Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، به مناسبت گرامیداشت هفته ناجا، همایش طلایه داران فرهنگ ترافیک (همیاران و پلیس یار نوجوان و ادب فرهنگ یاران ترافیک) با حضور مسوولان انتظامی استان در مدرسه آینده سازان برگزار شد.
 
سرهنگ دوم حسین تقی خانی رئیس بازرسی پلیس راهور استان قزوین در این مراسم با اشاره به ورود اولین خودرو و فرهنگ ترافیک به ایران بیان کرد: حدود صد سال از ورود اولین اتومبیل به کشور می گذرد و امروز ۳۳ میلیون وسیله نقلیه در سطح معابر ما در حرکت است که به تفکیک بیش از ۲۱ میلیون خودرو و بیش از یازده و نیم موتور سیکلت می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی گفت: متاسفانه فرهنگ ترافیک متناسب با میزان خودروهای موجود در کشور وجود ندارد و سالانه حدود یک میلیون نفر به تعداد کاربران اضافه می شود و شیوه رانندگی در کشور ما کاملا تهاجمی است و در سایر کشورها کمتر با این شیوه مواجه هستیم. 
 
رئیس بازرسی پلیس راهور استان قزوین اظهار کرد: تخلفات رانندگی بین همه رده های جامعه وجود دارد و متاسفانه در حین ارتکاب این تخلفات نه تنها از این شرمسار نیستیم بلکه از این که پلیس در جریان این تخلف ما قرار نگرفته به خود می بالیم. 
 
سرهنگ تقی خانی با اشاره به میزان فوتی و مجروحان حوادث جاده ای عنوان کرد: میزان مجروحان حوادث جاده ای به صورت روزانه و مستمر در هر روز ۴۳ نفر فوتی و ۹۰۰ نفر مصدوم می باشد و ایران جزو پنج کشور پر خطر رانندگی در دنیاست.
 
وی افزود: با توجه به تعامل آموزش و‌ پرورش با پلیس، می توان گفت تقریبا هیچ سرفصل آموزشی برای کودکان در مدارس در حوزه ترافیک پیش بینی نشده است و با توجه به این امر که ذهن ها شکل گرفته و الگوبرداری از فرهنگ ترافیکی از والدین به کودکان منتقل می شود در حالیکه در بسیاری از کشورهای پیشرفته این مهم سرلوحه حوزه آموزش می باشد. 
 
این مسوول انتظامی تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد سوانح جاده ناشی از خطای انسانی است و این امر لزوم تمرکز به عامل انسانی را می طلبد و حل این مشکلات در گرو اقدامات زیرساختی فرهنگی است.
 
سرهنگ تقی خانی اضافه کرد: اولین و‌موثرترین جایگاه را در آموزش در وهله اول خانواده، سپس آموزش و پرورش و رسانه ها به عهده دارند.
 
وی گفت: برابر بررسی های انجام شده می توان با آموزش به موقع و پایدار، ۹ درصد تلفات جاده ای را کاهش داد یعنی با این کار از مرگ ۴۴۰ نفر و مجروحیت ۲۷ هزار نفر در حوادث رانندگی جلوگیری کرد.
 
این مسوول انتظامی با اشاره به تعداد همیاران پلیس در کشور یادآور شد: بیش از ۱۰ میلیون نفر همیار پلیس و صد هزار نفر فرهنگ یار پلیس در کنار نیروی انتطامی فعالیت می کنند که عامل موثری در کاهش تصادفات جاده ای شناخته می شوند و از آغاز طرح همیار پلیس از یازده سال گذشته تا امروز، ۱۸ درصد کاهش تخلفات داشته ایم. 
 
وی بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۶ هزار نفر از هموطنان ما جان خود را از دست دادند و چه بسا بسیاری از آنها دانش آموزان بودند که قربانی تصادفات جاده ای شده اند.
 
سرهنگ تقی خانی ضمن توصیه به همیاران پلیس ۹ تخلف را به عنوان ‌خط قرمز برای آنها برشمرد و اضافه کرد: همیاران ۹ تخلف شامل سرعت غیرمجاز، حرکات نمایشی،خوردن و آشامیدن در حین رانندگی، عدم استفاده از موبایل، صحبت کردن،
رانندگی در حین خواب آلودگی، بی توجهی به علایم رانندگی، عدم‌استفاده از کمربند ایمنی، سبقت غیرمجاز را به عنوان خط قرمز خود قرار داده و این ‌موارد را با قاطعیت به رانندگان هشدار دهند.
1010/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۷۲۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ کاهش زمان صدور بارنامه و تخلیه و بارگیری به‌موقع در راه‌ آهن شرق

تین نیوز

مدیرکل راه آهن شرق با بیان اینکه فرایند بارگیری و اعزام واگن ها در این اداره کل در کمترین زمان و بدون توقف انجام می شود گفت: اقدامات مناطق مستقر در مسیر قطارهای شرق و مقاصد تخلیه، در سرعت بازرگانی نقش مهمی دارد.

به گزارش تین نیوز از راه آهن، علی حکامی قاسمی، مدیرکل راه آهن شرق، گفت: سرعت بازرگانی در راه آهن از زمان بارگیری واگن و صدور بارنامه زمان سفر تا تخلیه در مقصد محاسبه می شود و اداراتی که این فرایند را به طور کامل در حوزه استحفاظی خود دارند در این شاخص اثرگذارترند.

وی بیان کرد: اداره کل راه آهن شرق به عنوان مبدأ بارگیری و محل کسب درآمد شرکت راه آهن، مأموریت تسریع سیر واگن های خالی دریافتی از مرز اداره کل تا مبادی بارگیری و صدور بارنامه را بر عهده دارد و پس از بارگیری، سیر واگن ها طبق برنامه ابلاغی با لکوموتیوهای تخصیصی و درنظرگرفتن رسوب واگن ها و تاریخ صدور بارنامه، انجام می شود.

مدیرکل راه آهن شرق با اشاره به اقدام راه آهن در تغییر نحوه پیش فروش بلیت و اولویت عرضه بلیت از طریق سکوهای اینترنتی گفت: این اقدام جسورانه، رضایتمندی مردم در سطوح مختلف را به دنبال داشت، زیرا با حذف بازار سیاه و رفتارهای غیرحرفه ای برخی آژانس های متولی، موجب افزایش ظرفیت در سامانه و دسترسی اختیار و قدرت انتخاب توسط مسافرین شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • اعلام جرم پلیس علیه سازمان‌هایی که در قبال کاهش سوانح ترافیکی کرمانشاه کوتاهی می کنند
  • افزایش تلفات فروریختن جاده در چین به ۳۶ نفر
  • اعلام جرم پلیس علیه کوتاهی مدیران درباره تصادفات
  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • ◄ کاهش زمان صدور بارنامه و تخلیه و بارگیری به‌موقع در راه‌ آهن شرق