Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر بر لزوم هویت بخشی به جامعه روستاییان و عشایری این استان و حفاظت از این سرمایه‌های اجتماعی در احیاء و نگهداشت زندگی بومی و محلی استان، تاکید کرد. ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۰ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، مریم آذر شب ظهر امروز در نشست مشورتی بزرگداشت هفته‌های تربیت بدنی و سلامت بانوان ایرانی و هفته روستا و عشایر با تأکید بر لزوم هم افزایی و تعامل دستگاه‌های اجرایی متولی اظهار داشت: برقراری تعامل سازنده و رویکرد ایجاد شده در اجرای تعاملی و گروهی برنامه‌ها نقطه عطفی است در روابط بین بخشی و سازمانی که می‌تواند پویشی را بصورت فراگیر با برندسازی جمعی در مقابله با برندسازی فردی در سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آذرشب هدف از برگزاری نشست را توافق مشورتی و مشارکتی در تدوین برنامه یا برنامه‌های مشترک به‌مناسبت‌های پیش رو بدلیل تداخل و همپوشانی زمانی عنوان کرد و افزود: در برنامه‌های مشترک توافقی تأکید بر ایجاد فضایی نشاط آور با هدف توسعه امید و سلامت اجتماعی و ایجاد یک پویش عمومی در اجتماعی شدن فرآیند سلامت در ارتباط تنگاتنگ با ورزش می‌شویم.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر با تاکید بر لزوم هویت بخشی به جامعه روستاییان و عشایری و حفاظت از این سرمایه‌های اجتماعی در احیاء و نگهداشت زندگی بومی و محلی استان، پیشنهاد تنظیم برنامه‌های مشترک را حول محور بازی‌های بومی محلی استان را مطرح کرد که با نظر موافق اعضاء حاضر در جلسه مواجه شد.

آذرشب با کسب نظر موافق اعضاء در خصوص محور برنامه‌های مشترک بیان کرد: با پرداختن به این موضوع و اجرای برنامه‌های مشترک در سطح استان ضمن معرفی فرهنگ بومی محلی استان و اجرای خانوادگی آیین‌ها و برنامه های مشارکت جوی اجتماع محور، با رویکرد تحکیم نهاد خانواده، می‌توانیم لحظاتی نشاط آور را برای مقدس‌ترین و اثرگذارترین نهاد اجتماعی یعنی خانواده‌ها رقم بزنیم. با اجرای برنامه‌ها حول محور بازی‌های بومی و محلی همزمان هر سه مبحث ورزش، سلامت و جامعه ی روستایی و عشایری را پوشش داده‌ایم.

وی تصریح کرد: امیدوارم بتوانیم در یک کارگروهی و با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی مرتبط مدیریت امور عشایر استان، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، هیئت ورزشی بازی‌های بومی محلی و اجرایی مشترک و موفق را تجربه کنیم و با پررنگ کردن هویت اجتماعی و فرهنگی زندگی روستایی و عشایری اسبابی فراهم  شود تا روستاییان با افتخار و عرق و تعصب بر پیشینه خود تشویق به ماندگاری در سکونتگاه نژادی خود شوند و فرصت مناسبی است تا صداو سیما در ترویج و معرفی این مراسمات به نقش و رسالت رسانه‌ای خود بپردازد.

انتهای پیام/م

R41363/P1486/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۷۲۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت:صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان سه میلیون نفر بیمه شده دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، بیت‌الله برقراری، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در یادواره شهدای کارگری استان زنجان با بیان اینکه کارگران مهمترین رکن توسعه کشور هستند، اظهار کرد: کارگران بازوی قوی و محکم برای جهش تولید و تحقق شعار سال هستند. ‌

وی افزود: بدخواهان و دشمنان انقلاب و نظام دنبال تعطیل شدن واحد های تولیدی هستند اما کارگران همواره پای کار بوده‌اند و در راستای منافع کشور گام برداشته‌اند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با تاکید به ضرورت توجه به نیازها و مسائل کارگران گفت: در اسلام به موضوع کار و کارگری اهمیت فراوانی داده شده است.

برقراری با اشاره به عملکرد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر افزود: قبل از دولت سیزدهم این صندوق در طول ۲۶ سال، یک میلیون و ۳۰۰ هزار بیمه شده داشت، اما در دو سال گذشته بیش از یک میلیون و ۱۵ هزار نفر عضو جدید به صندوق جذب شده‌اند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه جامعه هدف خالص بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان در کشور ۱۰ میلیون نفر است، اظهار کرد: با توجه به اهمیت تولید، طبق قانون اساسی دولت موظف است که برای قشر تولیدکننده بیمه اجتماعی را فراهم کند و در این راستا با استفاده از تجربه‌های سایر صندوق‌ها، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تاسیس شد.

وی ادامه داد: خدمات این صندوق در زمینه‌های مختلفی گسترش پیدا کرده است و در این راستا بیمه مادران روستایی دارای سه فرزند به صورت رایگان در صندوق انجام می‌شود.

برقراری با بیان اینکه بیمه‌های فراگیر نقش مهمی در فراهم کردن زمینه‌های لازم برای رفاه شهروندان است، اظهار کرد: در این حوزه با شتاب بیشتری در حال حرکت هستیم‌.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های تحقق اجتماعی گسترش شرایط بیمه‌ای است، با گسترش این بخش ما می‌توانیم در این حوزه به تحقق عدالت اجتماعی نزدیک شویم و این درحالی است که با استقرار دولت مردمی سیزدهم اقدامات بسیار موثری انجام شده است.

کد خبر 749398

دیگر خبرها

  • کاریکاتور/ خلیج فارس بخشی‌ از هویت تاریخی و فرهنگی ایران
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • برگزاری جشنواره بازی‌های بومی محلی در میبد
  • همه دعوتند؛ مراسم «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • برگزاری جشنواره بازی‌های محلی و بومی در روستای گورزانگ به مناسبت روز ملی خلیج فارس + تصاویر
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد