نیروی گریز از مرکز، باعث واژگونی خودرو شود.

وی همچنین با اشاره به رفتار غلطی که برخی از رانندگان مرتکب آن می‌شوند، گفت: رانندگان نباید با بیرون آوردن سر از خودرو و فریاد زدن، دیگر رانندگان را از اهداف خود باخبر کنید بنابراین استفاده از راهنما، بهترین روش است. 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: حال سوال اینجاست که اگر شما راهنما بزنید؛ حق تقدم عبور با شماست؟ و در جواب این سوال باید گفت خیر. راننده حتما باید حق تقدم عبور را رعایت کرده و ابتدا با نگاه کردن به آیینه‌های وسط و جانبی تردد دیگر خودرو ها را کنترل کند. سپس در منتهی الیه سمت راست، با توجه به اینکه از قبل در فاصله مناسب ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری راهنما زده، با کاهش سرعت اقدام به خروج از راه کنند.

شریفی افزود: شاید این جمله را شنیده باشید که برخی از رانندگانی که عادت به زدن راهنما ندارند و  به شوخی می‌گویند که راهنما نزنید چون برق مصرف می‌شود. این کار اصلا درست نیست. در ماده ۱۱۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی نیز عنوان شده که رانندگان باید در بین خطوط حرکت کرده و برای هر تغییر مسیر، با زدن راهنما به دیگر خودروها اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت معابر پایتخت در روز پنجشنبه
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • جاده‌های استان کرمانشاه لغزنده اند رانندگان احتیاط کنند
  • محورهای کرمانشاه لغزنده است
  • «راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست
  • گلایه رانندگان از روکش فرسوده آسفالت جاده سبزوار - بردسکن + تصاویر
  • شهرداری همدان در جذب شهروندان به ورزش خلاقانه عمل کند
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد